in

The Witches Yayın Tarihi ve Fragmanı: Robert Zemeckis Filmi HBO Max’e Geliyor

The Witches yayın tarihi ve fragmanı paylaşıldı. Anne Hathaway’li Robert Zemeckis filmi HBO Max ekranlarına gelecek.

The Witches Yayın Tarihi ve Fragman
- Reklam -
- Reklam -

Bugünlerde sinemalarda yayınlanması planlanan Robert Zemeckis filmi Roald Dahl’s The Witches dijital yayın platformu HBO Max’e gelecek. Filmin yayın tarihi, yeni bir fragmanla birlikte duyuruldu.

Anne Hathaway, Octavia Spencer ve Stanley Tucci’nin başrollerini paylaştığı film HBO Max için Cadılar Bayramı özel içeriği görevi görecek.

The Witches filminin aslında 16 Ekim’de yayınlanması gerekiyordu. Sonrasında Warner Bros. filmin yayın tarihini bir hafta geri alıp 9 Ekim’e aldı. Haziranda da filmi sinema takviminden tamamen çıkarttı.

- Reklam -

Koronavirüs pandemisi süresince filmlerin sinemada yer bulmasıyla ilgili o kadar çok haber yaptık ki artık neyin ne zaman yayınlanacağının takip etmek gerçekten çok zorlaştı. Aylar önce yeniden açılan sinemalar hem kapalı kalınan dönemin zararını kapatmak hem de şu günlerdeki düşük müşteri açığını dengelemek için yeni filmlere ihtiyaç duyuyor. Diğer yandansa stüdyolar bitmiş filmleri yayınlayıp ekonominin çarklarını döndürmek zorundalar. Bunu da kapasitesinin üçte biri kadar izleyici alabilen ve çoğu zaman o kadar bile izleyici olmayan salonlarda yapmak imkânsıza yakın. Bu noktada stüdyoların sahip olduğu yayın platformları yardıma koşuyor.

HBO Max için de bambaşka bir açı mevcut. Mayıs ayında yayın hayatına başlayan platform bir yıldan uzun süredir aktif olan Disney+, AppleTV+ ve tabii ki sektörün devleri Amazon Prime ile Netflix gibi rakiplerle baş edebilmek için büyük yapımlara ihtiyacı var.

The Witches Konusu ve Oyuncu Kadrosu

Roald Dahl’ın 1983 tarihli kitabından uyarlanan The Witches gizli bir cadı grubuyla savaşan bir çocuğun hikâyesini anlatıyor. Büyükannesinin yardımıyla cadıların bütün çocukları fareye dönüştürme planlarını durdurma görevini üstlenen çocuğu Jahzir Bruno oynuyor. Cadıların lideri ve kötülüklerin anasını Anne Hathaway canlandıracak. Cadıların toplantısını farkında olmadan konuk eden hotel müdürü rolü de Oscar adaylığı bulunan Kristin Chenoweth’e emanet.

The Witches Yayın Tarihi ve Fragman

- Reklam -

Filmin yönetmenliği Robert Zemeckis tarafından üstlenildi. Senaryoyu Kenya Barris ve Guillermo del Toro birlikte hazırladı. Alfonso Cuaron, del Toro ve Jack Rapke filmde yapımcılık görevi üstleniyor.

The Witches filmi 22 Ekim 2020 tarihinde HBO Max ekranlarındaki yerini alacak. Eserin uyarlandığı kitap ise dilimize Can Yayınları tarafından Cadılar ismi ile kazandırıldı.

The Witches Fragmanı | İZLE

YouTube video

Filmden beklentileriniz neler? Roald Dahl’ın kitabını okuma fırsatı bulmuş muydunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizimle paylaşabilirsiniz.


* Roald Dahl: Hayatı ve Eserleri Hakkında 11 Tuhaf Bilgi

Kaynak: Deadline

Mehmet Çakıcı

1999'da Balıkesir'de doğdu. Küçük yaştan beri fantastik edebiyata ilgi duydu, büyüdükçe diğer edebiyatlara da yaklaştı. Şu sıralar İstanbul Üniversitesi'nde bu ilginin üstüne iyice düşüyor. Uzun bir süre araknofobinin nasıl yazıldığını öğrenemedi.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Doctor Strange 2 Benedict Cumberbatch

Doctor Strange 2 Çekimleri Yakında Başlıyor

No Time to Die Yeni James Bond Filmi

No Time to Die Vizyon Tarihi Tekrar Ertelendi: Yeni James Bond Filmi Ufukta Gözükmüyor