in

Francis Ford Coppola’nın Rüya Projesi “Megalopolis” Setinden İlk Görüntüler: İşte Adam Driver ve Aubrey Plaza

Megalopolis setinden ilk görüntüler paylaşıldı. Francis Ford Coppola’nın yıllardır üzerinde çalıştığı bilimkurgu yapımı, Adam Driver ve Aubrey Plaza’yı bir araya getiriyor.

Megalopolis Film Seti Francis Ford Coppola
- Reklam -
- Reklam -

Megalopolis filminde çekimler devam ediyor. Yapımın setinden ilk görüntüler paylaşıldı. Yönetmenliğini Francis Ford Coppola’nın üstlendiği proje, sanatçının “rüya projesi” olarak biliniyor.

The Godfather üçlemesi, Apocalypse Now ve Bram Stoker’s Dracula gibi birçok kült filmle tanınan 83 yaşındaki Francis Ford Coppola’nın uzun yıllar hayalini kurduğu yapım gerçek oluyor. 2000 sonrası çektiği yapımlarla sıkça eleştirilen Coppola, eski günlere yeni bir yapımla dönmek istiyor.

Çekimleri geçen kasım ayında Gürcistan’da başlayan ve prodüksiyonu şu sıralar ABD’nin Georgia eyaletinde bulunan Atlanta’da devam eden bilimkurgu filmi; yıkıcı bir felaketin ardından New York’ta geçiyor. Kenti bir tür ütopik bölge olarak yeniden inşa etmek isteyen bir mimarın hikâyesini konu alan yapım; mimar ve belediye başkanının arasındaki gerilimle farklı boyutlara tırmanıyor.

- Reklam -

Megalopolis Filmi Set Francis Ford Coppola

Megalopolis Filmi Oyuncu Kadrosuyla da Dikkat Çekiyor

Adam Driver (The Last Duel, House of Gucci, Marriage Story) ve Aubrey Plaza (Black Bear, Emily the Criminal, The White Lotus) ile birlikte filmin oyuncu kadrosunda birçok yıldız bulunuyor.

Shia LaBeouf, Forest Whitaker, Laurence Fishburne, Jason Schwartzman, Nathalie Emmanuel ve Dustin Hoffman yapımdaki oyunculardan bazıları. Oyuncuların hangi rollere hayat verdiği ise şu an için belirsizliğini koruyor.

Francis Ford Coppola yönetmenliğinin yanı sıra, filmin senaristliğini de kendisi üstleniyor. Coppola’nın, 1980’lerden beri projeyi hayata geçirmek istediği ve 120 milyon dolarlık bütçenin bir kısmını kendisinin karşıladığı da biliniyor.

Megalopolis Film

Bu yılın başlarında GQ dergisine konuşan Coppola, Megalopolis’in “bir aşk hikâyesi” ancak aynı zamanda da “insan doğasına dair felsefi bir araştırma” olduğunu söylemiş ve filmin “Antik Roma yankılarıyla dolu bir New York”ta geçtiğini kaydetmişti.

- Reklam -

Megalopolis Film Seti

Coppola ayrıca filmin kendisi için bir rüya gibi olduğunu kaydederken yapımı “ne kadar içselleştirirse, filmi finanse etmenin de o kadar zor olduğunu bildiğini” de belirtmişti.

Filmin resmi çıkış tarihi henüz açıklanmasa da yapımın 2024 yılı içerisinde vizyona girmesi bekleniyor.

Francis Ford Coppola Film

Francis Ford Coppola Yeni Film

Siz Megalopolis filmi için nasıl bir beklentiye sahipsiniz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, bizleri Google Haberler üzerinden de takip edebilirsiniz.

Kaynak: Digital Spy

Eda Aydın

1992 yılında Bursa'da doğdum. Radyo, Sinema ve Televizyon Bölümü mezunuyum. Filmler, kitaplar hakkında inceleme ve görüş yazıları yazıyorum. Tanpınar'ı seviyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Gal Gadot, Hızlı ve Öfkeli 10 Kadrosuna Katıldı

Gal Gadot, “Hızlı ve Öfkeli 10” Filmiyle Gisele Rolüne Geri Dönüyor

Mary Elizabeth Winstead, Ahsoka Dizisi Kadrosunda Yer Alacak

Mary Elizabeth Winstead, Star Wars Dizisi “Ahsoka”da Rol Alacak