in

Avatar 2 Filminden Set Görüntüsü Paylaşıldı

2021’in sonlarına doğru beyaz perdeye gelmesi beklenen Avatar 2 için yeni bir set fotoğrafı paylaşıldı.

Avatar 2 James Cameron
- Reklam -
- Reklam -

Avatar 2 için yeni yayınlanan set fotoğrafı, filmi bekleyenleri sevindirdi.

2009 yılında sinemaya ilk defa geldiğinde, James Cameron’ın yönetmenliğini üstlendiği Avatar filmi her açıdan bir ilki başarmıştı. Yeni nesil üç boyutlu filmler için öncü olan ve teknik anlamda bir başarıya imza atan yapım sadece izleyenler tarafından sevilmemiş aynı zamanda 3 dalda Oscar ödülü de kazanmayı başarmıştı. Hemen ardından kısa bir süre sonra filmin yapımcısı ve yönetmeni Cameron, Avatar’ın devam filmlerinin de yolda olduğunu söylemişti.

Fakat gel zaman git zaman devam filmleri bir türlü ete kemiğe bürünmedi. Tabii bunun birkaç farklı nedeni vardı. Disney’in Fox’la yaptığı anlaşmalar olsun, gerekli görsel efektlerin miktarı ve buna bağlı olarak maddi tarafı olsun birçok neden ikinci filmin başlangıç tarihini ileriye itti.

- Reklam -

Avatar

Nihayet gerekli anlaşmalar yapıldı ve ikinci filmin çıkış tarihi duyuruldu. Bununla birlikte serinin toplamda 5 filmden oluşacağını ve son filmin de 2027’de gösterimde olacağı açıklandı. Yani sözler tutulur ve herhangi bir aksilik olmazsa 2 yılda bir yeni Avatar filmi beyaz perdeye gelecek demektir.

Avatar 2 Filmden Yeni Bir Set Fotoğrafı Geldi

Yeni filmin çekimleri başlamış olsa bile Avatar 2 hakkında bildiklerimiz şimdilik çok sınırlı düzeyde. Hatta tek bildiğimiz ilk filmdeki karakterlerin geri döneceği. Sam Worthington, Zoe Saldana, Stephen Lang, Giovanni Ribisi ve Sigourney Weaver’ın ikinci macerada da yer alacağı doğrulandı. Yeni oyuncula arasında da Kate Winslet, Michelle Yeoh, Jemaine Clement ve Edie Falco gibi ünlü isimler bulunuyor.

Nihayet Avatar filminin resmi Twitter hesabı, filmle ilgili görebileceğimiz bir prodüksiyon aşamasını paylaştı. Fotoğrafta bir su tankını ve Deniz Ejderhası adı verilen bir geminin güverte kısmını görüyoruz. Deniz Ejderhası’nın, devam filmlerinde bir dizi başka deniz taşıtını taşıyan büyük bir ana gemi olduğu söyleniyor.

Screen Art sitesinin belirttiğine göre fotoğrafın açısı ve konumu nedeniyle Deniz Ejderhası hakkında daha fazla bilgi alınamıyor. Bir ana gemi olma statüsü göz önüne alındığında, filmde şu an görünenden çok daha heybetli duracağı ve CGI ile ihtişamlı bir şekilde gösterileceği tahmin ediliyor.

Avatar 2 Ne Zaman Vizyona Girecek?

Avatar 2 filminin çıkışına daha çok var. Ancak muhtemelen önümüzdeki yıl içerisinde filmle ilgili bolca detay ve haber duyacağız. Yeni Avatar filmleriyle ilgili olarak bir kısım izleyici heyecanla beklerken bir kısım da hiçbir şekilde ilk filmin etkisini ve başarısını yakalayamayacağına inanıyor. Hatırlayacağınız üzere uzun yıllardır ellerinde bulunan gişe başarısını geçtiğimiz aylarda Avengers: Endgame ellerinden almıştı.

Avatar

Avatar 2, 2 Aralık 2021 tarihinde sinemalarda olacak.

Siz ne dersiniz? Yeni Avatar macerası, seriyi tekrar gişe başarısı anlamında birinciliğe taşıyabilir mi? Ve her şeyden önemlisi film ilk seferde olduğu gibi bir etki yaratabilir mi?

Görüşlerinizi Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşabilirsiniz.


* Avengers: Endgame, Avatar Filmini Geçmeyi Nasıl Başardı?

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

2 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Pardus Pardus dedi ki:

    Avatar’ ı severek izlemiş olsam da bence aslında reklamı yapılarak abartılmış bir film gibi. Onca zaman ‘‘Avatar şöyle, Avatar böyle’’ diye bombardımana uğradıktan sonra izleyince ‘‘bu muymuş yani’’ diye içimden geçirmiştim. Diğerlerinin hikayesini merak ediyorum. Güzel olsun. Toruk Makto böyle söyledi. :slight_smile:

  2. Avatar for LordKratos LordKratos dedi ki:

    Avatar hala benim gözümde en muhteşem film. Avengers her ne kadar gişede geçse de, benim için şampiyon hiç değişmez. Ha şu da bir gerçek ki Avatar 2 Avengers’i geçemez. Ayrıca bu filmin Atlantis benzeri bir mekanda su altında geçeceği söylenmişti. Bu resim o iddiayı doğruluyor. Zaten, Cameron’ın James Wan’a Aquaman filmi için yardım etmeme sebebi de bu yanılmıyorsam.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Fırtınalar Kralı

Fırtınalar Kralı: Geçmişin Korkutucu Gizemi

Vakıf Apple Tv

Vakıf Dizisinin Çekimleri İzlanda’da Başladı!