in

Kesinleşti: Orijinal Hayalet Avcıları Yeni Çekilecek Filmin Kadrosunda

Bill Murray, Dan Aykroyd ve Ernie Hudson yeni Hayalet Avcıları filminin kadrosuna katıldı. Hem de orijinal rolleriyle…

hayalet avcilari ust
- Reklam -
- Reklam -

Eh… Bu bayağı hızlıydı. Bildiğiniz gibi çok değil, sadece iki gün önce ilk iki Hayalet Avcıları filminin yönetmeni Ivan Reitman’ın yine kendisi gibi yönetmen olan, üstüne bir de Altın Küre Ödülü kazanan oğlu Jason Reitman, yepyeni bir Hayalet Avcıları filmi çekmek için kolları sıvadığını açıklamıştı. Üstelik önceki filmlerle aynı evrende geçen bir devam filmi olacak bu. Doğal olarak herkesin aklına aynı soru gelmişti: Orijinal kadro da filmde yer alacak mı? Görünüşe göre bu sorunun cevabı evet!

Her şey filmin duyurusunun ardından Dan Aykroyd (Ray) ve Ernie Hudson‘ın yayınlanan kısa fragmanı paylaşmasıyla ve yardıma ihtiyacınız olursa kimi arayacağınızı biliyorsunuz diyerek projeye yeşil ışık yakmasıyla başladı. Ardından, sadece iki gün sonra her ikisinin de filmin kadrosunda yer alacağı resmi olarak açıklandı. Üstelik Bill Murray de onlarla birlikte olacak ve üçü de orijinal filmlerdeki rollerini, yani Ray Stantz, Peter Venkman ve Winston Zeddemore‘u canlandıracaklar. Egon Spengler rolüyle izlediğimiz ünlü komedyen ve senarist Harold Ramis ise 2014’te aramızdan ayrıldığından maalesef filmde yer alamayacak.

Konuyla ilgili Daily Mail‘e bir röportaj veren Ernie Hudson “herkesin” filmde olduğunu ancak Harold Ramis’i çok özlediklerini belirtmiş:
Harold’ı çok özlüyoruz çünkü o hepimizi bir arada tutan bir tür zamk gibiydi. Onu gerçekten özlüyoruz ama ruhu bizimle. Ayrıca Ivan Reitman da filmde. Herkes ekipte.
Herkes derken Annie Potts, Rick Moranis ve Sigourney Weaver’ı da buna dahil edip etmediğini merak ediyorum doğrusu… Bunun yanı sıra filmin biri kız, diğeri erkek iki gencin etrafında geçeceği, her ikisinin de çok zeki ama tuhaf karakterler olacağı ve bir şekilde orijinal Hayalet Avcıları’yla bağlantılı olacaklarına dair bazı söylentiler de var. Ancak tüm bunlar şimdilik sadece dedikodudan ibaret.

- Reklam -

Hayalet Avcıları 3, 2020 yılında gösterime girecek.

- Reklam -

https://www.youtube.com/watch?v=zV2XKE6G9yI

M. İhsan Tatari

Yirmi yılı aşkın bir zamandır fantastik edebiyat, bilimkurgu, çizgi roman ve bilgisayar oyunlarıyla haşır neşir oluyor.

Fantastik edebiyat alanında dört basılı kitabı bulunan yazar, Kayıp Rıhtım'ın yanı sıra Oyungezer dergisinde de serbest yazar olarak çalışmakta, çeşitli yayınevlerinde çevirmen ve editör olarak görev almaktadır.

5 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Nefrayto Nefrayto dedi ki:

    Harika bir haber, günüme neşe kattı. Çok çok sevindim, umarım senaryo ve kurgu iyi olur da izlerken büyük keyif alırız :blush:

  2. Avatar for LordKratos LordKratos dedi ki:

    İşte bu ya orijinal kadro bugün aldığım en güzel haber. :smiling_face_with_three_hearts:

  3. Avatar for kitapkurduizmir kitapkurduizmir dedi ki:

    İyi hoş da…bu kadronun kendisi “hayalete” dönmüştür. Eski etkiyi yaratamazlar. Uzun ara verilmiş devam filmleri pek tutmuyor.

  4. Avatar for Agape Agape dedi ki:

    İşte şimdi heyecanlandım. :blush:

  5. Avatar for Muhammed_Deger Muhammed_Deger dedi ki:

    Bu seriye başlamak için bir bahane arıyordum. Artık o bahane hazır.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

pazartesi sendromu ust

Mahmut Fikirsindi’nin İlk Kitabı “Pazartesi Sendromu” Raflarda

IMDb Yeni Dijital Platform Freedive

IMDb Yepyeni ve Ücretsiz Bir Yayın Platformuyla Netflix’e Rakip Olmaya Geliyor