in

Marvel Zombies Canlı Aksiyon Uyarlaması Yolda Olabilir

Marvel Zombies canlı aksiyon uyarlaması gelebilir. Ünlü çizgi romancı Mark Millar, stüdyonun şu anda live-action projesi üzerinde çalıştığını iddia etti.

Marvel Zombies Canlı Aksiyon Uyarlaması
- Reklam -
- Reklam -

Marvel Zombies, canlı aksiyon filmi olarak hayranların karşısına çıkabilir. Son olarak Disney+ için hazırlanan What If…? animasyon dizisinde gördüğümüz maceraya ait bir live-action projesi de yapım aşamasında olabilir.

Ünlü çizgi roman yazarı ve sektörden önemli bir isim olan Mark Millar, Marvel Studios’un ünlü çizgi romanın canlı aksiyon uyarlamasını geliştiriyor olabileceğini iddia etti. Marvel’s What If…?’in yayınlanan 5. bölümünde de değindiği konu ile, MCU hayranları ölümsüz bir salgının nasıl görünebileceğine dair fikir edindiler. Bölümün yazarları Robert Kirkman tarafından yazılan ve 2006 yılında yayımlanan çizgi roman serisinden birkaç referans aldılar ve olay örgüsünü birleştirmeyi başardılar.

Asıl olarak The Walking Dead çizgi romanlarının (ve dizinin) yaratıcısı olarak tanınan Robert Kirkman, beş sayılık sınırlı çizgi roman serisinde hayal gücünün sınırlarını zorladı. Aslen Ultimate Fantastic Four’dan çıkan Marvel Zombies, Marvel evreninin basitçe “Açlık” olarak bilinen bir zombi salgını tarafından harap edildiği alternatif bir zaman çizelgesinde geçiyor. Seri, gore grafik tasvirleri ve en önemlisi de kasvetli tonuyla ana Marvel’ın bilindik çizgisinden ayrılıyor.

- Reklam -

Marvel Zombies Canlı Aksiyon Uyarlaması MCU’dan Ayrı Olabilir

Marvel Zombies Canlı Aksiyon Uyarlaması

What If…?’in uyarlaması da şiddetten kaçmamış olsa da, çizgi romanlardaki tonu tam olarak verememiş gibi gözüküyor. Muhtemelen dizinin genç izleyici kitlesini de hedef alması, bu tarz bir değişikliğe gidilmesine neden oldu. Ancak görünen o ki, dev stüdyo yakında ünlü hikâyeyi uyarlamak için bir şans daha alacak.

Mark Millar, kendi yayınladığı kişisel haber bülteninde konuyla ilgili bilgiyi veren isim oldu. Yazar, “Eğer kaynaklarım doğruysa, şu anda bir Marvel Zombies canlı aksiyon projesi üzerinde çalışılıyor. Ama bunu benden duymadınız,” şeklinde bir iddiada bulundu. Millar, uyarlamanın film mi ya da dizi mi olacağı konusunda bir bilgi vermese de, yapılan tahminler beyaz perde uyarlaması olacağı yönünde. Bu bilginin bile henüz doğrulanmamış olması, söz konusu uyarlamanın oldukça erken bir geliştirme aşamasında olduğunu gösteriyor.

- Reklam -

Dilimize de Marvel Zombileri adıyla çevrilen macera, Marmara Çizgi etiketiyle raflardaki yerini almıştı.

Marvel Zombies’in canlı aksiyon film uyarlaması konusunda sizler neler düşünüyorsunuz? Sizce de yapıma ait kanlı canlı oyuncularla bir beyaz perde uyarlaması gelmeli mi? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: CBR

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Orhan_Kolibandi Orhan_Kolibandi dedi ki:

    What If’i gördük abicim, zerre heyecanı yok. Zaten zombi temasına da gıcığım, bir hedefe gitmeyen oradan oraya “vöeğ vöeğ” yapan yaratıklardan kaçmanın nesi izlenir.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Nightmare Alley Görselleri: Yeni Guillermo del Toro Filmi

Nightmare Alley İlk Bakış Görselleri: Yeni Guillermo del Toro Filmi Geliyor

Christopher Nolan Yeni Filmi Universal pictures

Christopher Nolan Yeni Filminde Universal ile Çalışacak