in ,

Dirk Gently’nin İkinci Sezonu Bilimkurguya Fantastik Sosu Bulayarak Geliyor!

Douglas Adams’ın “Kutsal Dedektiflik Bürosu” kitaplarından uyarlanan Dirk Gently dizisinin ikinci sezonu yine karman çorman ve bir o kadar da eğlenceli olaylara gebe olacak gibi görünüyor.

dirk gently 2. sezon
- Reklam -
- Reklam -

Havlunuzu bir saniyeliğine kenara koyup yazıyı okuyun DNA sevenler, çok güzel haberlerimiz var.

Douglas Adams’ın aynı isimli kitaplarından uyarlanan Dirk Gently’s Holistic Detective Agency dizisi, 14 Ekim’de ikinci sezonuna başlıyor. Todd Brotzman rolüyle izlediğimiz Elijah Wood’un “Bir dedektiflik hikayesi, bir komedi, bir tutam dram, biraz bilimkurgu, doğa üstü elementler, zaman yolculuğu, enerji emen vampirler, bir köpek balığı, belki silah olarak kullanılabilecek bir kedi,” şeklinde tanımladığı güzide dizimiz ikinci sezonunda tüm bunların üstüne bir de fantastik etmenleri ekliyor.

>BBC America ise ikinci sezonu şu sözlerle tanıttı:

- Reklam -

“Fantastik diyarlarda gizlenen büyük tehlikeler, Dünya’ya bir yol buldu. Dirk ve arkadaşları bu tehditleri etkisiz hale getirmeleri gerek, ama ondan önce birbirlerini bulmaları lazım.”

>Sezonun başında Dirk Gently (Samuel Barnett) kendisini “Çocuğu bul” adlı bir davayla baş başa bulurken, dizimiz Blackwing Projesi’nden Bergsberg’e ve büyülü Wendimoor diyarına kadar nasıl da her şeyin birbiriyle bağlantılı olduğunu anlatıyor. Ne yazdığım hakkında, sizin gibi, benim de çok fazla bir fikrim yok ama sakın unutmayın, her şey bağlantılı!

- Reklam -

dirk gently 1 3
İkinci sezonda ana karakterlerimiz Dirk ile Todd’un yanı sıra Todd’un psikopat kız kardeşi Amanda, enerjik güvenlik görevlisi Farah, en sevdiğimiz anti-kahraman Bart ve elbette Elijah’ın “enerji emen vampirler” olarak adlandırdığı ve haklarında hiçbir şey bilmediğimiz The Rowdy 3 dörtlüsü de geri dönüyor.

Ayrıca ikinci sezonda diziye “Büyücü” karakteriyle John Hannah, Suzie Boreton olarak Amanda Walsh , Sherlock Hobbs ismiyle “Tucker and Dale vs Evil” filminden tanıdığımız Tyler Labine ve Rahip karakteriyle Alan Tudyk de katılıyor.

Birinci sezonun sonunda Dirk’i kayıp, Bart ve Ken’i askeriye tarafından aranır ve Todd’u hastalıklarıyla boğuşurken bıraktığımız Dirk Gently’s Holistic Detective Agency, 14 Ekim 2017 tarihinde BBC America ekranlarına 10 bölüm olarak geri dönecek. Netflix de diziyi Amerika dışındaki ülkelerde yayınlamaya aynen devam edecek. Aşağıya fragmanı bıraktık, izledikten sonra havlularınızı tekrar boynunuza dolayıp otostopa devam edebilirsiniz!

Mehmet Çakıcı

1999'da Balıkesir'de doğdu. Küçük yaştan beri fantastik edebiyata ilgi duydu, büyüdükçe diğer edebiyatlara da yaklaştı. Şu sıralar İstanbul Üniversitesi'nde bu ilginin üstüne iyice düşüyor. Uzun bir süre araknofobinin nasıl yazıldığını öğrenemedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

episode 5 ust

Episode Dergi’nin Yeni Sayısında “Game of Thrones” Dosyası Var!

Fullmetal Alchemist

Fullmetal Alchemist’in Yedi Büyük Kötüsü Satranç Tahtasında Rol Alsaydı?