in

Fantazya Kampına Davetlisiniz!

Düş Diyarı Meddahları’nın hazırladığı ve alt kültürün her dalından insanın bir araya geldiği Fantazya Kampı bu yaz da bizlerle!

fantazya kampı kapak
- Reklam -
- Reklam -

18-22 Haziran arası, 4 gece 5 gün sürecek kampta bizleri çeşitli etkinlikler bekliyor. Kampı bu yıl da geçen yıl olduğu gibi Fethiye Katrancı’ya atıyoruz. Etkinliğin fiyatları ise çadır başı hesaplanıyorBu yıl etkinliğe gelenlere sürpriz hediyeler de verilecek.

fantazya kampi 2018

Peki daha önce hiç gelmeyenler için Fantazya Kampı tam olarak nedir? Buyrun bu soruya Düş Diyarı Meddahları cevap versin;
Deniz, kum, güneş ve çok daha fazlası! Fantazya Kampı, Düş Diyarı Meddahları tarafından organize edilen, Türkiye’nin dört bir yanından fantastik kurgu ve bilimkurguya bağlı alt kültür meraklılarının bir araya geldiği bir etkinliktir. Katılımcılar bu etkinlikte güzel bir yaz tatili havası eşliğinde, birkaç gün boyunca çadırlarda konaklamaktadırlar. Rol yapma oyunları, doğanın içinde yapılan LARP etkinlikleri, çeşitli kutu oyunları, hazine avları, partiler, yeni dostluklar ve sürpriz ödüller sizleri beklemekte! Fantazya Kampı’nı kesinlikle kaçırmayın!
Etkinlik sayfasına ve katılım ücretlerine buradan ulaşmanız mümkün.

- Reklam -

Kayıp Rıhtım olarak biz de orada olacağız. Kampta görüşmek üzere!

- Reklam -

fantazya kampı 1

Burak İpek

Özellikle bilimkurguya ve çizgi romanlara bayılır. Çizgi romanlara girişi Dylan Dog, bilimkurguya aşkı ise Dune serisi ile başladı. 7 yaşından beri bilgisayarla ve elektronik aletlerle iç içe yaşamayı seçerek göbeğini büyüttü. Düşüncelerini başkalarıyla tartışmak adına Kayıp Rıhtım’da yazılar yazıyor.

2 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Eren_Diakotra Eren_Diakotra dedi ki:

    Bursada olsa teşke :frowning:

  2. Avatar for cankutpotter cankutpotter dedi ki:

    İstanbul’dan tek başına Fethiye biraz zor ama oldukça eğlenceli gibi duruyor, neden olmasın?

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Merdivenler Kenti İncelemesi - Robert Jackson Bennet

Merdivenler Kenti İncelemesi: Yıkık Dökük Binalar Arasında Gürül Gürül Akan Basamaklar

Gardner Dozois

Efsanevi Editör Gardner Dozois Vefat Etti