in

Johnny Depp’in Karayip Korsanları’na Dönmesi için Kampanya Başlatıldı: Hedef 1 Milyon İmza

Johnny Depp için bir imza kampanyası başlatıldı. Amber Heard ile davası devam eden aktörün, Karayip Korsanları’na geri dönmesi isteniyor.

Johnny Depp karayip korsanları geri dönsün kampanyası
- Reklam -
- Reklam -

Johnny Depp için bir imza kampanyası başlatıldı. Ünlü aktörün, Karayip Korsanları film serisine geri dönmesi isteniyor. Kampanyaya 750 bini aşkın kullanıcı katıldı.

Johnny Depp ve Amber Heard davası şu sıralar gündemden düşmüyor. Neredeyse tüm dünyanın gözü önünde şekillenen dava, her iki tarafın da çarpıcı açıklamalarına ev sahipliği yapıyor.

Depp’in haksızlığa uğradığını düşünen hayranlar ise Johnny Depp’i Kaptan Jack Sparrow Olarak Geri İstiyoruz başlıklı bir kampanya başlattı. Change.org üzerinden düzenlenen imza kampanyasında anlık katılım 795.892 kişiye ulaşmış durumda. Hedeflenen imza sayısı ise 1 milyon.

- Reklam -

Depp’in eski eşi Amber Heard’e açtığı 100 milyon dolarlık tazminat davası henüz sonuçlanmış değil. Ancak Disney, ünlü oyuncuyla yolları uzun zaman önce ayırmıştı. Hayranlar ise ünlü aktörün role geri dönmesi yönünde yoğun bir kampanya yürütüyor.

Johnny Depp, Karayip Korsanları Hayranlarından Destek Görüyor

İlk Karayip Korsanları filmi Siyah İnci’nin Laneti 2003 yılında vizyona girmiş ve büyük beğeni toplamıştı. İkinci film Ölü Adamın Sandığı 2006’da, üçüncü film Dünyanın Sonu 2007’de, dördüncü film Gizemli Denizlerde 2011’de ve beşinci film Salazar’ın İntikamı 2017’de vizyona girmişti. 794 milyon dolar gişe hasılatı elde eden son yapımdan bu yana, hayranlar yeni bir Pirates of the Caribbean yapımı bekliyor.

Beş film yapımcısına toplamda 4,5 milyar dolar kazandırdı. Fox’un ardından markanın sahibi olan Disney ise Johnny Depp ile yolları ayırma kararı almış ve serinin kadın bir başrolle devam etmesi gündeme gelmişti.

Johnny Depp karayip korsanları geri dönsün imza kampanyası

Disney’in ardından Warner Bros. da ünlü oyuncudan Fantastik Canavarlar serisindeki Gellert Grindelwald rolünden ayrılmasını istemişti.

- Reklam -

Depp’in açtığı davayla sürece dair yeni detayların ortaya çıkması, hayranları da harekete geçirdi. Eski bir imza kampanyası kısa zamanda 500 bin hedefini geçti ve 1 milyona doğru yola çıktı.

Öte yandan geçen günlerde bir başka imza kampanyası daha gündeme gelmiş ve Amber Heard’ün, Aquaman 2 filminden ayrılması için ciddi sayıda imza toplanmıştı.

Depp’in role dönmesi için başlatılan kampanyaya buradan ulaşabilirsiniz.

Tüm bu kampanyaların yapımcıların gözünde bir karşılığı olacak mı, şu an için belirsiz. Depp ve Heard davasının ise kısa zaman içerisinde sonlanması beklenmiyor.

Siz bu kampanyaya dair ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da bizimle paylaşabilirsiniz.

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

4 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Waxillium Waxillium dedi ki:

    Ben olsam çıkarıldığım hiçbir projeye dönmem, anlaşmamı fesheden şirketlerle çalışmam. Hatta dava açarım.

  2. Avatar for Kvot Kvot dedi ki:

    Bence Jonny’nin Hollywood’dan dışlanması çok saçma ve aptalcaydı ve umarım filmlere geri döner.Ama Karayip Korsanları serisine dönme şansı varsa da dönmesin.Zaten 3.filmden sonra iyice saçmalamaya başladılar.Gitsin başka filmlerde oynasın güzelce.

  3. Avatar for Akuma_Blade Akuma_Blade dedi ki:

    Endgame RDJ’nin MCU’ya veda filmiydi, herkes bunun bir şekilde farkında olarak gitti, bence ona bu tarz bir veda filmi yapılacaksa yapılabilir.

    not: Serinin hiçbir filmini izlemedim.

  4. Avatar for Kvot Kvot dedi ki:

    Filmin sonunda ölecekse olabilir.Ama Jonny Deep’in bu seriye geri döneceğini pek sanmıyorum.Gerçi çok para verirlerse olur belki ama yinede gerek yok bence.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

2022 NDS Edebiyat ödülü kazananı tanguy viel

2022 NDS Edebiyat Ödülü Kazananı Tanguy Viel Oldu

pasifik okyanusu atlantis tuğla yol

Pasifik Okyanusu’nda Kayıp Kıta Atlantis Çağrışımlarına Neden Olan ‘Sarı Tuğlalı Bir Yol’ Keşfedildi