in

Kristen Stewart: “Muhtemelen Yalnızca 5 Gerçekten İyi Filmde Rol Aldım”

Kristen Stewart rol aldığı filmler hakkında bir kıyas yaptı. Yıldız isim, Twilight ile başlayan oyunculuk kariyerine acımasız eleştiriler getirdi.

Kristen Stewart
- Reklam -
- Reklam -

Kristen Stewart rol aldığı filmler hakkında konuştu. Şu sıralar Spencer ile gündemde olan yıldız oyuncu, kariyerine dair dikkat çekici açıklamalarda bulundu.

Hollywood’un ünlü oyuncuları arasında yer alan Kristen Stewart, The Sunday Times ile yaptığı röportajda rol aldığı yapımlardan bahsetti. Pablo Larrain’in yönetmen koltuğunda yer aldığı Spencer filminde Prenses Diana rolünü üstlenecek olan oyuncuya göre geçmişte bulunduğu yapımlar o kadar iç açıcı değil.

Kristen Stewart yaptığı röportajda kariyerine dair şu açıklamalarda bulundu:

- Reklam -

“Bu tamamen riskli bir iş. Şimdiye kadar oynadığım 45 ya da 50 film içinden sadece beş tanesi gerçekten güzel filmlerdi. O filmlerde de ‘Vay canına, o kişi tepeden tırnağa güzel bir iş çıkarmış’ dedim.”

Ünlü oyuncuya rol aldığı en iyi filmleri sorulduğunda Olivier Assayas’ın yönetmenliğini yaptığı ve Maureen karakterini canlandırdığı Personal Shopper (Hayalet Hikayesi) ile Valentine karakterini canlandırdığı Clouds of Sils Maria (Ve Perde) yapımlarını söylüyor. Bunun dışında diğer yapımların ismini vermiyor ve ekliyor:

“Assayas’ın filmlerini gerçekten beğeniyorum ama bakınca çok az ve nadir filmler bunlar. Şimdiye kadar sadece birkaç filme evet dediğime üzülüyorum. Bunun sebebi filmin kötü olmasından dolayı değil, (çekim sürecinin) eğlenceli olmamasından dolayı. En kötüsü filmin kötü olacağını bilmeniz fakat yine de sonuna kadar dayanmak zorunda kalmanız.”

Kristen Stewart: Twilight Serisinin Bu Kadar Beğenilmesini Beklemiyordum

Twilight Alacakaranlık Kristen Stewart

Ödüllü oyuncu şimdiye kadar rol aldığı en kötü yapımlar da soruldu. Her ne kadar doğrudan isim vermekten kaçınsa da şunları söyledi:

- Reklam -

“Hayır! Art niyetli birisi değilim, herkesin ortasında isim vermeyeceğim. Ancak bu durum birisiyle çıkarken ‘Ne yaptığım hakkında hiçbir fikrim yok!’ demeye benziyor. Yine de bir filmin yarısına kadar geldiyseniz öylece bırakıp gidemezsiniz.”

Ünlü oyuncunun kariyeri ilk defa David Fincher’ın gerilim filmi olan Panic Room (Panik Odası) filmiyle başlamıştı. Jodie Foster’ın kızı rolünü oynadığı yapım kendisine Genç Sanatçı Ödülünü kazandırmıştı. Daha sonra Catch That Kid (2004), Zathura: A Space Adventure (2005) ve Into The Wild (2007) gibi yapımlarda rol aldı. Fakat Stewart’a asıl ününü kazandıran yapım ise dünya çapında 3.3 milyar dolarlık gişe geliri elde eden Twilight (Alacakaranlık) serisi oldu. 2008 yılında sinemalara gelen yapımda Bella Swan karakterini canlandıran Stewart bu rolüyle BAFTA ödüllerine layık görülmüştü. Oyuncu Alacakaranlık serisi ile ilgili şu yorumda bulundu:

“Eğer ilk film çekilirken bana gelip bunun devamında beş film daha çekeceğiz deseydiniz size kesinlikle inanmazdım.”

Pablo Larrain’in yönettiği ve Kristen Stewart’ın Prenses Diana’yı canlandırdığı Spencer, 5 Kasım 2021 tarihinde izleyici ile buluşacak.

Siz Kristen Stewart’ın rol aldığı yapımlar hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum adresinden bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: IndieWire

Oğuzhan Açıkalın

Gedikli bir çizgi roman geek’i olmasam da beyaz sayfalara doluşmuş renkli resimleri her zaman ilgiyle takip ettim. Çünkü resimlerin ve kelimelerin bizi olduğumuzdan daha iyi bir yere taşıyacağına inanıyorum. Kısa kısa hikâyeler yazıyorum, edebiyatın her türlüsüne ilgi duysam da bilimkurgu konusunda kendimi geliştirmeye çalışıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

The Matrix Resurrections 18 yaş sınırı

The Matrix Resurrections 18 Yaş Sınırı ile Gelecek

Freaks and Geeks testi

Freaks and Geeks Testi: Diziye Ne Kadar Hakimsin?