in

BBC’nin Suç Dizisi “Silent Witness” 25. Sezon ile Geri Dönecek

Silent Witness 25. sezon onayı aldı. BBC’nin uzun soluklu suç ve drama dizisi yeni bölümleri ile ekranlara geri dönüyor.

Silent Witness 25 sezon
- Reklam -
- Reklam -

Silent Witness 25. sezon onayı alarak yeni bölümleri garantiledi. BBC yapımı suç ve drama dizisi geri dönüyor.

BBC’nin popüler suç ve drama dizisi Silent Witness 25. sezon ile izleyicilerin karşısına çıkacak. Bununla birlikte dizinin başrol oyuncusu Amanda Burton, Sam Ryan rolü ile bir kez daha ekranlardaki yerini alacak.

Silent Witness, 25 yıllık maratonuna yeni sezonu ile devam etmeye hazırlanıyor. Yapım uzun yıllar boyunca serinin hayranlarına çözülecek yeni davalar sunmuştu. Bununla birlikte dizinin yeni sezonu beklentileri yükseltmeye devam ediyor.

- Reklam -

Yapımın hayranları için en büyük sürpriz ise Amanda Burton’ın kadroya dahil olması oldu. 65 yaşındaki oyuncu 1996 yılından 2004 yılına kadar dizide patolog Sam Ryan karakterini canlandırmıştı.

Ryan ise 17 yıllık aradan sonra Lyell ekibine dönerek kendisinden sonra patolog rolünü devralan ve Emilia Fox tarafından canlandırılan Dr. Nikki Alexander ile güçlerini birleştirecek. Bununla birlikte yeni sezon Sam’in dönüşü üzerine kurulacak. Hikâye Sam’in neden geri döndüğünü ortaya çıkarmaya çalışırken Lyell ekibinin iç dinamikleri bu sezon ile birlikte gözler önüne serilecek.

Silent Witness 25. Sezon ile İddialı Bir Dönüşe Hazırlanıyor

Amanda Burton diziye geri dönerken verdiği röportajda 25. sezonun diğerlerine kıyasla daha farklı olacağını söylüyor ve şunları ekliyor:

“(Hayranların) bu sezondan gerçekten keyif alacaklarını düşünüyorum çünkü bunun daha önce bir dizide veya bir dizi karakterinde yaşandığını görmedim.”

Silent Witness 25 sezon bbc

Diğer taraftan Sam Ryan karakterini yeniden canlandıran oyuncu hislerini şu sözlerle dile getiriyor:

- Reklam -

“Sam karakterine yeniden bürünmek benim için gerçekten çok ama çok güzel bir his. Onun bunca yıl boyunca nerede olduğunu ve neler yaptığını bilmek mutluluk verici.”

Burton’ın rol arkadaşı Emilia Fox ise şunları ekliyor:

“Bu sezonu Amanda ile birlikte kutlamak muhteşem bir şey. Eğer o olmasaydı bizler bugün burada olmazdık. Yaşadığımız şey aslında onun mirasıdır.

“Sam (dizi dünyasında) lider bir figürdür aslında. Eskiden kadın karakterler çok daha azdı. Silent Witness’da rol almaya başladığımda Amanda’nın yerini dolduramayacağımı biliyordum ama yaratıcı ekip ‘merak etme, biz farklı bir yönde ilerleyeceğiz’ dediler.”

Serinin yeni sezonu 23 Mayıs 2022 tarihinde BBC One üzerinden izleyicilerle buluşmaya başlayacak. Yeni sezon David Caves, Genesis Lynea, Jack Hodgson ve Simone Tyler gibi isimleri yeniden ekranlara taşıyacak.

Siz Silent Witness dizisini takip ediyor musunuz? Yeni bölümlerden beklentileriniz neler? Fikirlerinizi Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Yahoo News

Oğuzhan Açıkalın

Gedikli bir çizgi roman geek’i olmasam da beyaz sayfalara doluşmuş renkli resimleri her zaman ilgiyle takip ettim. Çünkü resimlerin ve kelimelerin bizi olduğumuzdan daha iyi bir yere taşıyacağına inanıyorum. Kısa kısa hikâyeler yazıyorum, edebiyatın her türlüsüne ilgi duysam da bilimkurgu konusunda kendimi geliştirmeye çalışıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Zero Contact Fragmanı: Anthony Hopkins Gerilim Filmi

Anthony Hopkins’in Başrolünde Oynadığı Bilimkurgu Gerilim Filmi “Zero Contact”tan Fragman Yayınlandı

disney plus abone sayisi yukseliyor

Netflix’te Kayıp Sürerken Disney Plus İlk Çeyrekte 8 Milyon Yeni Abone Kazandı