in

Ada Üçlemesinin Son Kitabı Çok Yakında Raflarda

Lynne Matson tarafından kaleme alınan Ada üçlemesinin son kitabı “Ada Yanıyor” pek yakında raflardaki yerini alacak.

ada yaniyor ust
- Reklam -
- Reklam -

Lynne Matson‘ın yazdığı ve okuyucuları tarafından sonu heyecanla beklenen Ada serisinin son kitabı Ada Yanıyor, 3 Eylül 2016’dan itibaren raflardaki yerini alacak.

Yabancı Yayınları etiketi taşıyan ve önceki iki kitap gibi Bige Turan Zourbakis çevirisiyle piyasaya çıkacak olan kitabı yayına hazırlayan isim ise Tuğçe Nida Sevin.

Nil Adası’nda geçen olayları sona erdirecek olan 488 sayfalık romanın tanıtım metni ise şöyle:
“Koşun, diye düşündü Ada. Ateşinizi yakın. Direnin! Ada, insanların yanışını izlemekten zevk duyacaktı. Yanmak en beter acıları getiriyordu. Ada hatırlayınca içi bir tuhaf oldu, ardından o hatırasındaki acıyla kükredi, nefretle köpürdü, gözünü kan bürüdü ve asla dinmeyecek bir intikam hırsıyla tutuştu. Ama bu gece başlangıç olacaktı.”

- Reklam -

“Gerilim dolu, güçlü bir çıkış romanı. Ada’nın sinematografik anlatımı ve tehlikelerle dolu doğası, Lost dizisi hayranlarına yepyeni bir bölüm gibi gelecek.”
-Publishers Weekly-

“Nil Adası’na geri dönmek için sabırsızlanan okurlar için sürükleyici, gerilim dolu bir hikâye.”
-Kirkus Review-

Kaybetmek seçenek değildi fakat kazanmak Skye’ın her şeyine mal olabilirdi… Skye’ın ve Rives’ın adayı yok etmek için göstermiş olduğu çabaya rağmen Nil Adası hâlâ varlığını sürdürüyordu. Ve Skye’ın peşini bırakmaya niyeti yok gibiydi. Gün geçtikçe kötüleşen, inkâr edemediği bir karanlıkla mücadele eden Skye giderek dağılmanın eşiğine doğru sürükleniyordu. Adanın gücü giderek artıyor ve Skye da karşı koymak için savaşıyordu. Kısa süre içinde Skye, Nil Adası’ndan gerçekten kurtulabilmek için adanın acımasız döngüsünü kırması gerektiğini keşfetti; ve bunu yalnız başına yapmazdı.

Ada tüm gücünü serbest bıraktığında Skye hayal bir edemeyeceği kadar acımasız, imkânsız bir seçim yapmak zorunda kalacaktı. Ada saati ilerledikçe sadece acı dolu tek bir gerçek ortaya çıkmıştı: Yalnızca bir taraf kazanabilirdi.

- Reklam -

Kimler Nil Adası’na geri dönecek ve kimler hayatta kalmayı başaracaktı?

Türker Beşe

Müzmin arkeolog adayı. 4 yaşında atari oynamakla başlayan oyunculuk macerası şiddetle devam etmektedir. Okuma zevki günden güne değişmekle birlikte, tuhaf kurgu, büyülü gerçeklik ve tekinsiz korkudan aldığı keyfi hiçbir türden alamaz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

her yerden cok uzakta ust

Her Yerden Çok Uzakta: Kendinle Başbaşa

patrick rothfuss ust

Patrick Rothfuss Röportajı: Rüzgarın Adı’nı Yazmak Neden 15 Yıl Sürdü?