in

Witcher Geralt, “Monster Hunter World” Oyununa Konuk Oluyor

Rivialı Geralt, başka bir evrende daha karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. “Monster Hunter World” evreninin kapıları onun için açıldı!

witcher geralt
- Reklam -
- Reklam -

Rivialı Geralt’ın, önümüzdeki yıl Monster Hunter World adlı oyunda karşımıza çıkacağı duyuruldu. Fakat bu “ziyaret”, oyunda daha önce başka evrenlerden gördüğümüz karakterlerden çok daha farklı olacak. Duyuruya göre, Geralt oynanabilir bir karakter olarak karşımıza çıkacak ve oyuncular “Witcher’dan ilham alınarak” hazırlanan görevlere gönderilecek.

Ayrıca haberde Geralt’ın oyuna Witcher III ve Monster Hunter World oyunlarının RPG mekaniklerinin benzersiz bir şekilde harmanlandığı bir sistem getireceğinden de bahsedildi. Oyuncular, Geralt’ın ona has dövüş stilinden, büyü gücünden ve av ekipmanlarından da faydalanacak.

İki serinin de hayranlarını sevindiren bu eklenti PS4 ve Xbox One’a 2019’un başlarında gelecek. Bilgisayar oyuncularınınsa henüz belirlenmemiş bir tarihe kadar beklemesi gerekecek. Yapımcı şirket Capcom, oyuna “Iceborne” adında büyük bir genişletme paketinin de geleceğini şimdiden duyurarak bizleri heyecanlandırmaya devam etti.

- Reklam -

Birkaç ay öncesinde, Geralt’ın Soul Calibur VI’ya da konuk olduğunu görmüştük. Serinin başarısı göz önüne alındığında, kendisini başka evrenlerde de görmek şaşırtıcı olmayacaktır.

- Reklam -

Peki siz Geralt’ı hangi evrende görmekten mutluluk duyarsınız?

YouTube video

Peren Ercan

1995 Çanakkale doğumlu, hayali olan yazarlığın peşinden koşan bir üniversite mezunuyum. Üniversitede beş yılımı geçirdiğim Japonca Öğretmenliği bölümünün bana kattığı kültürel farkındalıkla beraber yeni diller öğrenmeye olan açlığım devam ediyor. Bazıları ödüllü olmak üzere kısa öykü ve roman çalışmalarım var. Büyülü gerçekçiliğin cazibesine yazdıkça kapıldım. O kadar kapıldım ki gerçek hayatta da büyüyü aramaya başladım.

6 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Husey Husey dedi ki:

    Temennimiz pokemonada konuk olması hadi inş.

  2. Avatar for Shakan Shakan dedi ki:

    İki tane inanılmaz derecede sevdiğim oyun bir araya geliyor. Tema olarak da son derece uygunlar birbirlerine. Journey’in üstüne bu haberin gelmesiyle şu an benden mutlusu yoktur. :slight_smile:

  3. Avatar for Netero Netero dedi ki:

    Monster Hunter oyununda yaptıklarımız bana çok vahşice geliyor. Gidip kendi halinde yaşayan canlıları öldürüyoruz.

  4. Avatar for per.ercan per.ercan dedi ki:

    Sırf bu yüzden ben de sadece görev icabı alt etmem gerekenlere saldırıyorum, yoluma çıkanlara hiç dokunmuyorum :frowning:

  5. Avatar for Netero Netero dedi ki:

    Ben hiç oynamadım ama oynayanların videolarını izledim. Yaratığın mağarasına girip önce yavrularını sonra annelerini öldürüyorlardı.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

1 cevap daha var.

Godzilla: King of the Monsters

Godzilla: King of the Monsters’tan Yeni Fragman

Metro 2033 Filmi

Metro 2033 Filmi İptal Edildi