in

Lost in Space 3. Sezon ile Final Yapacak

Lost in Space 3. sezon ile ekranlara veda ediyor. Netflix’in sevilen bilimkurgu dizisinde final bölümlerinin çıkış tarihi ise 2021’i işaret ediyor.

Lost in Space 3. Sezon
- Reklam -
- Reklam -

Netflix’in sevilen bilimkurgu temalı dizilerinden Lost in Space, 3. sezonu ile ekranlara veda etmeye hazırlanıyor.

İlk olarak 1960’larda yılında yayınlanan ve toplamda üç sezon süren yapım, aynı isimle Netflix için yeniden uyarlanmıştı. Görünen o ki, yenilenmiş haliyle de orijinal versiyonundaki sezon sayısına eşit bir şekilde final yapacak.

Dünyanın artık yaşanamaz bir yer haline gelmesiyle birlikte bazı şanslı ailelerin dünya benzeri farklı bir gezegene gitmesini ve koloni kurmasını konu alan Lost in Space, Robinson Ailesi ve tanıştıkları uzaylı bir yaratık aracılığıyla macerasını anlatmaktaydı.

- Reklam -

Lost in Space

Netflix orijinal yapımının başrollerinde Molly Parker (House of Cards), Toby Stephens (Black Sails), Maxwell Jenkins (Sense8), Taylor Russell (Waves), Mina Sundwall (Maggie’s Plan), Ignacio Serricchio (Bones) ve Parker Posey (Dazed and Confused) gibi isimler yer alıyor. Zack Estrin, Kevin Burns, Jon Jashni, Matt Sazama ve Burk Sharpless dizinin baş yapımcıları olarak görev yapıyorlar.

Lost in Space 3. Sezon Ne Zaman Çıkacak?

Yapımcı şirket Legendary Television, üçüncü sezonun final olacağını ve çıkış yılını sosyal medya hesabı üzerinden duyurdu.

- Reklam -

Robinson Ailesi için Daha Fazla Tehlike. Lost in Space’in 3. ve final sezonu 2021’de yayında olacak!

Yapımcılardan Zack Estrin de final yapacak diziyle ilgili bazı açıklamalarda bulundu. Kendisi bu projeden sonra da Netflix’le farklı yapımlarda çalışmaya devam edeceğini bulundu ve şunları söyledi:

“Başından beri, Robinsonların bu özel hikâyesini her zaman üçleme olarak gördük. Net bir başlangıcı, ortası ve sonu olan, üç sezondan oluşan destansı bir aile macerası. […] Lost In Space 3. sezonuyla heyecan verici bir sonuca varırken, yeni hikâyeler keşfetmeye devam etmek için şimdiden sabırsızlanıyorum.”

Lost in Space 3. sezon

Lost in Space, 3. sezonuyla 2021 yılı içerisinde Netflix kütüphanesindeki yerini alacak. Ancak henüz tam olarak hangi ayda yayınlanacağına dair net bir bilgi yok. İlk sezonu 2018’in Nisan ayında yayınlanan dizinin yeni sezonu da geçtiğimiz yıl sonunda, 24 Aralık’ta yayınlanmıştı.

Dizinin ilk iki sezonunu izlemiş miydiniz? Diziye dair görüşleriniz neler? Sizce final için 3. sezon doğru bir tarih mi? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşabilirsiniz.


* Penny Dreadful: City of Angels Uzun Fragmanı Yayında

Kaynak: Screen Rant

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Asterix Corona Virüsü

Asterix Çizgi Romanı Corona Virüsü’nü Konuk Etmiş

Salgın - Erin Bowman

Salgın: Uzayın Derinliklerinde Bilimkurgu ve Korku Birleşiyor