in

Wolverine’in Ölümü Bu Hafta Raflarda

X-Men ekibinin en inatçı, en savaşçı üyesi Wolverine’in son macerası çok yakında Çizgi Düşler etiketiyle bizlerle olacak.

wolverine in olumu ust
- Reklam -
- Reklam -

Çizgi roman kahramanlarının ölüp ölüp dirilmesine artık iyice alışır olduk. Öyle ki sevdiğimiz bir karakter “sın nefesini” verdiğinde otomatik olarak “Acaba ne zaman dönecek?” diye soruyoruz genellikle. Ama aralarında bir tanesi var ki ölüme yıllardır meydan okuduğu yetmiyormuş gibi onu defalarca kez yenmeyi de başarmış biri o.

Evet, Wolverine‘den bahsediyorum. İyileşme faktörü ve adamantiyum iskeleti sayesinde neredeyse ölümsüz olan, aksi anti-kahramanımızdan. Ama o bile sonunda Marvel’ın “değişim” politikasından kurtulamadı ve All New All Different Marvel akımı öncesinde yerini X-23‘e (Logan filmini izleyip beğenenler bu noktada sırıttı) ve İhtiyar Logan‘a bırakarak hayranlarına veda etti 2014.

İşte o macerayı, yani Wolverine’in Ölümü‘nü artık Türk çizgi roman okurları olarak bizler de okuyabileceğiz! Çizgi Düşler‘in bu hafta raflarda olacağını duyurduğu cildin arka kapak metni şöyle:

- Reklam -

İŞİNİN EN İYİSİYDİ.

wolverine in olumuLogan ölüme hiç yabancı değil. Binlerce kişiyi öldürdü. Takım arkadaşlarının, dostlarının ve sevdiklerinin ölümünü izledi. Şimdiyse, iyileşme faktöründen yoksun bir halde, X-Men ve Avengers üyesi Wolverine’in ölümle bizzat yüzleşmesi gerekiyor.

Başına büyük ödül konmuş durumda ve o ödül, düşmanlarından ve kiralık katillerden oluşan bir orduyu peşine takmaya yetecek kadar büyük. Wolverine’i bulma yarışı başlamış halde; ama onun başına ödül koyan kim? Sabretooth? Viper? Yoksa daha beter biri mi? Logan, gizemli düşmanının onu canlı yakalamak istediğini anlayınca saldırıya geçecek. Yaşadığı gibi ölmeye karar verecek ve av, yeniden avcı olacak.

- Reklam -

Wolverine savaşarak ölecek.

Bu ciltte Charles Soule tarafından yazılan ve Steve McNiven tarafından resimlenen Death of Wolverine #1-4 sayıları toplanmıştır.

LOGAN ÇARPIŞARAK GİDİYOR…

Çevirini Emre Taşkıran’ın, editörlüğünüyse Sinan Okan’ın yaptığı Wolverine’in Ölümü, 7 Nisan Cuma gününden itibaren tüm satış noktalarındaki yerini alacak. Karaları şimdiden bağlayın.

M. İhsan Tatari

Yirmi yılı aşkın bir zamandır fantastik edebiyat, bilimkurgu, çizgi roman ve bilgisayar oyunlarıyla haşır neşir oluyor.

Fantastik edebiyat alanında dört basılı kitabı bulunan yazar, Kayıp Rıhtım'ın yanı sıra Oyungezer dergisinde de serbest yazar olarak çalışmakta, çeşitli yayınevlerinde çevirmen ve editör olarak görev almaktadır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

ay zalim bir sevgilidir ust

Bilimkurgu Klasikleri’nde 20. Kitap: Ay Zalim Bir Sevgilidir

anime robot kadin ust1

Animelerde Karşılaşabileceğiniz Tekno-Kadınlar