in

La Casa de Papel 5. Sezon Çekimleri Tamamlandı: Final Yaklaşıyor

La Casa de Papel 5. Sezon çekimleri tamamlandı. Netflix’in popüler dizisi final için geri sayıma geçti.

La Casa de Papel 5. Sezon Çekimleri Netflix Final
- Reklam -
- Reklam -

Netflix dizisi La Casa de Papel 5. sezon çekimlerini tamamladı. Platformun en ünlü yapımları arasında yer alan seri, yayınlanacak olan sezon ile final yapmaya hazırlanıyor. Ekibe veda zamanı geldi.

İngilizce adıyla Money Heist, Alex Pina tarafından 2017 yılında yaratıldı. İspanyol yapımı serinin gösterim hakları Netflix’e geçince dizi de dünya çapında geniş yankı uyandırdı. Kendi içerisinde tamamlanan bir soygun hikâyesi, yapımın büyük ses getirmesi sonrasında hızla devam sezonlarını getirdi.

Temmuz 2019’da 3. sezon, Nisan 2020’de ise 4. sezon bölümleri yayınlandı. Hatta dizinin bu sezonu yayına girdiğinde, platformda oluşan yoğunluk nedeniyle Netflix kısa süreliğine yayına ara vermek zorunda kaldı.

- Reklam -

La Casa de Papel 5. Sezon Çekimleri Netflix Final

Koronavirüs pandemisi nedeniyle gecikmeler yaşansa da nihayet 5 ve son sezon için de geri sayım resmi olarak başladı. Dizinin prodüksiyon süreci, platformun dün paylaştığı Tweet’le birlikte sona erdi.

Hırsız olarak başladılar, aile olarak tamamlıyorlar. Hikayenin bir parçası olan tüm hayranlara teşekkürler. Ve hikayenin sonu, 5. kısım çekimleri tamamlandı. #LCDP5

Adına kafeler açılan, kostümlü partiler düzenlenen kısaca popüler kültürün hızlı bir parçası olan yapım için artık veda zamanı.

La Casa de Papel 5. Sezon Yayın Tarihi Henüz Açıklanmadı

Úrsula Corberó (Tokyo), Álvaro Morte (The Professor), Itziar Ituño (Lizbon), Miguel Herrán (Rio), Jaime Lorente (Denver), Esther Acebo (Stockholm), Enrique Arce ( Arturo), Darko Peric (Helsinki), Hovik Keuchkerian (Bogotá), Luka Peros (Marsilya), Belén Cuesta (Manila), Fernando Cayo (Coronel Tamayo), Rodrigo de la Serna (Palermo), Najwa Nimri (Müfettiş Sierra), José Manuel Poga (Gandía) ve Pedro Alonso (Berlín) rolleri ile final sezonu için geri dönecek.

- Reklam -

Sense8 ve Sky Rojo’dan Miguel Ángel Silvestre ve Vivir sin permiso’dan Patrick Criado ise dizi kadrosuna yeni eklenen oyuncular arasında.

La Casa de Papel 5. Sezon

Dizinin final sezonu toplamda 10 bölümden oluşacak. İspanya Kraliyet Darphanesi soygunu ile başlayan macera, şimdi bambaşka bir boyutta ve giderek destansılaşmaya hazırlanıyor.

La Casa de Papel 5. sezon yayın tarihi hakkında henüz bir açıklama yapılmış değil. Ancak 2021 yazı bitmeden dizinin yayına girmesi bekleniyor.

Sizin final sezonu hakkında tahminleriniz neler? Macera nasıl sonlanacak dersiniz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizimle paylaşabilirsiniz.

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

yunan mitolojisi filmleri

Yunan Mitolojisi Sevenlerin Kaçırmaması Gereken 15 Film

The Northman

Lighthouse Yönetmeninin Yeni Filmi The Northman 2022’de Çıkacak