in ,

Orlando Bloom ve David Harbour’lı “Gran Turismo” Filminden İlk Tanıtım

Gran Turismo filmi için ilk tanıtım videosu paylaşıldı. Başrollerinde Orlando Bloom, David Harbour ve Archie Madekwe’nin yer aldığı filmi Neill Blomkamp yönetiyor.

Gran Turismo Filmi Tanıtım Videosu
- Reklam -
- Reklam -

Gran Turismo tanıtım videosu yayınlandı. Başrollerini Orlando Bloom ve David Harbour gibi isimlerin paylaştığı Sony’nin sevilen video oyun uyarlamasının yönetmenliğini ise District 9 ile tanınan Neill Blomkamp üstleniyor.

1997 yılında piyasaya çıkan ilk Gran Turismo’dan bu yana yarış simülatörü oyunu serisi dünya çapında toplamda 90 milyondan fazla satarak PlayStation’ın tüm zamanların en kârlı oyun serilerinden biri haline geldi. Seride toplam sekiz oyun var ve en son çıkan oyun ise Gran Turismo 7. Oyundaki bazı kritik değişimler nedeniyle oyuncuların tepkisi o kadar olumlu değildi. Yine de bu durum onu sadece Amerika’da lansman ayında en çok hasılat yapan satış rekorunu kırmaktan alıkoymadı.

Filmi oyuncu kadrosu arasında Orlando Bloom ve David Harbour dışında yer alan isimler şöyle: Archie Madekwe, Darren Barnet, Geri Halliwell Horner, Djimon Hounsou, Daniel Puig, Josha Stradowski, Thomas Kretschmann ve Emelia Hartford.

- Reklam -

Neill Blomkamp’ın yönettiği filmin senaryosunu Jason Hall ve Zach Baylin birlikte kaleme aldılar. Video oyun uyarlaması filmin yapımcılığını Doug Belgrad, Asad Qizilbash, Carter Swan ve Dana Brunetti üstlenirken yürütücü yapımcılığını ise Kazunori Yamauchi, Herman Hulst, Jason Hall ve Matthew Hirsch yapıyor.

Çekimleri geçen yılın kasım ayı ortalarında başlayan filmle ilgili ilk tanıtım videosu da kısa süre önce paylaşıldı. Hemen aşağıdan izleyebilirsiniz.

Gran Turismo Filmi İlk Tanıtım Videosu Türkçe Altyazılı | İZLE

YouTube video

(Tanıtım videosuna YouTube üzerinden ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.)

Tanıtım videosu ile birlikte film için resmi bir özet de paylaşıldı:

“Her şeye rağmen vazgeçmemek, zorlukların üstesinden gelebileceğimize inanmak ve düşündüklerimizden daha fazlasını yapabilmek DNA’mızda var. Spordan, edebiyata, filmlere güçsüz olanın yanında olmak ve büyük hayaller kurma cesareti göstermek de her zaman evrensel bir gerçektir.

- Reklam -

Gerçek bir hikâyeden uyarlanan Gran Turismo, Jann Mardeborough’un olağanüstü oyun yeteneklerini kullanarak profesyonel bir araba yarışçısı olma hayallerini gerçekleştirişini konu alıyor.

Başarılı yönetmen Neil Blomkamp, Jann’in koltuktan kokpite etkileyici geçişini drone çekimleriyle destekleyerek dünyadaki tüm izleyicilere nefes kesici bir deneyim sunmaya hazırlanıyor.”

Gran Turismo Filmi Tanıtım Videosu

Gran Turismo, 11 Ağustos 2023 tarihinde ülkemiz de dahil olmak üzere birçok yerde sinema salonlarındaki yerini alacak.

Gran Turismo’nun film uyarlamasından beklentileriniz neler? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşabilir, ayrıca tüm içeriklerimizden anında haberdar olmak adına bizi Google Haberler üzerinden takip edebilirsiniz.

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

The Conjuring 4 Serinin Son Filmi Olabilir

The Conjuring 4, Ünlü Korku Serisinin Son Filmi Olabilir

Exxen Abonelik Ücretlerine Yeni Zam (2023)

Abonelik Ücretleri Kısa Süre Önce Artan Exxen, Yeni Bir Zamla Birlikte Türkiye’deki En Pahalı Dijital Platform Oldu