in ,

Gerard Butler’lı Aksiyon Filmi “Kandahar”dan Yeni Fragman

Kandahar fragmanı yayınlandı. Gerard Butler, başrolünde yer aldığı aksiyon filminde hayatta kalma yarışında bir CIA ajanını canlandırıyor.

Kandahar Fragmanı: Yeni Gerard Butler Filmi
- Reklam -
- Reklam -

Yeni Kandahar fragmanı paylaşıldı. Ric Roman Waugh’un yönettiği aksiyon filminin başrolünde Gerard Butler yer alıyor.

“Aksiyon” ve “Gerard Butler” sözcüklerini bir araya getirdiğinizde, elinizde kaçınılmaz bir şekilde adrenalin dolu bir hit film oluşur. Son zamanlarda, Jean-François Richet’nin gerilim filmi Plane’de rol alan, Has Fallen serisinde teröristlerle mücadele eden ve Greenland’da uzaylılarla savaşan Butler, kafatası patlatan rollerde kendini gösteriyor. Oyuncu şimdi de dikkatini gizli ajan hikâyelerinin aksiyon alt türüne çevirdi ve yurt dışındaki düşmanlarıyla son hesaplaşmasını gözler önüne seren yeni bir maceraya atıldı. Filmden yeni ve detaylı bir fragman da yayınlandı.

Yeni fragmanın açılış sahnelerinde Butler’ın canlandırdığı gizli CIA ajanı Tom Harris’in, düşmanın tüm nükleer programını yok etmekle görevlendirildiği bir görevin merkezinde yer aldığını görülüyor. Patlayıcı bir saldırının hedefi yok edilmeden önce sakin bir çöl manzarası ekrana yansırken, bir grup istihbarat personeli üslerinin güvenliğinden sevinç çığlıkları atıyor. Ancak herkes kutlama yapmıyor çünkü ajan ve tercümanının foyasının ortaya çıktığını ve Kandahar’daki bir tahliye noktasına doğru hayatlarının yolculuğuna çıktıkları fark ediliyor.

- Reklam -

İkili ölümcül yolculukları sırasında, 400 millik düşman topraklarında ağır bir ödülle baş başa kalacak ve yol boyunca pek çok ödül avcısıyla karşılaşacaklar.

Yayınlanan fragmanı hemen aşağıdan izleyebilirsiniz:

Gerard Butler’lı Kandahar Fragmanı | İZLE

YouTube video

(Fragmana YouTube üzerinden ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.)

Butler’ın yanında Afgan tercümanı ve kaçak arkadaşı rolünde Navid Negahban (24, Homeland) ve filmin baş düşmanı gibi görünen Farzad Asadi rolünde Bahador Foladi (Tehran) yer alıyor. Yüksek oktanlı filmde ayrıca Travis Fimmel (Vikings), Ali Fazal (Victoria & Abdul, Death on the Nile), Olivia-Mai Barrett (Penny on M.A.R.S.) ve Nina Toussaint-White (Bodyguard) rol alacak.

- Reklam -

Gerard Butler ve Ric Roman Waugh, daha önce Greenland ve Angel Has Fallen filmlerinde birlikte çalışmışlardı ve bu filmle üçüncü kez bir araya geliyorlar. İkili, yakın gelecekte vizyona girecek olan Greenland: Migration ve Has Fallen serisinin dördüncü filmi Night Has Fallen’da birlikte çalışarak bu birlikteliği devam ettirecekler.

Kandahar Fragmanı: Yeni Gerard Butler Filmi

Yeni Butler filmi 26 Mayıs 2023 tarihinde beyaz perdedeki yerini alacak.

Kandahar’ın fragmanını sizler nasıl buldunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşabilir, ayrıca tüm içeriklerimizden anında haberdar olmak adına bizi Google Haberler üzerinden takip edebilirsiniz.

Kaynak: Collider

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Joker: Folie à Deux Çekimleri Tamamlandı

Joaquin Phoenix ve Lady Gaga’lı “Joker: Folie à Deux” Çekimleri Tamamlandı

Turunç Ağacı - Jokha Alharti

Kadın Temsili, Sosyal Statü ve Toplumsal Yapıya Dair Bir Anlatı Sunan “Turunç Ağacı” Türkçede