in

Sherlock’un Yapımcısından Korku Dizisi The Devil’s Hour Geliyor

The Devil’s Hour dizisi geliyor. Sherlock ve Dracula’nın yapımcılarından, Amazon Prime Video için yeni korku yapımı yolda.

The Devil's Hour dizisi Sherlock amazon
- Reklam -
- Reklam -

Amazon Prime Video yeni dizisini duyurdu. Sherlock ve Dracula dizilerinin yapımcısı olan Hartswood Films’tan korku ve gerilim türündeki The Devil’s Hour geliyor.

İngiliz edebiyatının yükselen yazarlarından Tom Moran’ın kaleme aldığı hikâyeden uyarlanacak olan The Devil’s Hour, uyku sıkıntısı çeken bir kadının korku dolu öyküsüne odaklanacak.

Amazon, Sherlock ve Dracula gibi dizilerin arkasında olan Hartswood Films şirketine, ürkütücü gerilim dizisi için yeşil ışık yaktı.

- Reklam -

Dizi, gece 03.00 – 04.00 arasında uyanan Lucy Chambers adlı kadının, şeytanın saati olarak bilinen 03.33’teki maceralarını konu alacak.

Lucy Chambers’ın sekiz yaşındaki oğlu içine kapanık ve duygusuzdur. Annesi boş sandalyelerle konuşur. Evine, kendisine ait olmayan bir hayatın yankıları musallat olmuştur. Bölgedeki bir dizi acımasız cinayete ismi karışan Lucy, artık masumiyetini kanıtlamak için bir izah arayacak ve sonunda kendi acısına bir son vermek zorunda kalacaktır.

The Devil’s Hour Dizisi Amazon Prime Video’da Yayınlanacak

Proje, Benedict Cumberbatch’li BBC yapımı Sherlock ve Claes Bang’li BBC yapımı Dracula’nın ardındaki Hartswood Films tarafından geliştirilecek. Hartswood’dan Steven Moffat (Docto Who, Tintin, Press Gang) ve Sue Vertue (Mr. Bean, The Vicar of Dibley), dizinin baş yapımcılığını üstlenecek. Hikâyenin yazarı Tom Moran ise yapımda yapımcılar arasında görev alacak. Dizinin çekimleri ise bu yıl içerisinde başlayacak.

Tom Moran, daha önce Studio Lambert’ın bilimkurgu ve drama türlerindeki The Feed’i ve Rob Lowe’lu Wild Bill’i de kaleme almıştı.

dracula bbc

- Reklam -

Prime Video Avrupa Amazon Orijinalleri Yöneticisi Georgia Brown, yapım hakkında, “The Devil’s Hour kamera arkasında ve önünde rüya gibi bir ekiple, heyecan verici yeni bir sesle sürükleyici bir hikâye anlatacak,” ifadesini kullandı.

Amazon Prime Video’nun İngiltere’de gerçekleştireceği prodüksiyonda yer alacak oyuncu kadrosu henüz belli olmadı. The Devil’s Hour dizisinin çıkış tarihi de şimdilik açıklanmış değil.

Amazon da, tıpkı Netflix gibi farklı ülkelerde orijinal yapımlara imza atarak kütüphanesini genişletmeyi sürdürüyor.

Sizin bu yapımdan beklentileriniz neler? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Deadline

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Veba Geceleri - Orhan Pamuk

Orhan Pamuk’un Beklenen Romanı Veba Geceleri Çıktı

Davetli Listesi - Lucy Foley

Davetli Listesi: Lucy Foley İmzalı Ödüllü Kitap Türkçede