in

La Casa de Papel’in Kore Uyarlamasının Çıkış Tarihi Açıklandı

La Casa de Papel: Kore dizisi ne zaman çıkacak sorusu yanıt buldu. Netflix’in sevilen dizisinden uyarlanan yeni uyarlama çok yakında hayranlarla buluşacak.

La Casa de Papel: Kore Ne Zaman Çıkacak
- Reklam -
- Reklam -

La Casa de Papel: Kore dizisi ne zaman çıkacak sorusu sonunda cevap buldu. Squid Game ile tüm dünyanın dikkatini çeken Güney Kore yapımlarına yeni bir Netflix uyarlaması daha ekleniyor.

Netflix’in İspanya yapımı La Casa de Papel dizisi geçen sene final vermiş olsa da, soygun bitecek gibi durmuyor. 2017 yılında İspanyol televizyon kanalı Antena 3’te yayınlanmaya başlayan, sonrasında düşük reytingler nedeniyle iptal edilen dizinin hakları Netflix tarafından satın alınmış ve yeni bir kurguyla yayınlanmıştı. Álex Pina tarafından yaratılan dizi bir anda milyonlarca izleyiciye ulaşmış ve dijital yayın devinin Stranger Things ile birlikte en çok bilinen dizilerinden biri haline gelmişti. İngilizceye Money Heist olarak çevrilen yapım, 5. ve final sezonunun 2. kısmıyla Aralık 2021’de tamamlanmıştı.

La Casa de Papel her ne kadar son bulsa da, spin-off’lar ile yoluna devam edecek. Dizinin en sevilen karakterlerinden biri olan ve Pedro Alonso tarafından canlandırılan Berlin karakterinin geçmişinin anlattığı yeni bir yapım, 2023 yılı içerisinde izleyicilerle buluşacak. Yapımda, Professor rolüyle Álvaro Morte’nin de konuk oyuncu olarak yer alması bekleniyor. Ancak izleyiciler, Berlin’in hırsızlıkları ve karmaşık hayatına odaklanacak yapım öncesinde La Casa de Papel: Kore dizisine kavuşacaklar.

- Reklam -

Özellikle Squid Game ve All of Us Are Dead gibi yapımlarla Güney Kore yapımlarıyla yüzü gülen Netflix, Kore çıkışlı yapımlarını çoğaltmak istiyor. Berlin dizisi ile duyurusu yapılan La Casa de Papel: Kore, orijinal dizinin senaryosunu takip edecek ve önemli bir hırsızlık peşinde koşacaklar.

Geçen aylarda ilk tanıtım fragmanı da yayınlanan yapımın çıkış tarihi kısa bir video eşliğinde duyuruldu. Hemen aşağıdan izleyebilirsiniz.

- Reklam -

La Casa de Papel: Kore Dizisi Çıkış Tarihi Duyurusu | İZLE

YouTube video

“Bir suç dünyayı değiştirebilir. İnanılmaz bir soyguna yeni ve cesur bir yaklaşım…” cümlesiyle paylaşılan dizinin 24 Haziran 2022 tarihine tüm bölümleri ile Netflix kütüphanesindeki yerini alacağı belirtildi. Tanıtım fragmanı, Güney Kore dizisine özel olarak tasarlanmış maskesiyle dikkat çekiyor.

La Casa de Papel: Kore dizisinden sizlerin beklentileri neler? Sizce orijinalinden daha iyi bir iş ortaya koyabilirler mi? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşabilirsiniz.

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

4 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Kont_Olaf Kont_Olaf dedi ki:

    La Casa de Papel’in Kore uyarlamasının Türk uyarlaması tahminen ne zaman gelir acaba?

  2. Avatar for thelord thelord dedi ki:

    Gelemez. Ortada çalınabilecek bir para yok çünkü…

  3. Avatar for alladiyeku alladiyeku dedi ki:

    Canlı canlı yaşıyoruz. Uyarlamaya gerek duymayabilirler :roll_eyes:

  4. Avatar for Kont_Olaf Kont_Olaf dedi ki:

    Suspension of Disbelief. :smiley:

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Daniel Auster aşırı doz uyuşturucu

Paul Auster’ın Oğlu Aşırı Doz Nedeniyle Yaşamını Kaybetti: Kızının Ölümüyle Suçlanıyordu

Tobey Maguire Charlie Chaplin Babylon

Tobey Maguire, Babylon Filminde Charlie Chaplin’e Hayat Verecek