in ,

Jason Momoa’lı “See”nin 3. ve Final Sezonundan Yeni Fragman

See 3. sezon fragmanı yayınlandı. Jason Momoa’nın başrolünde olduğu Apple TV+ dizisi final yapmaya hazırlanıyor.

see 3. sezon fragmanı final
- Reklam -
- Reklam -

See 3. sezon fragmanı paylaşıldı. Jason Momoa, final sezonuyla bir kez daha Apple TV+ ekranlarına konuk oluyor.

Jason Momoa’nın başrolde olduğu See, Alkenny Kabilesi’nin korkusuz lideri Baba Voss’u (Momoa) yüzyıllar boyunca insanlığın görme yeteneğini kaybettiği distopik ve apokaliptik bir geleceğe götürüyor. Peaky Blinders ile tanınan Steven Knight tarafından yaratılan dizi, bir virüsün görme duyusunu kaybetmiş iki milyon hariç tüm insanları yok ettiği uzak bir gelecekte geçiyor. İlk sezon, Kraliçe tarafından aranan bir kanun kaçağının çocuğunu taşıyan bir kadınla evlendikten sonra ailesini ve halkını Kanzua Barajı’nın Kane Hanedanlığı Kraliçesi’ne ve ordusuna karşı koruması gereken Momoa’nın Alkenny kabilesinin reisi olan Baba’ya odaklandı.

Acımasız kraliçe Kane, çocuklarının efsanevi görme yeteneğine sahip olduğunu öğrendiğinde ve bunun büyücülük olduğuna inandığında savaş başlıyor ve Baba Voss ailesini korumak zorunda kalıyor.

- Reklam -

Yaklaşık bir yıl önce 3. sezon için yenilenen See’nin, kısa bir süre önce 3. sezon ile final yapacağı açıklandı ve ilk teaser fragmanı yayınlandı. Şimdi hayranlar yapımın son sezonundan neler bekleyebileceklerine dair heyecan verici bir bakış atma şansına sahipler.

Dizinin resmi fragmanı 2022 San Diego Comic-Con’da Storytellers of Apple TV+ panelinde gösterildi. See 3. sezon fragmanı, Voss’un Trivantian bir bilim insanı tarafından yaratılan tehlikeli yeni bir tehdidin, silahları görmenin, karısı Maghra’yı ve evlat edindiği çocukları Kofun ve Haniwa’yı incitme tehdidinin ardından Payan Krallığı’na dönmesini takip ediyor.

Yayınlanan yeni fragmana hemen aşağıdan göz atabilirsiniz.

See 3. Sezon Fragmanı | Jason Momoa Dizisi Final Yapıyor – İZLE

YouTube video

(Fragmanı YouTube üzerinden izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.)

- Reklam -

Comic-Con’da paylaşılan yeni fragmanla birlikte, bu yeni silahın bir yangın bombası şeklinde devasa hasara neden olduğu, bir seferde binlerce insanı öldürdüğü ve tüm şehirleri yok ettiği görülüyor. Yeni ateşli tehdit, Voss ve 2. sezonun sonunda kardeşi tarafından mağlup edildikten sonra görünüşe göre geri dönen küskün kardeşi Edo Voss (Dave Bautista) da dahil olmak üzere ailesi için riskleri önemli ölçüde artırıyor.

Destansı bir şekilde final vermeye odaklanan See’nin 3. sezonu, 26 Ağustos 2022 tarihinde Apple TV+ üzerinden yayınlanmaya başlayacak. Bölümler, dijital yayın platformunun kütüphanesine haftalık olarak eklenecek.

See 3. sezon fragmanını nasıl buldunuz? Yorumlarınızı ve final sezonuyla ilgili teorilerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: The Playlist

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Black Panther: Wakanda Forever Fragmanı

Black Panther’ın Chadwick Boseman’sız Devam Filmi “Wakanda Forever”dan İlk Fragman

Daredevil: Born Again - Charlie Cox Dönüyor

“Daredevil: Born Again” Duyuruldu – Charlie Cox Yeni Disney+ Dizisiyle Geri Dönüyor