in

The Boys 2. Sezon Çalışmaları Tamamlandı

The Boys 2. Sezon çıkış tarihi çok yakında açıklanacak. Süper kahraman yapımlarına yeni bir soluk getiren dizinin yaratıcısı yeni açıklamalarda bulundu.

the boys 2. sezon amazon
- Reklam -
- Reklam -

The Boys 2. Sezon ile dönmeye hazırlanıyor. Amazon Prime’ın yeni nesil süper kahraman dizisinin yaratıcısı Eric Kripke’den gelen haberlere göre ikinci sezonun post-prodüksiyon aşaması neredeyse bitti. Ses ve efektlerdeki son düzenlemeleri tamamlamak için birkaç güne daha ihtiyaçları olduğunu belirten Kripke bu aşamalar tamamlandıktan sonra yeni sezonun yayın tarihinin de duyurulacağını açıkladı.

Kripke bu yılın başlarında verdiği bir röportajda 2. sezonun ilk sezondan çok daha büyük hikâye örgüsüne sahip olacağını belirtmiş ve sezonun ağır toplarından birisi olarak Stormfront’u işaret etmişti. Kripke dizide Aya Cash’ın canlandıracağı Stormfront karakterine bakış açısını şöyle anlattı:

“Bizim Stormfront versiyonumuz sezon ilerledikçe değişecek. Hepimiz haberlere bağımlıyız ve dünyada neler olup bittiğini önemsiyoruz. Açıkça söylemesi korkutsa da beyaz ırkçılığının yükselişte olduğu bir gerçek. Yöntemleri de 1940’lardan çok farklı, sosyal medya ve internet kültürü aracılığıyla genç erkek ve kadınları ağlarına çekiyorlar. Bu gerçeği temsil edecek bir karakter yaratmak bizi gerçekten heyecanlandırdı. Yani Stormfront kitapta gördüğünüz karakter olmayacak ama aynı çürümüş ruha sahip.”

- Reklam -

the boys 2. sezon Stormfront

The Boys 2. Sezon Çıkış Tarihi Yakında Açıklanacak

Çizgi roman ve dizideki Stormfront arasında bildiğimiz en büyük fark cinsiyeti. Bu cesur hamlenin yüzü olan Aya Cash Stormfront’un dizideki rolüyle ilgili şunları söyledi:

“Ben Stormfront’u Yedi’nin ortasına atılmış bir atom bombası olarak görüyorum. Vought’u da değiştirmekten geri kalmıyor; Vought’un süper kahraman yaratırkenki fikirlerini yeniden hatırlamasına yardımcı oluyor. Naziliğinin yanında feministliği de var; çok güçlü bir kadın. Yedi’nin yarattığı monopoliyi yıkacak güce sahip. Homelander herkesin kendisinden korkmasına alışmış bir adam ve ilk kez Stormfront’la kendisine denk birisi karşısına çıkıyor. İkisi arasındaki ilişki korkutucu ve Homelander’in karakterini değiştirebilecek potansiyelde. Yine de Stormfront’un en ürkütücü yanı bağnaz olmaması. Irkçılığı sezon boyunca değişim gösteriyor ve izleyicinin ona hak vereceği durumlar oluşuyor. Bu manipülatiflik karakterinin en tehlikeli parçası.”

the boys 2. sezon homelander

- Reklam -

İçten içe yozlaşmış süper kahraman ekibi Yedi’nin lideri Homelander’i oynayan Antony Starr da Stormfront ve 2. sezonla ilgili şunları ekledi:

“Stormfront pimi çekilip Homelander’ın avcuna bırakılmış bir el bombası; benim için çok büyük problemler yaratıyor. Yedi için ikinci sezon tamamen istikrar bozucu olmakla alakalı. Stormfront’ta Yedi’nin dünyasını destabilize eden birincil etmen. Mesela Yedi’nin içinde yüzdüğü sosyal medya ve hayran ilgisi onun için bir şey ifade etmiyor. Kendisi modern olsa da düşünce yapısı eskide kalmış. Sosyal medyayı Stormfront çok iyi kullanırken Homelander’ın hesaplarını yönetmesi için işe aldığı insanlar var. Homelander Don Draper’in zamanlarından kalmış bir karakterken Stormfront genç, taze ve yeni.”

The Boys’un 2. sezonu için siz de heyecanlı mısınız? Kayıp Rıhtım Forum’da konuşalım.


* Good Omens Hakkında 10 İlginç Gerçek

Kaynak: Comicbook

Mehmet Çakıcı

1999'da Balıkesir'de doğdu. Küçük yaştan beri fantastik edebiyata ilgi duydu, büyüdükçe diğer edebiyatlara da yaklaştı. Şu sıralar İstanbul Üniversitesi'nde bu ilginin üstüne iyice düşüyor. Uzun bir süre araknofobinin nasıl yazıldığını öğrenemedi.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for LordKratos LordKratos dedi ki:

    İlk sezon çok iyiydi ve büyük bir süprizle bitti umarım ikinci sezon da ilki gibi iyi olur.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

the snow queen disney karlar kraliçesi

The Snow Queen Gerçek Oyuncularla Sinemaya Uyarlanıyor

Tenet Fragman

Tenet Fragmanı Yayında: Christopher Nolan Sinema Salonlarını Kurtarmaya Geliyor