in ,

M. Night Shyamalan İmzalı Yeni Gerilim Filmi “Knock at the Cabin”den İlk Fragman

Knock at the Cabin fragmanı paylaşıldı. M. Night Shyamalan imzalı yeni korku gerilim filmi Dave Bautista ve Rupert Grint gibi tanıdık yüzleri içeriyor.

Knock at the Cabin fragmanı
- Reklam -
- Reklam -

Knock at the Cabin fragmanı yayınlandı. M. Night Shyamalan yeni bir korku gerilim filmiyle daha izleyicilerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Paul Tremblay’in romanından uyarlanan filmde Dave Bautista ve Rupert Grint gibi oyuncular yer alıyor.

Paul Tremblay’in romanı The Cabin at the End of the World’e dayanan Knock at the Cabin, ormandaki kulübelerini ziyarete giden bir çifte ve küçük kızlarına odaklanıyor. Söz konusu aile daha sonra, kıyameti önlemenin anahtarı olduklarını iddia eden dört yabancı tarafından saldırıya uğrarlar.

Filmin yönetmen koltuğunda The Sixth Sense, Signs ve Split gibi korku türündeki çalışmalarıyla tanınan M. Night Shyamalan oturuyor. Gelecek yılın şubat ayında gösterime girecek olan filmin oyuncu kadrosunda Dave Bautista (Dune, Galaksinin Koruyucuları serisi), Tony ödüllü ve Emmy adayı Jonathan Groff (Hamilton, Mindhunter), Ben Aldridge (Pennyworth, Fleabag), BAFTA adayı Nikki Amuka-Bird (İkna, Old), Kristen Cui, Abby Quinn (Küçük Kadınlar, Landline) ve Rupert Grint (Servant, Harry Potter serisi) gibi isimler rol alıyor.

- Reklam -

Kulübeye Tıklat fragman

Universal Pictures tarafından sunulan filme ait ilk görüntüler, işgalcilerin aileye saldırmasını ve ailenin onlarla savaşmaya çalışmasıyla başlıyor. Kendisini Leonard olarak tanımlayan Bautista’nın karakteri, daha sonra bağlı ebeveynlere dünyanın sonunu önlemek için geldiklerini söylüyor. Kısa bir an için yüzleri kapalı olan çocuklarının bir görüntüsü gösterilmeden önce kıyameti önlemek için bir seçim yapılması gerektiğini vurguluyor.

Türkçeye Kulübeye Tıklat olarak çevrilen filmin fragmanını hemen aşağıdan Türkçe altyazılı olarak izleyebilirsiniz.

Knock at the Cabin Fragmanı Türkçe Altyazılı | İZLE

YouTube video

(Fragmanı YouTube üzerinden izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.)

Genç bir kız ve ebeveynleri ücra bir kulübede tatil yaparken dört, silahlı yabancı tarafından rehin alınırlar ve ailenin kıyameti engellemek için akıl almaz seçim yapmasını isterler. Dış dünyaya erişimleri sınırlı olan ailenin her şeyi kaybetmeden önce neye inandıklarına karar vermeleri gerekmektedir.

- Reklam -

Fragmanın son saniyeleri filmin adını gösteriyor ve ardından ekranda “SEÇİMİ YAP” yazısı yanıp sönüyor. Ancak bu seçimin ne anlama geldiği belirsiz bırakılıyor. İlk fragmanın kasıtlı belirsizliği, filmin gizemlerinin ardındaki yoğunluğu da artırıyor.

Fragmanın yanı sıra filmden yeni bir afiş de yayınlandı. Hemen aşağıdan göz atabilirsiniz.

knock at the cabin afiş

Kulübeye Tıklat, 3 Şubat 2023 tarihinde sinema salonlarındaki yerini alacak. Son olarak, filmin uyarlandığı romanın yazarı Paul Tremblay ile yıllar önce gerçekleştirdiğimiz bir söyleşiyi okumak için buraya tıklayabilirsiniz.

Knock at the Cabin’in yayınlanan ilk fragmanını sizler nasıl buldunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

kutsal damacana 4 şafak sezer vizyon tarihi

Şafak Sezer, Kutsal Damacana 4’ü Duyurdu: “Sinema Sektöründeki Durgunluğu Bitirmeye Geliyoruz”

Rhea Seehorn yeni dizi Breaking Bad Vince Gilligan

Better Call Saul Yıldızı, Yeni Projesinde Breaking Bad’in Yaratıcısıyla Çalışacak