in

How I Met Your Father Geliyor: Hilary Duff Başrolde

HIMYM yan dizisi How I Met Your Father geliyor. Hulu’da yayınlanacak dizinin başrolünde ise Lizzie McGuire yıldızı Hilary Duff yer alacak.

How I Met Your Father
- Reklam -
- Reklam -

How I Met Your Mother spin-off dizisi olacak How I Met Your Father resmen geliyor. Hulu kanalı ile gelecek yeni dizide Hilary Duff başrolde yer alacak.

9 sezon boyunca CBS kanalında yayınlanan komedi dizisi HIMYM oldukça popülerdi. Öyle ki son yılların en çok izlenen komedi dizilerinden biri haline geldi. 2014 yılında final veren yapım sonrası birçok defa bir yan dizi geleceğine dair söylentiler çıktı. Hatta söylentilerin ötesine geçip kesinleşmiş gibi haberler yapıldı. Ancak şimdiye kadar hiçbiri doğru çıkmadı. Nihayet beklenen proje nihayet gerçekleşecek gibi görünüyor.

Başrollerinde Josh Radnor, Cobie Smulders, Neil Patrick Harris, Alyson Hannigan ve Jason Segel’in rol aldığı How I Met Your Mother, New York’ta yaşayan beş yetişkin arkadaşın hikâyesini anlattı. Tarz ve yapı olarak Friends ile karşılaştırılabilir olan dizi, erken dönemlerde büyük bir başarı kazandı ve on yıl boyunca başarılı bir şekilde yayın hayatına devam etti. Ancak dizinin şaşırtıcı ve karmaşık sonu, birçok hayranın ağzında kötü bir tat bıraktı ve serinin düşük bir notla tamamlanmasına yol açtı.

- Reklam -

How I Met Your Father Yayın Tarihi Henüz Bilinmiyor

How I Met Your Father How I Met Your Mother

Yine de dizinin tamamı ele alındığında tıpkı Game of Thrones’ta olduğu gibi hayranları için bir kült haline geldi. Şimdi nihayet, final sezonun üzerinden geçen yedi yıl sonra bir yan dizi geleceği duyuruldu. Deadline’ın haberine göre Hulu, toplamda 10 bölümden oluşan How I Met Your Father adlı yeni bir dizi sipariş etti.

- Reklam -

Artık HIMYF olarak kısaltılacak dizi, flört uygulamaları çağında aşkı arayan birkaç yakın arkadaşın maceralarını konu alacak. Bu arkadaşlardan biri olan Sophie’yi de Hilary Duff canlandıracak. Duff ayrıca, ortak yaratıcılar Isaac Aptaker ve Elizabeth Berger (This Is Us) ile birlikte dizide yapımcı olarak görev yapacak. How I Met Your Mother’ın orijinal yaratıcıları Carter Bays ve Craig Thomas da yönetici yapımcı olarak görev yapacak. Yeni serinin orijinal diziye tam olarak nasıl bağlanacağı şimdilik net değil. Ayrıca oyuncu kadrosu ve yayın tarihi konusunda da henüz bir açıklama yapılmadı.

Sizler How I Met Your Father konusunda neler düşünüyorsunuz? Sizce böyle bir yapım gerekli mi? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizlerle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Deadline

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Mars Buzul Kızıl Gezegen

Mars Buzulları: Kızıl Gezegen Geçmişte Soğuk Muydu?

Mars Moxie Oksijen

Mars’ta Tarihi Bir Gelişme Daha: Kızıl Gezegen’de İlk Defa Oksijen Üretildi