in

Alper Kaya’dan Yeni Bir Polisiye: “Bütün Kuralları Yık!”

Genç polisiye yazarlarımızdan Alper Kaya yeni romanı “Bütün Kuralları Yık!” ile okurlarının karşısında.

butun kurallari yik ust
- Reklam -
- Reklam -

İlk olarak Kayıp Rıhtım Aylık öykü Seçkisi‘ndeki hikâyeleriyle tanıştığımız, daha sonra da 8:00, Valiz ve Komiser Tahsin serisiyle yazın hayatına devam eden Alper Kaya yeni bir polisiye romanıyla okurlarının karşısında: Bütün Kuralları Yık!

Roman normal yaşantısında başarılı bir radyo programcısı ve iyi bir insan olarak bilinen, ancak gerçekte yeraltı dünyasının en başarılı kiralık katillerinden biri olan Nazım‘ın hikâyesini konu alıyor. Nazım’ın başarısı kendisine bir dizi kural koymasından ve bunları hiçbir zaman esnetmemesinden ileri geliyor. Ancak bir gün, son işinden sonra kendi kurallarından birini istemeden çiğneyince kendini bir anda ölümcül bir tuzağın içinde buluyor. O noktadan sonra da hayatta kalmak için tüm kurallarını tek tek yıkmak zorunda kalıyor.

Kitabın arka kapak yazısı şöyle:

- Reklam -

butun kurallari yikBaşarılı bir radyocu, zarif bir sevgili, iyi bir dost, yakışıklı bir adam… Ve asla kurallarını esnetmeyen, yeraltı dünyasının en güvenilir kiralık katili… Bir gün kendi koyduğu kurallarını bir bir bozmaya başlar…

Alper Kaya’nın yeni polisiyesi Bütün Kuralları Yık! hızlı temposu, sürükleyici kurgusu ve okuru ters köşeye yatıran finaliyle tabii ki Oğlak Yayınları’nda…

“Temiz iş yapardı. Kurallarını esnetmezdi.

- Reklam -

Birinci kuralı, asla geriye bakmamaktı. Geriye bakarsa, ipucu bırakma ihtimali artardı. Birini öldürdüğünde, sonrasını düşünmezdi. Sorgulamayacağı şeylerden biri de buydu. Kendi kriterlerine uygun bir hedefse, geri kalan her şey hikâyeydi.

Ölümden ötesi hikâyeydi zaten.”

Oğlak Yayınları‘nın Maceraperest Kitaplar kolundan çıkan roman şu anda satışta. Türün meraklılarına duyurulur…

M. İhsan Tatari

Yirmi yılı aşkın bir zamandır fantastik edebiyat, bilimkurgu, çizgi roman ve bilgisayar oyunlarıyla haşır neşir oluyor.

Fantastik edebiyat alanında dört basılı kitabı bulunan yazar, Kayıp Rıhtım'ın yanı sıra Oyungezer dergisinde de serbest yazar olarak çalışmakta, çeşitli yayınevlerinde çevirmen ve editör olarak görev almaktadır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

pars ust

Yerli Bir Fantastik-Bilimkurgu: Pars

sapka ust

Aylık Öykü Seçkisi Sayı #101: “Şapka Öyküleri”