in

Taika Waititi Dizisi Reservation Dogs, 2. Sezon Onayını Kaptı

Reservation Dogs 2. sezon onayı aldı. Taika Waititi ve Sterlin Harjo’nun başında bulunduğu FX dizisi, maceralarına kaldığı yerden devam edecek.

Reservation Dogs 2. Sezon
- Reklam -
- Reklam -

Reservation Dogs 2. sezon onayı aldı. FX kanalı, Taika Waititi ve Sterlin Harjo tarafından hazırlanan dizi için yeni bir sezon onayı daha verdi.

Reservation Dogs, Oklahoma kırsalında bir arazide yaşayan, bir arkadaşlarını kaybetmenin yasını tutan ve California’ya taşınma hayalini kuran dört yerli gencin hayatlarına odaklanıyor. Akıllı ve eğlenceli dizi tarih yazıyor çünkü yapımda yer alan her yazar ve yönetmen, neredeyse tüm oyuncu kadrosu ve yapım ekibi gibi yerli isimlerden oluşuyor. 9 Ağustos 2021’de yayınlanmaya başlayan dizi için eleştirmenler ve izleyiciler mizahına, derinliğine ve katmanlı karakterlerine kısa sürede hayran kaldılar.

The Hollywood Reporter’ın haberine göre henüz ilk sezon bölümleri yayınlanmaya devam eden yapım için kanal tarafından 2. sezon onayı verildi. FX’in orijinal programlama başkanı Nick Grad, verdikleri yeni sezon onayı hakkında konuştu ve Reservation Dogs’u “TV’nin en iyi yeni komedilerinden biri, çığır açan bir temsiliyet örneği ve ham yetenek vitrini” olarak nitelendirdi.

- Reklam -

“Reservation Dogs’u izleyicilerle paylaşmak için sabırsızlanıyorduk ve onların da bizim kadar seviyor gibi görünmesi bizi heyecanlandırıyor. Başka bir sezon için erkenden sipariş vermekten mutluluk duyuyoruz. Sterlin Harjo, televizyonun en iyi yeni komedilerinden birini ve çığır açan bir temsil ve ham yetenek vitrinini yaratmak için Taika Waititi ve yaratıcı ekibin geri kalanıyla, görkemli oyuncu kadrosu ve ekiple ortaklık kurarak yaratıcı vizyonunu gerçekleştirdi.”

Reservation Dogs 2. Sezon Yayın Tarihi Henüz Açıklanmadı

Reservation Dogs 2. sezon taika waititi

Hem Sterlin Harjo hem de Oscar ödüllü yönetmen Taika Waititi’nin kişisel deneyimlerinden yararlanarak ortaya çıkan Reservation Dogs’un onay haberini her iki isim de sosyal medya hesapları üzerinden kutladı. Dizinin başrolünde yer alan dörtlü D’Pharaoh Woon-A-Tai, Devery Jacobs, Paulina Alexis ve Lane Factor’a Elva Guerra, Sarah Podemski ve Zahn McClarnon eşlik ediyor.

- Reklam -

Toplamda 8 bölümden oluşacak olan ilk sezonun şimdiye kadar 5 bölümü yayınlanmış durumda. Dizinin yeni sezon çekimlerinin ne zaman başlayacağı veya hangi yıl gösterime gireceği ise henüz bilinmiyor.

Ya sizler Reservation Dogs’un ilk sezonunu izliyor musunuz? Maceranın ikinci sezon ile devam edecek olması hakkında sizler neler düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: CBR

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Benedict Cumberbatch Filmi The Hood

The Power of the Dog Fragmanı: Benedict Cumberbatch’li Netflix Filmi Yolda

Ölüler Diyarı İncelemesi Jean-Christophe Grangé

Ölüler Diyarı İncelemesi: Grangé’nin Komiseri Bu Sefer Haksız mı?