in , , ,

Zack Snyder İmzalı Animasyon Dizisi “Twilight of the Gods”tan İlk Fragman

Twilight of the Gods fragmanı yayınlandı. Zack Snyder’ın İskandinav mitolojisi temalı yeni animasyon dizisinin yayın tarihi belli oldu.

Twilight of the Gods Fragmanı: Zack Snyder Animasyon Dizisi
- Reklam -
- Reklam -

Twilight of the Gods fragmanı paylaşıldı ve yayın tarihi belli oldu. Zack Snyder’ın yeni animasyon dizisi, Netflix’te izleyiciyle buluşmaya hazırlanıyor. İlk görüntüler, İskandinav mitolojisinin efsanevi dünyasına kısa bir bakış sunuyor ve izleyicileri aksiyon dolu bir yolculuğa davet ediyor.

Twilight of the Gods, ilk olarak 2021 yılında duyurulmuş ve baş karakterleri Leif ve Sigrid’i de sırasıyla Stuart Martin ve Sylvia Hoeks tarafından seslendirileceği ortaya çıkmıştı. Snyder, Hoeks’in karakteri için “güzel, İskandinav soğukluğunda ama tutkulu” tanımlamasını yapmıştı. İlk fragman da Sigrid’in düşmanlarına karşı gösterdiği amansız şiddet ve azmi gözler önüne seriyor.

Dizinin seslendirme kadrosu da dikkat çekiyor. Twilight of the Gods’ta, Loki rolünde Paterson Joseph, Seid-Kona rolünde Jamie Clayton, Hervor rolünde Birgitte Hjort Sørensen, Andvari rolünde Kristofer Hivju, Thyra rolünde Thea Sofie Loch Næss, Odin rolünde John Noble ve Ulfr rolünde Peter Stormare yer alıyor. Ayrıca Jamie Chung ve Lauren Cohan da sırasıyla Hel ve Inge karakterlerini seslendiriyor.

- Reklam -

Twilight of the Gods Fragmanı: Zack Snyder Animasyon Dizisi

Snyder’ın, “The Stone Quarry Animation” bayrağı altında Xilam Animation tarafından yaratılan bu destansı yapım, izleyicileri Hel’in kapılarından karla kaplı savaş alanlarına kadar uzanan, şimşeklerin gökyüzünü aydınlattığı bir dünyaya götürüyor. Aşk, kayıp ve intikam temalarını işleyen dizi, yenilikçi animasyon teknikleriyle hayat buluyor.

Dizinin hikayesi, ölümlü kral Leif ve devlerin çocuğu olan, demir iradeli savaşçı Sigrid’in maceralarını anlatıyor. Sigrid, savaş alanında Leif’i kurtarır ve bu olay onların arasında filizlenen bir aşkın başlangıcı olur. Ancak düğün geceleri, Thor’un öfkesiyle darmadağın edilir. Bu trajediyle sarsılan çift, tanrılar ve şeytanlara karşı intikam arayışlarına başlar. Hel’in derinliklerine kadar uzanan tehlikeli bir yolculuğa çıkarak, karşılarına çıkan her engeli aşmak için bir savaşçılar ekibi toplamaya karar verirler.

Twilight of the Gods Fragmanı | İZLE

YouTube video

(Fragmanı YouTube üzerinden izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.)

Zack Snyder, Annecy Uluslararası Animasyon Film Festivali’nde, bu animasyon dizisinin geliştirilme sürecini ve animasyonun sunduğu yaratıcı özgürlüğü anlattı. Canlı aksiyon filmlerine kıyasla animasyonun daha doğrudan bir anlatım sunduğunu belirten Snyder, şunları söyledi:

- Reklam -

“Bir şeyi çizersiniz ve oyuncular gelip onu bozamaz. Şaka bir yana, oyuncuları çok seviyorum ama animasyonda beyin ile ekran arasındaki yol çok daha saf ve doğrudan.”

Zack Snyder İmzalı Animasyon Dizisi "Twilight of the Gods"tan İlk Fragman

Twilight of the Gods ne zaman yayınlanacak?” sorusu da ilk fragmanla ortaya çıktı. Yapım, tüm bölümleri ile 19 Eylül 2024’te Netflix’te izleyiciyle buluşacak.

Animasyon dizisi için paylaşılan ilk fragmanı sizler nasıl buldunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, daha fazlası için bizleri Google News’ten takibe alabilirsiniz.

Kaynak: Deadline

Ayşe Yılmaz

Ankara doğumlu, Antalya'da yaşıyor. Hacettepe Üniversitesi'nde İngiliz Dili ve Edebiyatı bölümünden mezun. Hayalleri arasında iyi bir İngilizce öğretmeni olmak veya çevirmenlik yapmak var. İngilizce dışında Almanca da bilmekte. Boş zamanlarında kitap okumayı, yürüyüş yapmayı ve arkadaşlarıyla vakit geçirmeyi sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Jüpiter ve Dünya Arasında Bir Benzerlik Ortaya Çıktı

Yeni Bir Çalışma, Jüpiter ve Dünya Arasındaki Bir Benzerliği Ortaya Çıkardı

Vikings: Valhalla 3. ve Final Sezonundan İlk Fragman

“Vikings: Valhalla” Dizisinin 3. ve Final Sezonundan İlk Fragman Yayınlandı