in

Johnny Depp: “Karayip Korsanları’nı Hiç İzlemedim”

Johnny Depp, Karayip Korsanları filmini hiç izlemediğini açıkladı. Yıldız aktör, devam eden dava sırasında dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Johnny Depp: "Karayip Korsanları Filmini Hiç İzlemedim"
- Reklam -
- Reklam -

Johnny Depp, eski eşi Amber Heard’e karşı açtığı davanın duruşması sırasında 2003 tarihli Karayip Korsanları filmini hiç izlemediğini söyledi.

İlk defa 2003 yılında vizyona giren Pirates of the Caribbean: The Curse of the Black Pearl izleyiciler arasında büyük bir hit oldu ve milyar dolarlık bir seriye dönüştü. Karayip Korsanları: Siyah İnci’nin Laneti, sinemaseverleri Depp’in Kaptan Jack Sparrow karakteri ile tanıştırdı. Serinin son filmi olan Dead Men Tell No Tales ise 2017 yılında vizyona girdi. Hayranlar o tarihten bu yana serinin bir sonraki filmini bekliyorlar.

Karayip Korsanları serisinde altıncı bir film bahsi, beşinci filmin sinemalara gelmesinden bu yana devam ediyor. Ancak bir süredir projeyle ilgili herhangi bir güncelleme paylaşılmadı. Son olarak Haziran 2020’de Birds of Prey yazarı Christina Hodson tarafından yazılan yeni bir Karayip Korsanları filminin başrolünde Margot Robbie’nin yer alacağı açıklanmıştı.

- Reklam -

Johnny Depp ve Amber Heard

Johnny Depp’li altıncı bir Karayip Korsanları filminin geliştirilmesi ise aktörün eski evliliği nedeniyle pek de mümkün gözükmüyor. 58 yaşındaki aktörün eski eşi Amber Heard ile çalkantılı evliliği uzun zamandır manşetlere konu oldu ve iki aktör arasındaki mahkeme süreci devam ediyor. Son olarak Depp, Amber Heard’e hakaretten dolayı 50 milyon dolarlık yeni bir dava daha açtı.

Johnny Depp, İlk Karayip Korsanları Filmini Hiç İzlememiş

Johnny Depp’in Heard aleyhindeki mahkemede verdiği ifadede şaşırtıcı bir itiraf da yer aldı. Ünlü oyuncu, dahil olduğu serinin ilk filmi olan Karayip Korsanları: Siyah İnci’nin Laneti’ni hiçbir zaman izlemediğini söyledi. ABD’nin Virginia eyaletinde görülen duruşmada konuşan Depp, filmi izlemediğini ama epey iyi bir iş çıkardıklarını söyledi. Yapımcıların devam etmek ve daha fazlasını çekmek istediklerini belirten oyuncu, gelen teklifi kabul ettiğini ve böylece serinin devam filmlerinin de ortaya çıktığını kaydetti.

Johnny Depp Mahkeme

- Reklam -

Bununla birlikte Nicolas Cage, 2019 senesinde verdiği bir demeçte Depp’e oyunculuk kariyeri için destek olduğundan bahsetmişti.

Gençlik yıllarında bir müzik grubunda çalan Depp, hayatına müzisyen olarak ilerletmeyi hedefliyordu. Nicolas Cage’in tavsiyeleriyle kariyerine yeni bir yön çizen oyuncu, 1984 tarihli Elm Sokağı Kabusu (A Nightmare On Elm Street) filminin seçmelerine giden yolu Cage’in ısrarıyla kabul etmişti.

Johnny Depp’i dünyaca ünlü popüler bir isim haline getiren 2003 tarihli Karayip Korsanları filmini hâlâ izlememiş olması konusunda sizler neler düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizlerle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Gabriel García Márquez Kütüphanesi Barselona

190 Milyon Liralık Yeni Kütüphaneye Gabriel García Márquez’in Adı Verilecek

Hayvan Çiftliği Filmi Andy Serkis

Andy Serkis’in Yöneteceği Hayvan Çiftliği Filminde Çalışmalar Başlıyor