in

Wonder Woman 1984 Türkiye Vizyon Tarihi Açıklandı

Wonder Woman 1984 Türkiye vizyon tarihi belli oldu. DC Sinematik Evreni’nin uzun süredir beklenen macerası 2021 başında perdeye geliyor.

Wonder Woman 1984 Türkiye Vizyon Tarihi
- Reklam -
- Reklam -

Wonder Woman 1984 filminin Türkiye vizyon tarihi belli oldu. Yıl sonuna kadar sinema salonlarının Koronavirüs önlemleri nedeniyle kapalı olacağı ülkemizde, beklenen DC Sinematik Evreni filmi ocak ortasında gelecek.

Covid-19 salgını ile hayatımızdan uzun bir süre boyunca sinema salonlarını çıkartmak zorunda kaldık. Her ne kadar, yaz aylarında tekrar açılmış olsalar da, pandemiden dolayı çoğu kişi gitmeyi tercih etmedi. Geçen haftalarda gelen yeni önlemler kapsamında da ülkemiz için sinema salonları yıl sonuna kadar kapatıldı.

Aynı zamanda tüm dünyada alınan önlemler kapsamında da beklenen birçok film ertelenmişti. İlki 2017 yılında gösterime giren ve olumlu eleştiriler alan Wonder Woman’ın devam yapımı da bunlardan bir tanesiydi. İlk olarak 2019’un aralık ayında geleceği söylenen yapım ertelenmiş ve 2020 yazına çekilmişti. Sonrasında Koronavirüs pandemisi nedeniyle yapım tekrar ertelenmiş ve üzerine son bir erteleme daha almıştı.

- Reklam -

Wonder Woman 1984 Türkiye Vizyon

Sonunda, ilk açıklanandan tam bir yıl sonrasına, 25 Aralık 2020 tarihine karar kılınmıştı. Salgının sonbahar aylarında tüm dünyada tekrar yükselişe geçmesiyle hayranlar acaba bir kez daha ertelenir mi sorusunu sormaya başlamıştı. Neyse ki birkaç gün önce Warner Bros.’tan açıklama geldi ve filmin ertelenmeyeceğini resmi olarak duyurdu. Hatta sürpriz bir kararla, filmin büyük ekranla aynı anda HBO Max’e de geleceği belirtildi. Bu haber, filmi izlemek isteyen ama salgın dolayısıyla sinemaya gidemeyen birçok hayranı mutlu etti. Yine de bir sorun vardı. HBO Max’in yayın yapmadığı ülkelerde durum nasıl işleyecekti?

Wonder Woman 1984 Türkiye’de 15 Ocak’ta Vizyona Girecek

İşte Variety’nin haberine göre Warner Bros., Wonder Woman 1984 için aralarında Türkiye’nin de bulunduğu vizyon takvimini paylaştı.

Bulgaristan, Mısır, İngiltere, Endonezya ve İsviçre gibi birkaç şanslı ülke, filme kavuşan ilk şanslı kesimi oluşturacak. 16 Aralık 2020 tarihinde bu ülkeler filmle kavuşmuş olacaklar. Türkiye’de ise film bu tarihten bir ay sonra, 15 Ocak 2021’de vizyona girecek.

- Reklam -

wonder woman 1984 vizyon tarihi ertelendi

Tabii önlemler yılbaşından sonra da devam eder ve sinemalar kapalı kalırsa, tarihin yeniden ertelenebileceği ihtimalini göz önünde bulundurmak gerekiyor.

Başrollerini Gal Gadot, Chris Pine, Pedro Pascal, Kristen Wiig, Robin Wright ve Connie Nielsen gibi isimlerin oluşturduğu yeni macerayı, ilkinde olduğu gibi Patty Jenkins yönetiyor.

Wonder Woman’ın yeni macerası konusunda sizler neler düşünüyorsunuz? Şimdiye kadar yayınlanan fragmanlardan ortaya nasıl bir iş çıkacak dersiniz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilirsiniz.

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Endonezyalı Gök Taşı Zengin

Çatısına Gök Taşı Düşen Endonezyalı Bir Gecede Zengin Oldu

TBD 2020 Bilimkurgu Öykü Yarışması Sonuçları

TBD 2020 Bilimkurgu Öykü Yarışması Sonuçları Açıklandı