in ,

Florence Pugh’lu Netflix Filmi “The Wonder”dan İlk Fragman Yayında

The Wonder fragmanı paylaşıldı. Sebastián Lelio tarafından yönetilen yeni Netflix filminin başrolünde Florence Pugh yer alıyor.

the wonder fragman florence pugh
- Reklam -
- Reklam -

The Wonder fragmanı yayınlandı. Başrolde yer alan Florence Pugh, yeni Netflix filminde Lib Wright adında bir hemşireyi canlandırıyor.

Netflix’te yayınlanacak olan psikolojik gerilim filmi, Room’u da kaleme alan İrlandalı-Kanadalı yazar Emma Donoghue’nin aynı adlı romanına dayanıyor. Hikâye, sağlığına hiçbir olumsuz etkisi olmadan aylarca yemek yemeyi bırakan Anna (Kila Lord Cassidy) adlı 11 yaşındaki bir kıza odaklanan ünlü Viktorya dönemi “oruç tutan kızlar”a dayanıyor. Pugh, filmde Anna’nın İrlanda Midlands’daki küçük köyüne giden kızı, ya bir mucizenin sonucu ya da daha karanlık bir şeyi fark eden kişi olan Lib Wright adındaki bir hemşireyi canlandırıyor.

the wonder fragmanı florence pugh

- Reklam -

Pugh’un Netflix ile olan ilk iş birliğini, Gloria, The Year of the Tiger ve A Fantastic Woman gibi yapımlarla tanınan Şilili yönetmen Sebastián Lelio yönetiyor. Filmde Pugh’a Tom Burke, Ciarán Hinds, Toby Jones ve Niamh Algar’ın yanı sıra birçok İngiliz ve İrlandalı oyuncu eşlik ediyor. The Falling ve Little Women gibi dönem dizilerindeki başarılı koşularından sonra The Wonder, 1860’lar ortamıyla Pugh için geçmişe bir kez daha dönüşünü işaret ediyor. Pugh, geçen ağustos ayında The Wonder’dan set fotoğrafları paylaşarak, karakterinin görünümünü ve kasvetli kırsal ortamı ortaya çıkardı. Şimdi, Netflix tarafından yayınlanan ilk fragman, yaklaşmakta olan film hakkında daha fazla ayrıntı sunuyor. Hemen aşağıdan izleyebilirsiniz:

The Wonder Fragmanı | İZLE

YouTube video

(Fragmanı YouTube üzerinden izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.)

Netflix tarafından bugün yayınlanan fragmanda, gerilimin ürkütücü tonu elle tutulur bir hal alıyor. Don’t Worry Darling’den yaklaşık bir asır önce geçmesine rağmen, Pugh’un rolü onun karakteriyle bazı benzerlikler paylaşıyor gibi görünüyor. Çünkü kasabadaki garip şekilde gizemli sakinler denizinde bir şeylerin yolunda gitmediğini haykıran tek ses o. The Wonder fragmanı, bazı potansiyel doğaüstü olayları ve birden fazla yangını ve ayrıca köyde daha uzun süre kaldıkça Pugh’un kendi çözülüşünü anlatan hızlı görüntü patlamalarına yer veriyor.

- Reklam -

The Wonder önce 2 Kasım’da bazı seçili sinema salonlarında, ardından 16 Kasım 2022’de ise Netflix kütüphanesindeki yerini alacak.

The Wonder için yayınlanan ilk fragmanı sizler nasıl buldunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizlerle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

house of the dragon türkiye yayın bein connect

HBO’nun “House of the Dragon” Dizisi Türkiye’deki Yayıncısını Buldu

2022 Nobel Edebiyat Ödülü Kazananı: Annie Ernaux

2022 Nobel Edebiyat Ödülü’nde Kazanan Annie Ernaux Oldu