in

Umbrella Academy 3. Sezon Çekimleri Tamamlandı: Netflix’in Süper Kahraman Dizisi Dönüyor

Umbrella Academy 3. sezon çekimleri resmi olarak tamamlandı. Netflix’in sevilen süper kahraman dizisi yeni bölümleri ile dönmeye hazırlanıyor.

Umbrella Academy 3. Sezon Çekimleri
- Reklam -
- Reklam -

Umbrella Academy 3. sezon çekimleri tamamlandı. Netflix’in sevilen dizisinin bir sonraki sezonunun çekimlerinin tamamlandığı oyuncu kadrosunun hazırladığı bir video ile duyuruldu. Oyuncular, yeni yayınladıkları videoda çekimleri tamamlamış olmanın mutluluğunu paylaştılar.

Gerard Way’in aynı adlı çizgi roman serisinden uyarlanan dizi, ilk sezonu ile Şubat 2019’da Netflix’te maceralarına başladı. Kısa sürede popüler haline gelen ve birçok hayran kazanan yapım; süper güçlere sahip Hargreeves kardeşlerin, babalarının esrarengiz hikâyesi hakkındaki gerçeği ortaya çıkarmak için yeniden bir araya gelmesini konu ediniyordu. Bununla birlikte dünyayı kaçınılmaz bir kıyametten kurtarmak için çabalıyorlardı.

The Umbrella Academy’nin kadrosunda Elliot Page, Tom Hopper, David Castañeda, Emmy Raver-Lampman, Robert Sheehan, Aidan Gallagher, Cameron Britton ve Mary J. Blige gibi isimler yer alıyor. İlk sezonu başarı yakalayan yapım, 2020’de en çok izlenen diziler arasında yer aldı. Pek tabii bu başarı ile geçen kasım ayında 3. sezon onayı da geldi.

- Reklam -

Umbrella Academy 3. Sezon Çıkış Tarihi Açıklandı mı?

The Umbrella Academy 3. Sezon Netflix

Çekimleri bu yılın başında başlayan 3. sezon için hayranlar, Sparrow Akademisi ile ilgili hikâyenin detaylarını ve Hargreeve’lerin zaman çizelgesine müdahalesinin yansımaları konusunda oldukça meraklılar. Şemsiye Akademisi yıldızları aylar boyunca gösterinin prodüksiyonunun durumuyla ilgili bazı güncellemeler paylaşsalar da, şimdiye kadar 3. sezonla ilgili kesin bir ayrıntı yoktu. Elliot Page, geçen hafta 3. sezon çekimlerinin neredeyse tamamlandığını söylemişti. Şimdi gelen yeni bir paylaşımla birlikte bu bilgi de doğrulandı.

The Umbrella Academy’nin başındaki isim olan Steve Blackman, Instagram üzerinden 3. sezon çekimlerinin tamamlandığını doğrulayan bir video yayınladı. Görüntülerde dizinin oyuncuları çekimleri tamamlamaktan duydukları mutluluğu ifade ettiler. Özellikle Page, hayranların yeni sezonu izlemesi için inanılmaz sabırsızlandığını ve heyecanlandığını belirtti. Yayınlanan video, 3. sezondan herhangi bir detay vermiyor. Ancak bununla birlikte videoda, 2. sezon finalinde yaşanan değişimle tekrar hayata dönen Ben ve Reginald karakterlerinin oyuncuları olan Justin H. Min ve Colm Feore da yer alıyor.

- Reklam -

Şu an için yeni sezonun ne zaman yayınlanacağı konusunda bir bilgi bulunmuyor. Ancak çekimler de tamamlandığına göre yakın zamanda kısa bir fragmanın gelmesi oldukça olası. Yine de, dizinin en erken 2022 yılı içerisinde Netflix kütüphanesindeki yerini alacağı kesin gibi.

Peki sizler The Umbrella Academy 3. sezon bölümleri için heyecanlı mısınız? Yeni sezondan beklentileriniz neler? Yorumlarınızı ve teorilerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da bizimle paylaşmayı unutmayın.

Kaynak: Screen Rant

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Geri Dön Her Şey Berbat Edildi - Onurhan Ersoy

Kaplanların Diyarında Dolaşan Öyküler: Onurhan Ersoy, İlk Kitabı “Geri Dön Her Şey Berbat Edildi” ile Raflarda

Science Corp Neuralink Elon Musk Max Hodak

Elon Musk’a Eski Ortağı Rakip Oldu: Neuralink’in Başkanından Gizemli Şirket