in

Mary Elizabeth Winstead, Star Wars Dizisi “Ahsoka”da Rol Alacak

Mary Elizabeth Winstead, Ahsoka dizisinde Hera Syndulla karakterini canlandıracak. Yıldız oyuncu, Star Wars evrenine katılıyor.

Mary Elizabeth Winstead, Ahsoka Dizisi Kadrosunda Yer Alacak
- Reklam -
- Reklam -

Mary Elizabeth Winstead, Ahsoka dizisinde Hera Syndulla adlı karakteri canlandıracak. Genellikle korku yapımlarında canlandırdığı rolleri nedeniyle “Çığlık Kraliçesi” olarak adlandırılan Amerikalı aktris, Star Wars evrenine katılmaya hazırlanıyor.

Bu yılın başlarında Mary Elizabeth Winstead’in başrolünde Rosario Dawson’ın oynadığı eski Jedi çırağı Ahsoka Tano dizisinde rol alacağı ortaya çıkmıştı. O zamanlar Winstead’in rolüyle ilgili ayrıntılar gizli tutuluyordu. Fakat zaman çizelgesinin bu noktasında – yani Star Wars: Rebels’ın bitiminden yaklaşık on yıl sonra – kabaca Hera Sydnulla’yı oynamak için doğru yaşta olduğu gerçeği, bazı hayranların oyuncunun canlı aksiyonda da sevilen karakteri üstleneceği konusunda iddialar ortaya atmasına sebep oldu.

Geçen bahar aylarında yapılan Star Wars Celebration etkinliğinde, Hera Syndulla’nın canlı aksiyon çıkışını Ahsoka’da yapacağı ortaya çıktı. Natashia Liu Bordizzo’nun Sabine Wren’i oynaması ve Ahsoka’nın Büyük Amiral Thrawn’ın peşine düşmesiyle dizi, çok sevilen animasyon dizisi Rebels’ın devamı olacak şekilde şekilleniyordu. Winstead’in Hera olarak rol alacağına dair söylentiler doğru çıkmasıyla birlikte şimdi dizi bir Ghost aile birleşimi olacak gibi görünüyor.

- Reklam -

Mary Elizabeth Winstead, Ahsoka Dizisi Kadrosunda Yer Alacak

Mary Elizabeth Winstead Ahsoka Dizisi ile Star Wars Evrenine Katılıyor

Dawson, Winstead ve Bordizzo’ya ek olarak dizide gizemli rollerde Ivanna Sakhno ve Ray Stevenson ve Ezra Bridger rolünde ise Eman Esfandi de yer alıyor. Ayrıca Hayden Christensen’in en son Disney+ dizisi Obi-Wan Kenobi’de oynadığı Anakin Skywalker rolünü yeni dizide yeniden canlandırması ihtimali var. Dizi, Anakin Skywalker’ın ölümünden beş yıl sonra geçtiği için Christensen’in görünüşü, Ahsoka’nın onun çırağı olduğu günlere bakıldığında, flashback’ler ile sağlanacak. Klon Savaşları’na geri dönüş günleri de anlatılırsa, Obi-Wan Kenobi’nin kendisinden ve Winstead’in gerçek hayattaki ortağı Ewan McGregor’dan sürpriz sahneler almak bile olası gözüküyor.

Ahsoka dizisi 2023 yılında gösterime girecek. Haftalık olarak yayınlanacak dizinin tam yayın tarihi ise henüz bilinmiyor. Ancak Star Wars hayranları öncesinde 1 Mart 2023’te başlayacak olan The Mandalorian 3. sezonu izleme şansına sahip olacaklar.

- Reklam -

Mary Elizabeth Winstead Star Wars Ahsoka

Mary Elizabeth Winstead’in Ahsoka dizisine katılması konusundaki yorumlarınızı ve diziyle ilgili teorilerinizi Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşabilir, ayrıca tüm içeriklerimizden anında haberdar olmak adına bizi Google Haberler üzerinden takip edebilirsiniz.

Kaynak: Collider

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Megalopolis Film Seti Francis Ford Coppola

Francis Ford Coppola’nın Rüya Projesi “Megalopolis” Setinden İlk Görüntüler: İşte Adam Driver ve Aubrey Plaza

Stranger Things Anime Tokyo

Stranger Things Evreninde Geçen Yeni Bir Anime Geliyor: Macera Tokyo’ya Taşınıyor