in

Better Call Saul Yıldızı, Yeni Projesinde Breaking Bad’in Yaratıcısıyla Çalışacak

Rhea Seehorn, Breaking Bad’in yaratıcısı Vince Gilligan’ın yeni dizisinde yer alacak. Better Call Saul’un yıldızı Apple TV+ yapımında başrol olacak.

Rhea Seehorn yeni dizi Breaking Bad Vince Gilligan
- Reklam -
- Reklam -

Rhea Seehorn yeni projesinde bir kez daha Vince Gilligan ile buluşmaya hazırlanıyor. Dizi Apple TV+ üzerinden yayınlanacak.

Better Call Saul ve Breaking Bad dizilerinin yaratıcısı Vince Gilligan, Apple TV+ üzerinden yeni bir dizi projesi ile izleyicilerin karşısına geçmeye hazırlanıyor. Başarılı yapımlarla adından söz ettiren yazar ve yapımcı gelecek projenin kadrosuna katılacak ilk oyuncuyu açıkladı.

Better Call Saul dizisindeki Kim Wexler performansı ile dikkatleri üzerine çekmeyi başaran yıldız oyuncu Rhea Seehorn, Gilligan’ın bir sonraki projesinde başrolde yer alacak.

- Reklam -

Deadline’ın haberine göre Breaking Bad’in yaratıcısının yeni dizisi drama türünde olacak. Başarılı yazar bu yapımın izleyicilerin beğenisini kazanmış diğer dizilerinden farklı olacağının sinyallerini veriyor ve konuya ilişkin şunları söylüyor:

“15 yıl sonra artık anti-kahraman öykülerine ara vermem gerektiğini fark ettim… ve muhteşem Rhea Seehorn’dan daha kahraman kim olabilir ki? Seehorn’un başrolde yer aldığı bir dizi çekmenin vakti geldi de geçiyordu bile. Kendisiyle birlikte çalışıyor olmaktan dolayı kendimi oldukça şanslı hissediyorum. Ayrıca Zack Van Amburg, Jamie Erlicht ve Chris Parnell ile bir araya gelmek ne büyük bir keyif! Jamie ve Zack, yıllar öncesinde Breaking Bad dizisine evet diyen ilk isimlerdi. Apple’da muhteşem bir ekip kurdular. Sony Pictures Television bünyesinden uzun yıllardır birlikte çalıştığım ekibim ve ben onlarla çalışmak için çok heyecanlıyız.”

Rhea Seehorn yeni dizi better call saul

Başrolünde Rhea Seehorn’ın Yer Alacağı Dizi Şimdiden 2. Sezon Onayı Aldı

Gilligan’ın yapımcılığını üstlendiği yeni drama dizisi henüz ilk sezonu Apple TV+ üzerinden izleyicilerle buluşmadan 2. sezon siparişini almayı başardı. Buna rağmen yapıma dair açıklanan herhangi bir bilgi yok. Hayranlar ise başarılı dizi yapımcısının gerçekçilik ve ritmik akışının yeni projede de kendisine bir yankı bulabileceğini tahmin ediyor. Diğer taraftan Gilligan’ın uzun yıllar boyunca kurduğu kalıbı kırmak ve farklı şeylere yönelmek istediğini söylemesi ise takipçileri tarafından merakla karşılandı.

- Reklam -

Rhea Seehorn yeni dizi Vince Gilligan

Rhea Seehorn ise konuya dair henüz bir açıklamada bulunmadı. Ancak başarılı aktris her fırsatta Gilligan ile çalışmanın büyük bir avantaj olduğunu ve ilerleyen süreçte yeni projelerinde yapımcı ile çalışmak istediğini belirtmişti.

Siz Vince Gilligan’ın yeni dram dizisi hakkında ne düşünüyorsunuz? Fikirlerinizi Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Oğuzhan Açıkalın

Gedikli bir çizgi roman geek’i olmasam da beyaz sayfalara doluşmuş renkli resimleri her zaman ilgiyle takip ettim. Çünkü resimlerin ve kelimelerin bizi olduğumuzdan daha iyi bir yere taşıyacağına inanıyorum. Kısa kısa hikâyeler yazıyorum, edebiyatın her türlüsüne ilgi duysam da bilimkurgu konusunda kendimi geliştirmeye çalışıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Knock at the Cabin fragmanı

M. Night Shyamalan İmzalı Yeni Gerilim Filmi “Knock at the Cabin”den İlk Fragman

Louise Fletcher ölüm haberi

Guguk Kuşu’ndaki Hemşire Ratched Rolüyle Oscar Alan Louise Fletcher Hayatını Kaybetti