in ,

Aquaman Filmine Spoiler’sız Ön Bakış Videosu

Bu cuma vizyona girecek “Aquaman” filmini basın gösteriminde izledik ve ilk yorumlarımızı canlı yayında paylaştık.

aquaman spoilersiz on bakis
- Reklam -
- Reklam -

Engin okyanusların en güçlü kahramanı, Atlantisli Arthur Curry’nin köken hikâyesini izlemeye hazır mısınız? Aslen çektiği korku filmlerinden tanıdığımız (Testere, Korku Seansı) James Wan’ın yönettiği Aquaman bu cuma (28 Aralık) vizyona giriyor.

Başrolde, DC Sinema Evreni’nin daha önceki filmlerinde de Aquaman karakteriyle karşımıza çıkan Jason Mamoa yer alıyor. Mamoa’ya Amber Heard (Mera), Willem Dafoe (Vulko), Patrick Wilson (King Orm), Nicole Kidman (Atlanna) ve Dolph Lundgren (King Nereus) gibi önemli oyuncular eşlik ediyor.

Bizler de merakla beklenen filmi basın gösteriminde izledik ve spoiler’sız olarak ilk görüşlerimizi anlattık.

- Reklam -
- Reklam -

Atakan UçarHakan Tunç, Coşku Türkay ve Cem Altınışık‘ın filmle ilgili düşüncelerini aşağıdaki videodan izleyebilirsiniz!

YouTube video

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for LordKratos LordKratos dedi ki:

    Çin’de çok güzel bir hasılat elde etti; ama, Amerika açılışta 28 milyonda kaldı. Dc’nin şu ana kadar ki en iyi filmi olabilir. Ve bana göre Dc’nin ya tamam ya devam diyeceği film bu. Hatta buna göre; Shazam, WW ve Joker filmlerinin vizyonu bile değişebilir. İyi bir hasılat elde ederse bu film diğer filmlerin vizyonunu öne çekebilirler. Hatta yılan hikayesine dönen; Batman, Çelik Adam, Green Corps ve Flash filmlerinin de akıbeti olur. Umut ediyorum iyi bir rakam elde eder, benim tahminim; 800-900 bandında.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

feyyaz kayacan cocuktaki bahce

Edebiyatımızın Saklı Hazinelerinden Feyyaz Kayacan Bütün Eserleriyle Kırmızı Kedi’de!

the witcher netflix dizi

“The Witcher” Dizisi Henüz Yayınlanmadan Yeni Sezon Onayını Alacak Gibi