in ,

Riddick 4 ve Evrende Geçen Yeni Bir Oyun Geliyor: Vin Diesel Duyurdu

Vin Diesel, Riddick 4: Furya’nın senaryosunun hazır olduğunu açıkladı. Oyuncu, devam filminin yanı sıra yeni bir oyunun da geleceğini duyurdu.

Riddick 4
- Reklam -
- Reklam -

Vin Diesel, hayranları tarafından uzun zamandır beklenen Riddick 4: Furya hakkında yeni bir güncelleme paylaştı. Filmin senaryosunun hazır olduğunu belirten ünlü oyuncu, ayrıca evrende geçen yeni bir video oyununun da yolda olduğunu söyledi.

Pek çok kişi tarafından Vin Diesel’in çıkış yaptığı rol olarak görülen macera, ilk olarak 2000 yılında Pitch Black (Derin Karanlık) ile başladı. O günden bu yana, üç canlı aksiyon devam filmi, bir animasyon filmi, birkaç video oyunu ve iki roman uyarlaması içerecek şekilde büyüdü.

Yapım, bir savaş sırasında yok edilen, uyarlanmış insanlardan oluşan bir savaşçı ırkının üyesi olan Riddick’in maceralarını konu ediniyor. Türünün son örneklerinden biri olan Riddick, karanlıkta görmesini sağlayan ama aynı zamanda onu yoğun ışığa karşı savunmasız kılan gözleriyle ayırt ediliyor. Bu nedenle anti-kahraman, gözlerini korumak için renkli gözlükler takıyor.

- Reklam -

23 milyon dolarlık bir çekim bütçesine karşın 53 milyon dolar hasılat elde eden ilk filmin devamı, 2004 yılında The Chronicles of Riddick adıyla çıktı. Ardından 2013 yılında ise serinin üçüncü filmi olan Riddick yayınlandı.

Riddick 4: Furya Çıkış Tarihi Henüz Netleşmedi

Riddick 4: Furya Ne Zaman

Serinin dördüncü macerası yıllardır hayranlar tarafından bekleniyor. Başrol Vin Diesel, ara sıra Riddick’le ilgili paylaşımlar yapsa da, son paylaşımı ile Furya alt başlıklı dördüncü yapımın senaryosunun tamamlandığını ve bir oyunun daha yolda olduğunu duyurdu.

“David Twohy harika bir senaryo yazdı. Macera için prodüksiyona başlamamız sadece bir zamanlama meselesi. Fırsatını bulduğumuz an başlayacağız. Ayrıca yeni macerayı Avustralya’da çekeceğimize inanıyorum. Serinin dördüncü filmi olacak ve bu harika bir şey!”

- Reklam -

Riddick’in dördüncü maceranın çekimleri muhtemelen Fast & Furious 10 filmi sonrasına kalacak. Hızlı ve Öfkeli 10’un çekimleri Ocak 2022’de başlayacağı için, Riddick’in de en erken 2022’nin ikinci yarısı gibi prodüksiyona başlayacağı tahmin ediliyor.

Son olarak ilk oyuna da atıfta bulunan Vin Diesel, paralı asker karakterini içeren yeni bir oyunun daha geleceğini söyledi.

Peki ya siz Riddick Günlükleri’ni izlemiş miydiniz? Üçlemeyi nasıl buluyorsunuz? Yeni filmin gelmesi durumunda neler yaşanabilir? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: CBR

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

2 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for alper alper dedi ki:

    Güzel haber. Hızlı Öfkeli neden bu kadar seviliyor bilmiyorum. Ben Riddick izlemeyi tercih ederim.

    iki roman uyarlaması

    Çeviren bir yayınevi olsa da okusak.

  2. Avatar for Pardus Pardus dedi ki:

    Pitch Black (Derin Karanlık) güzel bir filmdi. Hatta iyi işlenebilse Alien ile kapıştırılabilirdi oradaki yaratıklar üzerinden giderek. Riddick’ in iyi bir evreni olabilirdi. Sonraki filmlerde pek güzelleştiremediler evreni ama yeni filmle belki…

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

World of Warcraft: Shadowlands - Chains of Domination Güncellemesi 9.1

World of Warcraft: Shadowlands’in İlk Büyük Güncellemesi Chains of Domination Yayınlandı

The Many Saints of Newark fragmanı

Sopranos’un Öncesini Anlatacak Filmden Fragman: The Many Saints of Newark Geliyor