in ,

Bruce Willis’in Demans ile Mücadele Ettiği Öne Sürüldü: “Repliklerini Ezberlemekte Zorlanıyor”

Bruce Willis demans hastalığına yakalanmış olabilir. 66 yaşındaki aktörün hafıza problemleri yaşadığı öne sürülüyor.

Bruce Willis afazi hastalığı mücadele
- Reklam -
- Reklam -

Bruce Willis demans ile mücadele hâlinde olabilir. 66 yaşındaki yıldız ismin ciddi hafıza problemleri yaşadığı iddia ediliyor.

Sinema dünyasının altın isimlerinden Bruce Willis sağlık sorunları yaşıyor olabilir. Ünlü sanatçı 2022 yılında izleyiciyle buluşan 11 farklı düşük bütçeli yapımda ve çeşitli reklamlarda yer aldı. Bunun üzerine sosyal medyada ünlü oyuncunun hafıza kaybı problemlerinin ilk aşamasında olduğu ve para kazanmak için bu filmlerde yer aldığı söylentisi yayıldı.

Willis son zamanlarda filmlerinden çok sağlık sorunlarıyla sosyal platformlarda konuşuluyor. Demansın ilk aşamalarında olduğu iddia edilen aktörün çekimler sırasında oldukça zorlandığı öne sürülüyor. 66 yaşındaki Willis’in setlerde bazı replikleri ezberleyemediği, özel kulaklıklar yardımıyla sahneleri canlandırabildiği de söyleniyor.

- Reklam -

Die Hard filmleri ile isminden söz ettiren Willis geçen seneden bu yana Fortress 3, Paradise City, Corrective Measures ve White Elephant gibi 11 farklı düşük bütçeli film, çevrim içi oyun reklamları ve çeşitli yapımlarda yer aldı. Ünlü oyuncunun oldukça kısa sürede bu kadar farklı yapımda yer alması ise dikkatlerden kaçmadı. Ünlü YouTube kanalı Half in the Bag ise bu konuyu bir videosuna taşıyarak Bruce Willis Fake Movie Factory (Bruce Willis Boş Film Fabrikası) başlığıyla takipçileri ile paylaştı. Videoda çeşitli endüstri dedikodularına yer verirken ünlü oyuncunun demans hastalığının ilk aşamalarında olduğu da söyleniyor.

Bruce Willis Demans Hastalığı Haberleri Henüz İddia Düzeyinde

Bununla birlikte Bruce Willis’in yer aldığı dört farklı filmin yönetmeni Matt Eskandari ise söylentilerin doğru olduğunu söyledi. Sosyal medya üzerinden bir kullanıcının sorduğu şu üzerine iddialar güçlendi:

“Bruce Willis’in demans hastası olduğu okudum. Dolayısıyla etrafında ne olup bittiğini anlamıyormuş, doğru mu?’

Eskandari ise verdiği cevapla söylentilerin doğru olduğunu söylüyor:

“Evet, bu doğru. Onunla birlikte dört film yönettim, dolayısıyla onu en yakından ben biliyorum. Bir yıldızın gözlerinizin önünde böyle sönmesini görmek üzüntü verici. Geçen yıllarda onunla birlikte çalışırken bunu gördüm.”

Bruce Willis demans hastası

- Reklam -

Yönetmen Matt Eskandari daha sonrasında Willis’in Quentin Tarantino, Wes Anderson ve Brian De Palma gibi yönetmenlerle çalıştıktan sonra “gözden düştüğünü” ve oyuncunun “demans hastası” olduğunu söylüyor.

Kaynaklar Willis’in tıbbi olarak demans teşhisi almadığını ancak uzun zamandır kendi içinde büyük bir mücadele verdiğini yazıyor. Bununla birlikte 2019 çıkışlı M. Night Shamalan’ın Glass filminde Willis’in replikleri unutması üzerine kulaklıkla sufle verildiği söyleniyor. Hatta oyuncunun birçok sahnede kapüşon giymesinin sebebi bu olarak gösteriliyor. Set çalışanları OK! Magazine’e verdiği söyleşide şunları söylüyor:

Glass filmini çekerken kurgu ekibi sürekli onun repliklerini kesmek ya da yeniden kurgulamak zorunda kalıyordu. Çünkü repliklerini hatırlamakta ya da söylemekte oldukça zorlanıyordu.”

Willis cephesinden henüz konuya dair resmi bir açıklama yapılmadı.

Konu hakkında sizin görüşleriniz neler? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: News Prepare, OK! Magazine

Oğuzhan Açıkalın

Gedikli bir çizgi roman geek’i olmasam da beyaz sayfalara doluşmuş renkli resimleri her zaman ilgiyle takip ettim. Çünkü resimlerin ve kelimelerin bizi olduğumuzdan daha iyi bir yere taşıyacağına inanıyorum. Kısa kısa hikâyeler yazıyorum, edebiyatın her türlüsüne ilgi duysam da bilimkurgu konusunda kendimi geliştirmeye çalışıyorum.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Nefrayto Nefrayto dedi ki:

    Üzüldüm, eğer doğru ise :frowning: 80’li yıllarda “Mavi Ay” dizisini TRT’de zevkle ve merakla , 90’lı yıllarda filmlerini severek izlediğimiz kaliteli bir aktör. Varsa böyle bir hastalığı, tez vakitte iyileşmesini dilerim :frowning:

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

27. Eleştirmenlerin Seçimi Film Ödülleri

27. Eleştirmenlerin Seçimi Film Ödülleri Sahiplerini Buldu

2022 BAFTA Ödülleri Kazananları

2022 BAFTA Ödülleri Kazananları Duyuruldu: The Power of Dog ve Dune Geceye Damga Vurdu