in

Otostopçunun Galaksi Rehberi Havlu Günü Partisi’ne Davetlisiniz!

Dünyadaki diğer otostopçular ile aynı anda Kayıp Rıhtım’ın da desteklediği bir havlu partisinde olmaya ne dersiniz? Dünyaca ünlü Otostopçunun Galaksi Rehberi’nin havlu gününe davetlisiniz!

dunya havlu gunu partisi
- Reklam -
- Reklam -

Türkiye’de neden Dünya Havlu Günü kutlanmıyor deyip yurt dışındaki yapılan etkinliklere bakarak iç geçirenlerden misiniz? Alfa Yayınları, Bilimkurgu Kulübü, Feza Gezginleri, Kayıp Rıhtım ve Muzip Masal Cini olarak sizlere harika bir duyurumuz var! Bu yıl ilk defa düzenlenecek bir “Havlu Günü Partisi” ile 25 Mayıs’ta bir araya geliyoruz!

Otostopçunun Galaksi Rehberi’nin havlular konusunda söyleyecek bir çift sözü bulunmaktadır:

Bir havlu, der, yıldızlararası seyahat eden bir otostopçunun sahip olabileceği neredeyse en işe yarar şeydir. Bir kere pratikte büyük değeri vardır – Jaglan Beta’nın soğuk aylarında yol alırken ısınmak için ona sarınabilirsiniz; Santraginus V’in ışıl ışıl mermer kumsallarında baş döndürücü deniz buharını içinize çekerken üzerine yatabilirsiniz; çöl dünyası Kakrafoon’un kıpkırmızı ışıldayan yıldızlarının altında onu üzerinize örtüp uyuyabilirsiniz; ağır ağır akan Moth ırmağı üzerinde seyrederken mini salınıza yelken yapabilirsiniz; yumruk yumruğa dövüşlerde kullanmak üzere ıslatabilirsiniz; zehirli gazlardan korunmak ya da Traal’ın Kurt-gibi-acıkmış Cırtlak Canavarı’nın bakışlarından (aşırı aptal bir hayvandır, onu göremiyorsanız sizi görmediğini sanır ve sizi görmez – ot kadar aptal, ama çok çok açtır) kaçmak için başınıza sarabilirsiniz; acil durumlarda havlunuzu imdat işareti olarak sallayabilirsiniz ve tabii ki, hâlâ yeterince temiz görünüyorsa onunla kurulanabilirsiniz.

Daha da önemlisi, bir havlu büyük psikolojik değere sahiptir. Herhangi bir sebeple, şuursuz bir gezgin (şuursuz gezgin: otostopçu olmayan) bir otostopçunun yanında havlusunun olduğunu fark ederse, otomatik olarak bir diş fırçası, yüz koruyucu maske, sabun, bir kutu bisküvi, termos, pusula, harita, bir yumak ip, sivrisinek ilacı, yağmurluk, uzay giysisi vs vs olduğunu da varsayacaktır. Üstelik bunun da ötesinde o şuursuz gezgin bunlardan herhangi birini veya otostopçunun kazara “kaybetmiş” olabileceği bir düzine başka eşyayı ona seve seve ödünç verecektir. Çünkü o şuursuz gezgin, otostopla galaksiyi kateden, yalnızca temel ihtiyaçlarını gidererek zorlu şartlarda yaşayan, korkunç tehlikelerle savaşıp galip gelen ve hâlâ havlusunun yerini bilen birinin hiç şüphesiz baş etmesi güç biri olduğunu düşünecektir.
otostopcunun galaksi rehberi parti

- Reklam -

25 Mayıs Cumartesi günü Kadıköy Mecra’da düzenlenecek olan Havlu Günü Partisi’ne bekliyoruz…

Hayat, evren ve her şeye dair nihai sorunun cevabını bu gecede bulabilirsiniz!

“Uzayın yukarıda bir yerlerde bahsi geçen münasebetsizliğine karşı yapabileceğiniz tek şey Pan Galactic Gargle Blaster içerek bir şey yapmamaktır.”

Ayrıca gece boyu etkinlikte olanlar için yapacağımız sürprizlere de hazır olun!

Etkinlik bilgileri:

25 Mayıs Cumartesi

- Reklam -

Saat: 21.00 – 01.00

Yer: Mecra Salon

Adres: Caferağa Mah. 5. Dumlupınar Sok. 34710 Kadıköy/İstanbul

NOT: Girişler 20 TL’dir. Rozetinizi istemeyi unutmayın!

Bilet almak için buraya tıklayabilirsiniz.
Biletlerin sınırlı sayıda olduğunu hatırlatalım. Ve diliyorsanız etkinliğe bornozunuzla da katılabilirsiniz.

Etkinlik detaylarını ve güncel bilgileri Facebook etkinlik sayfamızdan da takip edebilirsiniz. Facebook’ta açtığımız etkinlik sayfasına ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.

Şimdiden kutlu olsun!

2 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for magicalbronze magicalbronze dedi ki:

    Parti günü gittikçe yaklaşıyor. Rıhtım’dan gelen varsa orada görüşmek üzere :krs:

  2. Avatar for subrose subrose dedi ki:

    Nasıl bir şey olacak hiç hayal edemedim :roll_eyes::mage:

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

spider man far from home video

Spider-Man: Far From Home Filminden Yeni Fragman Geldi

avengers endgame marvel

Avengers: Endgame Tüm Zamanların En Çok Hasılat Yapan 2. Filmi Oldu