in

Kaplanların Diyarında Dolaşan Öyküler: Onurhan Ersoy, İlk Kitabı “Geri Dön Her Şey Berbat Edildi” ile Raflarda

Onurhan Ersoy imzalı Geri Dön Her Şey Berbat Edildi kitabı ile raflardaki yerini aldı. Eser, Epona Yayınları etiketini taşıyor.

Geri Dön Her Şey Berbat Edildi - Onurhan Ersoy
- Reklam -
- Reklam -

Onurhan Ersoy ilk kitabı Geri Dön Her Şey Berbat Edildi ile raflardaki yerini alıyor. Eser, Epona Yayınları etiketiyle okurun karşısına çıkıyor.

Yazar ve editör Onurhan Ersoy, ilk öykü kitabı ile okurları selamlıyor. İstanbul doğumlu Ersoy, İstanbul Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi’nde Sosyoloji bölümünden mezun oldu. Öyküleri ve kitap yazıları bugüne dek çeşitli dergilerde yayımlandı.

Toplamda 11 öyküden oluşan kitapta yer alan metinler sırasıyla şu şekilde: Yatağın Altındaki Ölü Kediler, Gitmedim Ama İçinden Geçtim, Ham Mana Kaynakları, Deniz Üstü Köpürür, Komünist Manifestonun Yazarı Piyale Murat, Kaplanların Sigara İçtiği Zamanlarda, Aşkın Radyo Aktivitesi, Öteki Öte, Tuz, Doğum Lekesi ve Hakiki Hüzün Hakkı.

- Reklam -

Geri Dön Her Şey Berbat Edildi – Onurhan Ersoy | Arka Kapak Tanıtımı

Geri Dön Her Şey Berbat Edildi - Onurhan Ersoy

“… ölüler sınırları dinlemez. Biz de dinlemeyelim. Bir ölüden daha fazla kaybedecek bir şeyimiz yok. Belki birkaç zincir. Ama biliyorsun, sonunu düşünen kanrevan olamaz. Aşk bir kanrevan olma halidir. Devrim de aşk gibi birden gelir. İkisini de tetikleyecek bir olaylar silsilesi yoktur. Çat kapı. Herhangi bir anda, bir anda gelir. Sen ve ben kanrevan olmazsak sonumuzu düşünmeden, nasıl istisna olabiliriz?”

- Reklam -

Herkes bir çağrıyla başlar. Fakat bu kitap bir çağrıyla bitiyor. Onurhan Ersoy Geri Dön Her Şey Berbat Edildi’de okurları olarak bulacağı insanları onuncu kareye davet ediyor. Bu kare Geleneksel, Modern ve Postmodern çizginin ardında kalan gizli bir bölme. Ve bu gizli onuncu kare kaplanlar, vampirler ve zaman yolcularının hikâyelerinin anlatılarak dinlenildiği değil, gösterilerek gizlendiği bir yer. Yani sen sevgili okur, her şeyi göreceksin fakat onları bir daha bulamayacaksın. Eğer aramazsan.

Toplamda 136 sayfadan oluşan kitabın editörlüğünü Tugay Kaban üstleniyor. Eserin düzeltisi Furkan Ece‘ye, kapak tasarımı Yasin Çetin‘e ait. Geri Dön Her Şey Berbat Edildi Ağustos 2021 itibarıyla raflardaki yerini alıyor.

Onurhan Ersoy‘un öyküleri ve ilk kitabı hakkındaki düşüncelerinizi Kayıp Rıhtım Forum‘da bizimle paylaşabilirsiniz.

Eda Aydın

1992 yılında Bursa'da doğdum. Radyo, Sinema ve Televizyon Bölümü mezunuyum. Filmler, kitaplar hakkında inceleme ve görüş yazıları yazıyorum. Tanpınar'ı seviyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

6. Olimpos Gökyüzü ve Bilim Festivali İzlenimleri

6. Olimpos Gökyüzü ve Bilim Festivali’nden İzlenimler

Umbrella Academy 3. Sezon Çekimleri

Umbrella Academy 3. Sezon Çekimleri Tamamlandı: Netflix’in Süper Kahraman Dizisi Dönüyor