in

Haluk Bilginer, Kült Korku Filmi Halloween’in Devam Filminde Rol Alacak!

Korku sevenleri heyecanlandıran bir haberimiz var. Kült korku filmi Halloween’in devam filmine, hepimizin çok sevdiği bir isim, Haluk Bilginer dâhil oldu.

halloween haluk bilginer
- Reklam -
- Reklam -

Sinema, dizi ve tiyatro oyunlarındaki başarılı performansıyla birçok sanatseverin ilgiyle takip ettiği, sevilen bir oyuncu Haluk Bilginer. Üstelik sadece yerli yapımlarla bizleri büyülemekle kalmıyor, birçok yabancı projede aldığı rollerle de ülkemizi başarılıyla temsil ediyor. Rosewater, Ben-Hur gibi filmlerin yanı sıra kendisini son olarak The Ottoman Lieutenant’da (Osmanlı Subayı) “Khalil Bey” rolüyle izleme şansına erişmiştik.

Bu gururlanmamız da boşa değil ve gün geçtikçe artarak devam etmekte. Dark Universe’te paylaşılan bir habere göre Haluk Bilginer’in kült korku filmi Halloween’in devamı için çekilen yapımda rol alacağı açıklandı.

https://twitter.com/DUHDNews/status/959152977859825664

- Reklam -

Haluk Bilginer ve Toby Huss, Blumhouse’un “Halloween” filminin kadrosuna katıldı.

Bildiğiniz gibi ilk olarak 1978’de izleyicileriyle buluşan bu korku klasiği; The Thing, Escape from New York ve haberimize de konu olan Halloween gibi önemli yapımların üstat yönetmeni John Carpenter tarafından çekilmişti.

Jamie Lee Curtis (Laurie Strode) ve Nick Castle (Michael Myers) ikonik karakterleriyle tekrar yer alacakları devam filminin yönetmenliğini Joe, Stronger ve All the Real Girls gibi iyi işlerden tanıdığımız David Gordon Green üstleniyor. Filmin senaryosu da Pineapple Express, This is The End, Tropic Thunder gibi filmlerdeki oyunculuklarıyla tanıdığımız Danny McBride’ın kaleminden çıkma.

- Reklam -

Yeni filme dâhil olanlar arasında; Laurie’nin kızı Karen’i Judy Greer ve Allyson karakteriyle Andi Matichak da var. Ancak bizi yeni karakterler arasında asıl heyecanlandıran, Haluk Bilginer’in hayat vereceği Sartain karakteri kuşkusuz.

Yapımcı koltuğunda Carpenter’ın da olmasıyla ayrıca meraklandıran yapım, 19 Ekim 2018’de beyaz perdede izleyicilerini korkutmak için geliyor.

Haluk Bilginer Halloween

Cem Altınışık

1993 yılında Ankara’da doğdu. Çocukluğunun bir kısmını İzmir’de geçirdi ve şu an İstanbul'da yaşamakta. Psikoloji bölümünde eğitim gördü. Edebiyat, sinema, bilgisayar oyunları, müzik ilgisi ve bunları paylaşma sevgisiyle çeşitli kültür-sanat sitelerinde yazdı.

2 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for DedektifSunay DedektifSunay dedi ki:

    Serinin yeni filmi çıkacak diye mi heyecanlanayım, Haluk Bilginer’in oynacak olmasına mı heyecanlanayım bilemedim :slight_smile:

  2. Avatar for yavanna yavanna dedi ki:

    Haluk Bilginer’in rol aldığı New Blood dizisi vardı bir de ama akıbeti nedir bilmiyorum hiç. Güzel de gidiyordu aslında, henüz girmişti diziye ki sezon arasına girdiler, bir daha haber alamadık :roll_eyes:

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Jamrach'ın Canavarları İncelemesi

Jamrach’ın Canavarları: Deli Bir Tanrıyla Acımasız Doğa Arasında Sıkışan Hayatta Kalma Öyküsü

timeless ra salvatore

Tam Bitti Derken Yepyeni Bir Drizzt Do’Urden Üçlemesi Geliyor!