in

Mads Mikkelsen, Fantastik Canavarlar’daki Grindelwald Rolü Hakkında Johnny Depp ile Konuşmak İstediğini Söyledi

Mads Mikkelsen, Fantastik Canavarlar 3 filminde Gellert Grindelwald rolünü canlandırmaya başlamadan önce, karakterin önceki sahibi Johnny Depp ile konuşmak istediğini açıkladı.

Mads Mikkelsen Johnny Depp Grindelwald
- Reklam -
- Reklam -

Mads Mikkelsen, Fantastik Canavarlar 3’teki rolüyle ilgili Johnny Depp ile konuşmak istediğini söyledi. Fantastic Beasts 3 filminde Depp’in yerine Gellert Grindelwald karakterini canlandıracak oyuncu, rolün kendisi için ne ifade ettiğini anlattı.

Warner Bros. geçen yıl Johnny Depp’i kaybettiği dava sonucu, Fantastik Canavarlar’ın film kadrosundan çıkarttı. Seriden ayrıldığını duyuran Depp’in ardından hayranlar rolün kime gideceğine dair birçok tahmin yürütmeye başladılar. Sonunda bu rol, Mads Mikkelsen’in oldu. Hatta öyle ki, ünlü oyuncunun adı ilk anıldığında kendisi bir açıklama yapmış ve tüm bunların birer söylentiden ibaret olduğunu belirtmişti. Fakat sonrasında gelen resmi açıklama ile Hannibal dizisiyle yıldızı parlayan Mikkelsen’in, Gellert Grindelwald karakterine hayat verecek yeni oyuncu olarak seçildiği duyuruldu.

Mads Mikkelsen, The Times’a verdiği bir röportajda Grindelwald rolünü oynamaya başlamadan önce Johnny Depp ile konuşmak istediğini açıkladı. Oyuncu, Warner Bros.’un karakter için hemen bir yer değiştirme arayışında olduğu için sürecin biraz aceleye geldiğini söyledi. Rolü kabul etmesine rağmen, Depp’in tüm hikâyesini veya filmden çıkarılmasının “adil” olup olmadığını gerçekten bilmediğini itiraf etti. Rol hakkında Depp’le konuşmak istese de, bunu yapacak kadar Depp’i iyi tanımadığını da belirtti. İlerleyen sürecin pek de hoş olmadığını kabul etse de, bazen işlerin bu şekilde çözüldüğünü de kabul ediyor.

- Reklam -

Mads Mikkelsen: “Fırsatım olsaydı Johnny Depp ile konuşmak isterdim”

Mads Mikkelsen Fantastik Canavarlar 3 Gellert Grindelwald

Mikkelsen, konuyla ilgili olarak şunları söyledi:

“Demek istediğim, belli ki filmi yapacaklardı ve belli ki Johnny Depp artık işin içinde değildi. Ama o tartışmalarda benim bir yerim yoktu. Özel hayatında ne olup olmadığını bilmiyorum ve işini kaybetmesinin adil olup olmadığını da bilmiyorum. Fakat sonuçta filmin devam etmesini gerektiğini biliyordum. Fırsatım olsaydı onunla bu konuyu konuşmayı isterdim ama onu bu anlamda tanımıyorum.

- Reklam -

Sonuçta beni aradılar, belli ki aceleleri vardı. Ben de senaryoyu sevdim ve evet dedim. Birçok insan için bu tür konuların tartışmalı süreçler olduğunu biliyorum. Fakat bazen işlerin böyle olması icap eder. Johnny’nin yaptığını kopyalamak istemedim. Bence o usta bir aktör, bu yüzden onu kopyalamak bir intihar olurdu. Kesinlikle bana ait bir şey bulmalıydım ve aynı zamanda onun yaptıklarına köprü görevi görmeliydim. Benim görüşüm farklı ve görünüşüm de biraz farklı. Yine de son halinin nasıl olacağını hayranların öğrenmesi için filmin vizyona girmesini beklemeleri gerekecek.”

Peki ya siz Mads Mikkelsen’in bu davranışı konusunda neler düşünüyorsunuz? Sizce centilmence yaklaşımı karşılık bulsaydı neler olabilirdi? Yorumlarınızı ve üçüncü film hakkındaki teorilerinizi Kayıp Rıhtım Forum üzerinden paylaşabilirsiniz.

Kaynak: People

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Succession 3. sezon yayın tarihi

Succession 3. Sezon Yayın Tarihinden Sevindiren Haber: Sonbaharda Geliyor

James Cameron terminatör 2

James Cameron, Terminatör 2’yi Ekstazi Etkisindeyken Yazdığını Açıkladı