in ,

Vin Diesel’in Yeni “Riddick” Filmi “Furya”da Çekimler 2024 Yazında Başlıyor

“Riddick: Furya” filmi için çekim takvimi belli oldu. Vin Diesel, ünlü bilimkurgu serisinin 4. macerası için geri dönüyor.

Riddick: Furya Çekimleri 2024
- Reklam -
- Reklam -

Riddick: Furya filminde prodüksiyon aşaması Ağustos 2024’te başlayacak. Vin Diesel, serinin yeni macerası için geri dönüş hazırlığında.

Vin Diesel, 2021 yılında Riddick 4 filminin yolda olduğunu duyurmuştu. Şubat 2023’te ise filme yeşil ışık resmi olarak yanmıştı. Şimdi ise ünlü bilimkurgu macerasının devam hikâyesinde çekim programı belli oldu.

The Chronicles of Riddick (Riddick Günlükleri) beyaz perde yolculuğuna 2000 yılında Pitch Black ile başladı. Onu 2004’te ikinci film ve 2013’te üçüncü film takip etti. Aynı zamanda roman, video oyun, animasyon ve çizgi romanlarla The Chronicles of Riddick’in kurgu evreni genişletilmeye devam etti.

- Reklam -

Riddick: Furya 4 Çekimler

Ken ve Jim Wheat kardeşler tarafından yaratılan ve yönetmen David Twohy tarafından devam ettirilen bilimkurgu serisi, Vin Diesel’in canlandırdığı Richard B. Riddick karakterinin 28. yüzyıldaki maceralarını takip ediyordu.

Vin Diesel, “Riddick: Furya” ile İkonik Role Geri Dönüyor

Vin Diesel, gümüş gözlü uzay savaşçısı Riddick’i canlandırmaya resmen geri dönüyor. Diesel, hem yapımcı hem de başrol olacağı filmin prodüksiyonu Almanya, İspanya ve İngiltere’de gerçekleştirilecek.

Riddick: Furya, gezegenlerarası anti-kahramanın zar zor hatırladığı ve artık gezegensel bir hayalet kasabadan biraz daha fazlası olabileceğinden şüphelendiği anavatanı Furya’ya dönüşünü konu alacak. Riddick oraya vardığında, korkunç bir uzaylı canavara karşı yaşam savaşı veren bir dizi Furyalı ile tanışacak. Karakter yol boyunca bazı Furyalılarla şüphelendiğinden daha fazla ortak noktası olabileceğini öğrenecek.

Riddick: Furya 4 Çekimleri 2024

- Reklam -

Filmin yönetmenliğini ise 2000 yapımı Pitch Black’ten başlayarak önceki üç filmi de çeken David Twohy üstlenecek. Twohy ayrıca The Fugitive, Waterworld ve G.I. Jane filmlerini yazmış ve The Arrival ile A Perfect Getaway adlı gerilim filmlerini yönetmişti.

Filmin çekimleri Ağustos 2024’te başlayacak. Yapım için henüz bir vizyon tarihi açıklanmış olmasa da en iyimser tarih olarak 2025’in yazı gösteriliyor.

Diesel’in ayrıca 2026’da gösterime girmesi planlanan Hızlı ve Öfkeli serisinin henüz adı belli olmayan son filminde de yer alması bekleniyor.

Riddick: Furya filmi hakkındaki beklentilerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, bilimkurgu sineması hakkında daha fazlası için bizleri Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Collider

Ethem Yekta Ulaş

21 yaşındayım ve Güzel Sanatlar Fakültesi'nde okuyorum. Çocukluğumdan beri bir şeyler üretmeyi seviyorum ve farklı alanlarda deneyim kazanmak istiyorum. Tutkum, öğrenme isteğim ve bu alanlarda kendi tarzımı oluşturma çabamla ilerlemeye devam ediyorum.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Pardus Pardus dedi ki:

    İlk film güzeldi. Alienvari bir atmosferi vardı. Sonrakiler farklıydı ve güzel bir evren yaratılabilirdi. Bakalım bu nasıl olacak?

    riddick

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Astronot Tuva Cihangir Atasever Uzay Görevi

Türkiye’nin 2. Astronotu Tuva Cihangir Atasever’in Uzay Görevi Belli Oldu: Yörünge Altı Araştırma Uçuşu Yapacak

Fil Gözü - Mevsim Yenice

Mevsim Yenice’nin Yeni Öykü Kitabı “Fil Gözü” Okurla Buluşuyor