in

Obi-Wan Kenobi Dizisinden İlk Bakış Görselleri Yayınlandı

Obi-Wan Kenobi dizisinin ilk bakış görselleri resmi olarak yayınlandı. Star Wars evrenin sevilen karakteri Ewan McGregor ile geri dönüyor.

obi-wan kenobi dizisi ilk bakış görselleri
- Reklam -
- Reklam -

Obi-Wan Kenobi dizisi ilk bakış görselleri yayınlandı. Star Wars dünyasının merakla beklenen yeni Disney Plus dizisi, yeni kostümü ile baş kahramanı, Engizisyonun gelişini ve Owen Amca’nın dönüşünü gösteriyor.

Yeni Disney+ / Star Wars dizisi, Bölüm III – Sith’in İntikamı’ndaki olaylardan on yıl sonra, Obi-Wan’ın Tatooine çöl gezegeninde sürgünde yaşarken genç bir Luke Skywalker’ka yaşadıklarını konu edinecek. Obi-Wan Kenobi, Jedi Ustasının Sith tarafından kontrol edilen Galaktik Cumhuriyet’in tehlikeleriyle yüzleşmeye zorlandığını görecek ve geleceğin Jedi kurtarıcısını güvende tutmak için bir maceraya atılması gerekecek.

Obi-Wan Kenobi’nin kadrosu tanıdık isimlerle çevrili. Ewan McGregor, Obi-Wan’ı canlandırmak için geri dönüyor. Hayden Christensen da yıllar sonra Anakin Skywalker rolünü canlandırmak için dizideki yerini alıyor. Joel Edgerton Owen Lars rolünde ve Bonnie Piesse Beru Whitesun Lars rolünde. Seri ayrıca Moses Ingram, Kumail Nanjiani, Indira Varma, Rupert Friend, O’Shea Jackson Jr., Sung Kang, Simone Kessell, Benny Safdie, Maya Erskine ve Rory Ross’un gibi oyuncuları da tanıtacak. Uzun süredir geleceği söylenen ve geliştirmelerin tamamlandığı Obi-Wan Kenobi dizisi, Mayıs 2021’de Disney+’ta gösterime girmeye hazırlanıyor. Geçen aylarda gelen kısa bir fragman sonrası şimdi de dizinin ilk bakış görselleri Entertainment Weekly tarafından yayınlandı.

- Reklam -

Fotoğraflar, Ewan McGregor’un Star Wars rolüne yeni bir kostüm, çeşitli yeni mekanlar, Engizisyoncular’ın gelişi ve Joel Edgerton’ın Owen Amca’sının dönüşünü gösteriyor.

İşte Obi-Wan Kenobi Dizisi İlk Bakış Görselleri

obi-wan kenobi dizisi ewan mcgregor

Moses Ingram Obi-Wan Kenobi

kenobi star wars dizisi

ewan mcgregor dizisi disney plus obi-wan

obi-wan kenobi dizisi ilk görseller

- Reklam -

yeni star wars dizisi

obi-wan mağara

Obi-Wan Kenobi’nin ilk bakış görselleri, Star Wars serisinin hayranları için bir sürü gönderme ve Paskalya Yumurtası sunuyor. Filmlerin öncül üçlemesinde, McGregor’un ikonik Jedi karakterini canlandırdığı sırada özellikle Klonların Saldırısı ve Sith’in İntikamı’nda, uçmaktan hoşlanmadığına sık sık atıfta bulunur ve onun deve benzeri eopie ile kurduğu bağlantının görüntüsünü bu karakter özelliğinin güzel bir devamı haline getiriyor. Ek olarak karakterin yeni kostümü de dikkatlerden kaçmıyor. Kapüşonlu bir Obi-Wan görüntüsü, karakterin ikinci tasvirine hoş bir geri dönüş yaşatıyor.

Beklenen yapım, ilk bölümü ile 25 Mayıs 2021 tarihinde Disney+ kütüphanesindeki yerini alacak.

Obi-Wan Kenobi’nin ilk bakış görsellerini sizler nasıl buldunuz? Diziden beklentileriniz neler? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizlerle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for narpal narpal dedi ki:

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Bridgerton 2. Sezon Fragmanı izle netflix

Netflix’in Rekorlar Kıran Dizisi Bridgerton’dan 2. Sezon Fragmanı Yayınlandı

Florence Pugh Dune Part 2

Florence Pugh, Dune Part 2’da Prenses Irulan Rolünü Alabilir