in

Butcher’s Crossing: Nicolas Cage’in Yeni Filminden İlk Görsel

Butcher’s Crossing filminden ilk bakış görseli paylaşıldı. Yeni Nicolas Cage yapımı hakkında ilk detaylar ortaya çıktı.

Butcher's Crossing: Nicolas Cage
- Reklam -
- Reklam -

Butcher’s Crossing filmi için ilk bakış görseli yayınlandı. Başrolünde Nicolas Cage’in yer alacağı roman uyarlaması yapımda çekimler başlamış durumda.

Red Army, Genius ve The Motel Life gibi işlerin yapımcısı Gabe Polsky’nin yönetmen koltuğuna oturduğu Butcher’s Crossing, John Williams’ın 1960 yılında yayımlanan aynı adlı romanından uyarlanıyor.

Nicholas Cage yeni filminde bufalo avcısı Miller adlı bir karaktere hayat veriyor. Yapımda Cage’in Miller olarak karşımıza çıktığı ilk görüntü de sinemaseverlerle paylaşıldı.

- Reklam -

Yapımın hikâyesi, Harvard’daki eğitimini bıraktıktan sonra yeni bir hayat bulmak için Batı’ya doğru yola çıkan Will Anders karakterinin Butcher’s Crossing diye anılan küçük bir Kansas kasabasına yerleşmesiyle başlıyor. Will, Miller’ın yönetimindeki bir bualo avcısı grubuna dahil oluyor. Will ile Miller’ın bu yolculuğu, işleri bambaşka boyutlara taşıyan bir maceraya gebe.

Yeni Nicolas Cage Filmi Butcher’s Crossing için Çalışmalar Devam Ediyor

Amerikalı yazar, editör ve profesör John Edward Williams’ın en ünlü eserlerinden birisi olan Butcher’s Crossing, klasik bir Amerikan westerni olarak kabul ediliyor. Eser 2015 yılında Koton Kitap tarafından Butchers Crossing: Zamansız ve Kusursuz Bir Vahşi Batı Hikâyesi adıyla Türkçeye de kazandırılmıştı. Kitabın güncel bir baskısı ise şu an için bulunmuyor.

Drama ve western türlerini bir araya getiren filmin senaryosunu Gabe Polsky, Liam Satre-Meloy (In Search of Greatness) ile birlikte kaleme aldı.

Butcher’s Crossing: Nicolas Cage

Yapımın oyuncu kadrosunda resmi olarak açıklanan tek isim ise Nicolas Cage. 57 yaşındaki Oscar ödüllü oyuncuyu son olarak Michael Sarnoski’nin Pig filminde izleme fırsatı bulmuştu. Cage ayrıca 2021’de Willy’s Wonderland ve Prisoners of the Ghostland yapımlarında da yer aldı.

- Reklam -

Yakın gelecekte ünlü oyuncuyu The Unbearable Weight of Massive Talent, The Retirement Plan ve The Old Way filmleri beyaz perdede göreceğiz.

Leaving Las Vegas ile En İyi Erkek Oyuncu Oscar’ını kucaklayan aktör, Adaptation. filmi ile de aynı kategoride Oscar’a aday gösterilmişti. Cage, her yıl en az 2-3 yapımla izleyicilerin karşısına çıkarak yoğun bir filmografiye imza atmayı sürdürüyor.

Henüz prodüksiyon sürecinde olan Butcher’s Crossing filminin vizyon tarihi hakkında bir detay şu an için paylaşılmadı.

Siz yeni bir Nicolas Cage filmi için heyecanlı mısınız? Yapımdan beklentileriniz neler? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Deadline

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

4 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Alladierre Alladierre dedi ki:

    Eser Türkçe’ye kazandırılmış değil yazılmış metinde oysa ki Koton Kitap tarafından basıldı. Piyasada az kaldı sıfır olarak sanırım yakında YKY basacaktır.

  2. Avatar for Devrim_Bey Devrim_Bey dedi ki:

    Bilgi için teşekkür ederiz, haberi güncelledim. Baskısı tükendiği için ilk bakışta bulamamışım :slight_smile:

  3. Avatar for periyodiknesriyat periyodiknesriyat dedi ki:

    John Williams harika bir yazar. Film sayesinde daha büyük kitlelere duyulması beni mutlu eder. Filmi izleyeceğimi sanmıyorum, Cage’in içinde olduğu hiçbir film nitelikli olamaz.

  4. Avatar for Srbs Srbs dedi ki:

    Nicolas Cage çok istikrarlı adam. Her filmde daha da rezil işler çıkarmaya and içmiş. Nerede Melekler Şehri nerede bu saçmalıklar.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Marvel Sinematik Evreni Filmleri erteleme

Marvel Sinematik Evreni Filmleri Yeniden Ertelendi

nü eserler onlyfans

Nü Eserler OnlyFans’te: Sosyal Medya Sansürü Sonrası Viyana Turizm Kurulu’ndan Yeni Çözüm