in

26 Yazar Tek Kitap: Tren Öyküleri Raflarda

26 yazarın bir araya gelerek oluşturduğu Tren Öyküleri, Yitik Ülke Yayınları etiketiyle raflardaki yerini aldı.

tren oykuleri ust1
- Reklam -
- Reklam -

Edebiyat camiasının en keyifli yanlarından biri de kolektif işler ortaya çıkarmaktır. Belirli bir konsept üzerinden her yazarın kendi tarzıyla yazdığı metinler okuyucuya zengin ve çeşitli bir içerik sunar. Bu bağlamda biz de her ay Öykü Seçkisi’ne eserlerimizi yollarken bunun bilinciyle hareket ediyoruz ve bu çeşitlilikten büyük keyif alıyoruz.

Tren Öyküleri ise derlemesini Melih Yıldız’ın hazırladığı ve hikayelerin bir noktada birbirine bağlandığı tren maceraları sunuyor bize. İçerisinde Gürgen Öz gibi medyadan tanıdığımız fakat kalemine çok da aşina olmadığımız isimler de var, Feridun Andaç gibi sektöre yıllarını vermiş isimler de. Feyza Hepçilingirler, Gündüz Öğüt, Kadir Aydemir, Murat S. Dural ve Yaprak Öz gibi yakından tanıdığımız yazarlar da cabası. 26 farklı kalemden dinleyeceğimiz 26 yolculuğun bize keyifli bir okuma serüveni sunacağından fazlasıyla eminiz.

Kitabın tanıtım yazısıysa şöyle:
tren oykuleri26 yazar, farklı istasyonlardan ellerinde kâğıt ve kalemleriyle bindiler, “Tren Öyküleri” kitabına…

- Reklam -

Birbirine vagon gibi bağlanan her öyküyle, birbirinden güzel 26 yolculuk bekliyor bizleri…

Bu güzel kitabın hareket şefi Melih Yıldız’a çok teşekkür ederim.

Bir tren sesi duyunca “iki gözüm/iki çeşme” diyen Orhan Veli’ye selam gönderelim:

- Reklam -

Trenleri severim
öyküleri severim
tren öykülerini
daha çok severim.

– Sunay Akın –

Bu Kitapta Yer Alan Yazarlar:

Atilla Yaşrin, Ayşegül Kocabıçak, Batıkan Köse, Emrah Ateş, Ethem Baran, Feridun Andaç, Feyza Hepçilingirler, Gündüz Öğüt, Gürgen Öz, Harun Özen, Mavi Tuğba Ateş, Mehmet Fırat Pürselim, Mehmet Ünver, Melih Yıldız, Murat S. Dural, Nihal Yormaz, Nilüfer Altunkaya, Orhan Çetinbilek, Ömürcan Bozali, Sedat Delioğlu, Semrin Şahin, Serkan Türk, Sevtap Ayyıldız, Tülay Kale, Yaprak Öz, Yunus Bektaşoğlu ve Kadir Aydemir (şiir)
25 Nisan’dan itibaren raflarda yerini alan kitap, sade kapak tasarımıyla da öne çıkıyor. 166 sayfa uzunluğundaki eseri kitapçılardan veya çevrimiçi platformlardan temin edebilirsiniz. Sizi başka diyarlara götürecek tren öykülerini keyifle okumanız dileğiyle…

Oğuzhan Koç

1998’in sonbaharında, İstanbul’da dünyaya gözlerini açan yazar hala doğduğu semtte yaşamakta. Küçük dünyaların büyük hayalcisi olması nedeniyle zaman zaman kabına sığamıyor. Eskinin öğretmen lisesi şimdininse Çapa Fen Lisesi’nde okurken lise fanzinine yazdığı şiirlerle ilk eserlerini okuyucuya sunmaya başladı. İstanbul Teknik Üniversitesi’nde Matematik Mühendisliği okurken aynı zamanda da edebiyat ve sinemayla ilgileniyor. Gezmeyi, izlemeyi ve yazmayı bir bütün haline getirdiği eserler verme hayali içerisinde yaşarken şimdilik sadece sitelere birkaç haber yazmakla yetiniyor.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Bisiklet Kütüphane - Çin

Hurda Bisikletlerden Kanatlı Böcek Şeklindeki Gezici Kütüphanelere!

yazarinin kaleminden dunya kiracisi

Yazarının Kaleminden: Dünya Kiracısı