in

Ninja Kaplumbağalar’ın İkinci Cildi Çıktı

En eski yeşil dostlarımızın maceraları Arkabahçe Yayıncılık aracılığıyla bizlerle buluşmaya devam ediyor.

ninja kaplubagalar 2 ust
- Reklam -
- Reklam -

Raphael, Donatello, Leonardo ve çılgın Michelangelo… Ünlü Rönesans sanatçılarının adını 8-9 yaşlarımızda kusursuzca telaffuz edebilmemizi sağlayan dört yeşil, kabuklu, ölümcül ama bir o kadar da eğlenceli Ninja…

Sizin favoriniz hangisiydi bilmem, ama ben tam bir Raphael hastasıydım. Ve filmlerini pek sevmesem de bu dört kafadarın klasik maceralarını çizgi roman olarak okumak hâlâ çok zevkli! Arkabahçe Yayıncılık da bizleri bu keyiften mahrum bırakmıyor ve kaliteli işleri çok popüler olmasalar da inatla basmaya devam ediyorlar (Masallar’ı ve Ms. Marvel’i okuyun!)

Dört kafadarın maceralarını konu alan “Eski ve Yeni Düşmanlar” adlı ikinci cildimiz de raflarda, konusu ve arka kapak yazısıysa şöyle:
ninja-kaplubagalar-2Kaplumbağalar önceki yaşamlarına dair müthiş hikayeyi öğreniyor ve yolculuklarına kardeşlerden oluşan gerçek bir takım olarak başlıyorlar!

- Reklam -

Bu sırada, Baxter Stockman onları yakalamak için ölümcül yeni planını uygulamaya koyarken, General Krang de gelişmeleri görmek için New York’a geliyor.
Baxter, Krang… İnsan daha ne isteyebilir ki? Şey, belki çizgi filmini tekrar izlemek…

Çevirisini Sinan Ural’ın üstlendiği, 104 sayfalık Ninja Kaplumbağalar #2: Eski ve Yeni Düşmanlar bu haftadan itibaren raflarda. Pizza eşliğinde tüketiniz efenim. Cowabunga!

- Reklam -

M. İhsan Tatari

Yirmi yılı aşkın bir zamandır fantastik edebiyat, bilimkurgu, çizgi roman ve bilgisayar oyunlarıyla haşır neşir oluyor.

Fantastik edebiyat alanında dört basılı kitabı bulunan yazar, Kayıp Rıhtım'ın yanı sıra Oyungezer dergisinde de serbest yazar olarak çalışmakta, çeşitli yayınevlerinde çevirmen ve editör olarak görev almaktadır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

kene the tick inceleme

Kene Ekranlara Geri Döndü: Pilot Bölümü Analiz Ediyoruz!

angel catbird

Margaret Atwood’un İlk Çizgi Romanı “Angel Catbird” Geliyor!