in ,

Johnny Depp’in Avukatı, Oyuncunun Amber Heard’ün Gözlerinin İçine Bakmaktan Neden Kaçındığını Açıkladı

Johnny Depp ile Amber Heard’ün duruşması devam ederken ünlü aktörün, Heard’ün gözlerine bakmaktan kaçındığı dikkatlerden kaçmamıştı. Oyuncunun avukatı, bu durumun sebebini açıkladı.

Johnny Depp, Amber Heard'ün Gözlerine Neden Bakmıyor?
- Reklam -
- Reklam -

Johnny Depp ile Amber Heard’ün duruşması devam ediyor. Depp’in devam eden duruşma süresi boyunca Heard’ün gözlerine bakmaktan çekindiği fark edilmişti. Oyuncunun avukatı, bu durumun niye olduğunu bir ses kaydı ile açıkladı.

Şu sıralar dünya gündemini en çok meşgul eden konulardan biri olan Amber Heard ve Johnny Depp’in duruşması, bir haftalık aradan sonra yeniden başladı ve 36 yaşındaki Aquaman oyuncusu Heard yeniden kürsüye çıktı.

Geçen nisan ayında başlayan ve canlı yayınlanan duruşmada bazı izleyiciler Depp’in eski eşine bakmadığını fark etmişti. 16 Mayıs Pazartesi günü yapılan duruşma sırasında bunun nedeni ortaya çıktı.

- Reklam -

58 yaşındaki Depp’in avukatı Camille Vasquez, duruşma sırasında Amber Heard’e, “Aktörün neden dönüp size bakmadığını biliyorsunuz, değil mi?” diye sordu.

Vasquez, bunu fark etmediğini belirten Heard’e daha sonrasında “Siz ona birçok kez baktınız,” değil mi?” diye sordu ve aktristen “Evet, baktım,” cevabını aldı.

Vasquez ardından, “Bay Depp’in neden size dönüp sana bakmadığını biliyorsunuz, değil mi?” diye sordu. Oyuncu bu soruya da “Evet, biliyorum,” cevabını verdi.

Depp’in avukatı aldığı cevap sonrası “Size gözlerini bir daha asla göremeyeceğinize dair söz verdi. Bu doğru mu?” diye sordu. Heard ise, “Bunu söyleyip söylemediğini hatırlamıyorum,” şeklinde bir yanıt verdi.

Johnny Depp, Amber Heard'ün Gözlerine Neden Bakmıyor?

Depp’in avukatı daha sonra, çiftin boşanmadan önce birbirlerini son kez gördüğü anlardan birinin ses kaydını dinletti. Burada Heard, Depp’e veda için son bir kez sarılmak istiyor fakat olumsuz bir cevap ile karşılaşıyor.

Ses kaydında Heard, “Lütfen sadece sana sarılmak istiyorum,” diyor ancak Depp, “Hayır, gözlerimi bir daha görmeyeceksin,” cevabını veriyor.

- Reklam -

Johnny Depp, Amber Heard’ün Gözlerine Verdiği Söz Yüzünden Bakmıyor

Amber Heard, o dönem Johnny Depp hakkında uzaklaştırma kararı çıkarsa da aktörü 2016’da San Francisco’da kaldığı otele davet etmişti. Avukatın aktardığına göre Depp, Heard’ün hakkındaki “yalanları geri alacağını” umarak görüşmeye gitmişti.

Vazquez duruşmada, “Sözünü tuttu değil mi?” dedikten sonra Heard, “Bildiğim kadarıyla bana bakamıyor,” cevabını verdi. Avukat aktörün özellikle böyle bir tercihte bulunduğunu vurgulasa da Heard, Depp’in kendisine bakmaya yüzü olmadığını tekrarladı.

Heard’ün bir temsilcisi daha önce aktörün ona bakmaya cesaretinin olmadığını dile getirmişti.

Johnny Depp Amber Heard

Johnny Depp, Heard’a The Washington Post’a aile içi şiddet hakkında yazdığı 2018 tarihli bir köşe yazısı nedeniyle hakaretten dava açmıştı. Makalede oyuncudan hiç bahsetmese bile kariyerine mal olduğunu ve bu nedenle 50 milyon dolarlık bir tazminat talep ettiğini söylemişti.

Depp’in haklı olduğunu belirten birçok hayran, oyuncunun Karayip Korsanları serisine dönmesi için imza kampanyası başlatmıştı.

Johnny Depp ile Amber Heard’ün duruşmasındaki son durum hakkında sizler neler düşünüyorsunuz? Sizce hangi taraf haklı? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: People

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Spiderhead Fragmanı

Chris Hemsworth’lü Yeni Netflix Filmi “Spiderhead”den İlk Fragman Yayınlandı

She-Hulk Fragmanı: Attorney at Law Yayın Tarihi

Yeni Marvel Dizisi “She-Hulk”tan İlk Fragman Yayınlandı