in

Yeni “Tom ve Jerry” ve “Scooby-Doo” Filmleri Geliyor

Warner Bros. çocukken bayılarak izlediğimiz “Tom ve Jerry” ve “Scooby Doo”nun yeni sinema filmleri için kolları sıvadı.

tom jerry scooby doo
- Reklam -
- Reklam -

Yaramaz bir kedi olan Tom, sürekli yakalamaya çalıştığı masum fare Jerry’nin peşinden ne kadar… diye anlatmayacağız elbette. Öyle sanıyoruz ki yeni nesil bile Tom ve Jerry’yi yeterince tanıyordur. Eh bir de Scooby Doo var tabii, kendisi bizim için bir çizgi filmden öte denebilir. Çocukken televizyona çıktığında asla başından kalkmazdık. Ayrıca bizce çizgi filmlerden uyarlanmış en iyi filmlerden bazılarına sahip bir seridir Scooby Doo (siz IMDb puanlarına bakmayın, her gülün dikeni vardır). Yani tamam, kabul ediyoruz, belki de o kadar da iyi değillerdi ama seviyorduk işte. Çocuktuk sonuçta, en azından bir kısmımız çocuktu.

Sadede gelecek olursak, Scooby Doo ile Tom ve Jerry’nin yeni filmlerinin yapılması söz konusu. Söze ilk önce Tom ve Jerry ile başlayalım öyleyse. Öncelikle filmin gerçek hayatta geçen bir film olacağı, fakat karakterlerin animasyon olacağı söyleniyor. Bu çekim tekniğinin iyi örneklerinden bazıları olara Scooby Doo ve Şirinler filmlerindeki animasyonları örnek verebiliriz. Ayrıca Warner Bros. bu filmi yönetmesi için Fantastik Dörtlü‘den de tanıdığımız Tim Story ile anlaşmaya çalışıyormuş. Kendisi son zamanlarda Zor Biraderler (Ride Along) gibi ortalama üstü ve genelde sevilen filmlere imza atmış biri. Warner Bros.’un Tim Story ile anlaşmasını ve gerçekten iyi bir Tom ve Jerry filmi görebilmeyi umuyoruz. Variety tarafından yapılan habere göre filmin çekimlerine 2019’da başlanması bekleniyor. Ayrıca filmin iki karakteri olan Tom ve Jerry’nin tıpkı orijinal çizgi filmlerde olduğu gibi konuşmayacağı, çoğunlukla fiziksel komedi yaratılacağı söylenenler arasında.

Scooby Doo’ya geçecek olursak, ilk önce filmin yapımcısından bahsetmek daha doğru olur diyebiliriz. IMDb’den edindiğimiz bilgiye göre filmin başında Chris Columbus yer alacak. Kendisini Harry Potter, Percy Jackson ve Pixels gibi filmlerden tanıyoruz. Geçmiş işlerine bakarsak Chris, Scooby Doo’yu çekerken çok iyi bir iş çıkaracak gibi görünüyor. Elbette bir filmi iyi yapan bir sürü farklı etken var ama yapımcının bu kadar iyi olması oldukça umut verici. 2020’nin ilk çeyreğinde çıkması beklenen filmin tamamen animasyon olacak olması da ayrı bir keyif diyebiliriz. Çünkü çizgi filmleri gerçeğe aktarmak ve gerçek hayattaki karakterleri aslına benzetmek çok zor bir iş. Bakalım Scooby Doo ve arkadaşları bu sefer hangi gizemi çözecekler… Hep beraber göreceğiz.

- Reklam -
- Reklam -

Sizin görüşleriniz neler?

Halil Oğulcan Karamağara

Bir sürpriz yumurtanın içinde, 1994 yılında, İstanbul'da düşmüşüm annemin karnına. Mesela ağlamamışım doğduktan sonra. Tabii sonradan arayı kapattım. Şu anda Tekirdağ, Namık Kemal Üniversitesinde İngiliz Dili ve Edebiyatı okuyor, kendimi geliştirmeye çalışıyorum. Anime, dizi ve film izlemeyi çok severim. Okumayı da. Arada kendimi oyun oynamaya kaptırdığım da olmuyor değil. En çok da büyünce yazar olmak istiyorum.

10 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for LordKratos LordKratos dedi ki:

    Hadi be Tom, bu sefer güldür yüzümüzü.

  2. Avatar for diddem diddem dedi ki:

    Uuuf umarım mahvetmezler. Böyle eskilerden kalma filmleri/dizileri tekrar gündeme getirdiklerinde çok geriliyorum.

  3. Avatar for OgulcanKara OgulcanKara dedi ki:

    Aynı his bende de oluyor, bir şeylerin bozulduğunu görmek hiç hoşuma gitmiyor açıkçası.

  4. Avatar for CHALLENGE_TV CHALLENGE_TV dedi ki:

    2002’deki Scooby-Doo filiminden sonra ondan ümidi kestim sen kurtar Jerry

  5. Avatar for LordKratos LordKratos dedi ki:

    Bi ara Tsubasa’yı yeniden çekeceklerdi ne oldu o iş ?

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

5 cevap daha var.

okuma eylemi dizisi

Entelektüel Görünmenin Yeni Yolu: Kitap Biriktirmek ya da Sadece Satın Almak

iran masallari 2 ust

“İran Masalları” İkinci Kitabıyla Devam Ediyor