in

Orijinal Willy Wonka Ekibi, Timothée Chalamet Hakkındaki Düşüncelerini Paylaştı

1971 yılında çıkan Willy Wonka & the Chocolate Factory filminde yer alan bazı oyuncular, ikonik karakteri canlandıracak olan Timothée Chalamet hakkındaki düşüncelerini paylaştılar.

Willy Wonka Ekibi Timothée Chalamet
- Reklam -
- Reklam -

İlk Charlie and the Chocolate Factory filminde yer alan bazı oyuncular, Willy Wonka karakterinin gençliğini canlandıracak olan Timothée Chalamet hakkında yorumlarda bulundu.

Roald Dahl’ın her çikolata paketinde altın bilet aramama isteği uyandıran eseri Charlie’nin Çikolata Fabrikası’nın, meşhur çikolatacı Willy Wonka’nın geçmişini anlatacak bir filmin geleceği duyurulmuştu. Üstelik filmin adının Willy Wonka & the Chocolate Factory olacağı da paylaşılan bilgiler arasındaydı.

Genç Willy Wonka rolü için Tom Holland gibi isimlerin üzerinde durulmuş olsa da sonunda ünlü çikolatacıyı Timothée Chalamet’in canlandıracağı açıklanmıştı. Roald Dahl’ın kaleme aldığı kitap ilk defa 1964 yayımlanmış, 1971’de ise müzikal bir filme uyarlanmıştı. Filmde Willy Wonka karakterini Gene Wilder canlandırmıştı.

- Reklam -

1971 tarihli müzikal filmde rol almış oyunculardan Peter Ostrum (Charlie) ve Paris Themmen (Mike Teevee), Yahoo Entertainment’a verdikleri röportajda genç oyuncu için bazı yorumlarda bulundu.

Willy Wonka & the Chocolate Factory Filminde Timothée Chalamet Nasıl Bir Performans Sergileyecek?

Timothée Chalamet willy wonka filmi başrol

Paris Themmen’in düşüncelerini şu şekilde paylaştı:

“İyi olan şeylerden biri yeni film yeniden yapımdan ziyade öncesini anlatacak bir hikâye olacağı için karşılaştırma yapacak bir durum yok. Dolayısıyla, onun Gene kadar iyi olmasına gerek yok. Zaten bu oldukça zor bir şey. Fakat iyi bir oyuncu. Gene kadar gözü kara mı bilmiyorum ancak bu iş için gerekli şeylere sahip gibi görünüyor. Dışarıdan bakınca bir benzerlik var.”

Peter Ostrum da şu sözleri söyledi:

- Reklam -

“Willy Wonka’yı öldüremezsiniz. Orijinali ya da Johnny Depp’li hali olsa da olmasa da tekrar tekrar canlandırılmaya devam edilecek. Bu durum da dikkatleri yeniden bizim filmimize çekti. Çocuklar, Johnny Depp’i izledi ve anne babaları ’Orijinal halini izlemelisin,’ dedi. Wonka için iyi olacak şey, iyi bir Wonka hikâyesidir. Bu harika bir macera ve kimin çektiğine ya da kimin yaptığına bakmadan yeniden anlatılması gerekiyor.”

İlk filmde Willy Wonka’yı canlandıran Gene Wilder’ın, 2005’te vizyona giren Johnny Depp’li Charlie and the Chocolate Factory filmi duyurulduğunda bundan pek de memnun olmadığını hatırlatalım. Oyuncu, filmin yalnızca para kazanmak için yeniden çekileceğini düşünüyordu.

Öte yandan Timothée Chalamet, iyi bir oyuncu olduğunu çoğu seyircinin gözünde kanıtlamış durumda. Kendisini Call Me by Your Name, Lady Bird, Little Women ve Interstellar yapımlarında da izlemiştik. Takipçileri kendisini şu an heyecanla Dune yapımında görmek için bekliyorlar.

Siz genç Willy Wonka ve hakkında yapılan yorumlar hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi bizimle Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Peren Ercan

1995 Çanakkale doğumlu, hayali olan yazarlığın peşinden koşan bir üniversite mezunuyum. Üniversitede beş yılımı geçirdiğim Japonca Öğretmenliği bölümünün bana kattığı kültürel farkındalıkla beraber yeni diller öğrenmeye olan açlığım devam ediyor. Bazıları ödüllü olmak üzere kısa öykü ve roman çalışmalarım var. Büyülü gerçekçiliğin cazibesine yazdıkça kapıldım. O kadar kapıldım ki gerçek hayatta da büyüyü aramaya başladım.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Kartal Tibet ölüm haberi

Yeşilçam’ın Ünlü Sanatçısı Kartal Tibet Hayatını Kaybetti

yer acin yer acin harry harrison kapak

Yer Açın! Yer Açın! – Harry Harrison’ın Gelecek Tasviri Yıllar Sonra Yeniden Raflarda