in

Geleceğe Dönüş’ün Yıldızı Michael J. Fox’ın Parkinson’a Karşı Verdiği Mücadele Belgesel Oldu

Still: A Michael J. Fox Movie izleyicilerle buluşacak. Geleceğe Dönüş serisinin yıldız oyuncusu Michael J. Fox, uzun süredir savaştığı Parkinson deneyimini belgesel eşliğinde gözler önüne seriyor.

Still: A Michael J. Fox Movie Belgeseli Geliyor
- Reklam -
- Reklam -

Still: A Michael J. Fox Movie filmi yakında Apple TV+’ta izleyicilerle buluşacak. Geleceğe Dönüş, Sevimli Hayaletler ve Spin City gibi yapımlarla adından söz ettiren ödüllü oyuncunun Parkinson hastalığına karşı verdiği mücadele belgesel oldu.

Hollywood’un en ünlü oyuncuları arasında yer alan ve özellikle Back to the Future (Geleceğe Dönüş) filmindeki performansıyla adını tüm dünyaya duyuran Michael J. Fox, Still: A Michael J. Fox Movie belgeseliyle geri dönüyor. Belgeselde genç yaşta yakalandığı Parkinson hastalığıyla mücadelesini anlatan Fox, hayatına ve hastalığına yakından bir bakış sunuyor.

Fox, Geleceğe Dönüş üçlemesindeki Marty McFly, Family Ties dizisindeki Alex P. Keaton rolü ve Spin City dizisindeki Mike Flaherty rolleriyle tanınıyor. 1991 yılında Doc Hollywood filminin çekimleri sırasında kendisine Parkinson hastalığı teşhisi kondu. Ancak oyuncu takvimler 1998’i gösterene kadar bunu halka açıklamadı. Duyuruyu yaptıktan sonra oyunculuktan yarı emekli oldu. Enerjisini çoğunlukla Parkinson araştırmalarını desteklemeye adadı. Kendisi tedavi araştırmasına fon sağlamak için Michael J. Fox Vakfı’nı kurdu. 2021 yılında sağlığının daha da bozulmasıyla oyunculuktan tamamen emekli olduğunu açıkladı.

- Reklam -

Still: A Michael J. Fox Movie Mayıs 2023’te Çıkıyor

Still: A Michael J. Fox Movie Belgeseli Geliyor

Şimdi ise aktör, yaklaşık bir yıl önce duyurulan belgeseli ile geri dönüyor. Belgesel, Kanada ordu üssünden Hollywood’un doruklarına bir yıldız olarak yükselen cılız bir çocuğun beklenmedik hikâyesini anlatıyor. Belgesel, Fox’ın kişisel zaferlerini ve sancılarını ele alırken, çaresiz bir iyimser olarak tedavi edilemez bir hastalıkla yüzleşmenin ne anlama geldiğini araştırıyor ve ve adından da anlaşılacağı üzere, hareketsiz kalmanın ne anlama geldiği sorusu üzerine kafa yoruyor.

Belgesel filmi 12 Mayıs 2023 tarihinde Apple TV+’ta prömiyer yapacak. Belgesel için paylaşılan fragmanı hemen aşağıdan izleyebilirsiniz:

- Reklam -

Still: A Michael J. Fox Movie Fragmanı | İZLE

YouTube video

(Fragmana YouTube üzerinden ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.)

Michael J. Fox odaklı yeni belgesel hakkındaki yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşabilir, ayrıca tüm içeriklerimizden anında haberdar olmak adına bizi Google Haberler üzerinden takip edebilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Star Wars: The Bad Batch 3. Sezon ile Final Yapacak

Star Wars Animasyon Dizisi “The Bad Batch” 3. Sezon ile Final Yapacak

Harry Potter Dizi Uyarlaması Beklenti

Harry Potter Hayranları Dizi Uyarlamasından Neler Bekliyor?