in ,

Marvel’da Deprem: “Eternals 2”, “Ant-Man 4” ve “Captain Marvel 3” Filmleri İptal Edildi

Eternals 2, Ant-Man 4 ve Captain Marvel 3 iptal edildi. Marvel Studios, gişede başarısızlık yaşayan süper kahraman filmlerinin devam maceralarını rafa kaldırma kararı aldı.

Eternals 2, Ant-Man 4 ve Captain Marvel 3 İptal Edildi
- Reklam -
- Reklam -

Marvel Studios, Eternals 2, Ant-Man 4 ve Captain Marvel 3 filmlerini iptal etme kararı aldı.

Bob Iger’ın bir kez daha Disney’in CEO’su olmasıyla birlikte Marvel da stratejisini yeniden değerlendiriyor ve potansiyel başarısızlıklarla her şeyi riske atmak yerine daha güvenli bir rotada ilerliyor. Sektörden güvenilir sızıntılarıyla tanınan içeriden Daniel Richtman, Eternals, Ant-Man and the Wasp ve The Marvels’ın devam filmleriyle ilgili bazı olumsuz gelişmeleri paylaştı.

Haberler, Marvel Sinematik Evreni’nin genişlemesini heyecanla bekleyen hayranlar için bir darbe niteliğinde. Richtman, bir zamanlar gizlice yapım aşamasında olduğu söylenen Eternals 2 filminin, Disney CEO’su Bob Iger’in potansiyel başarısızlığından korktuğu için durdurulduğunu öne sürüyor. Buna rağmen Marvel’ın başkanı Kevin Feige, aksiliklere rağmen devam filmini ilerletme konusunda istekli görünüyor. Benzer şekilde Ant-Man 4 ve Captain Marvel 3’ün de gişede öncüllerine verilen tepkilerin ardından gerçekleşmesi pek olası görünmüyor.

- Reklam -

Eternals 2 İptal Edildi

Odak noktasındaki bu değişim, stüdyonun daha az bilinen karakterlerle risk alıp onları tanınmış isimlere dönüştürerek başarılı olan kökenlerinden bir sapma. Bununla birlikte, daha güvenli seçeneklerin peşinden gitmek üzere Doctor Strange, Black Panther ve Thor gibi köklü serilerden daha hızlı geri dönüşler olabilir.

Öte yandan Marvel Studios tarafından henüz bu konuda resmi bir açıklama yapılmış değil.

Eternals 2, Ant-Man 4 ve Captain Marvel 3 Rafa Kalktı: Ancak Shang-Chi 2 için Bir Umut Işığı Var

Shang-Chi 2 Marvel Devam Filmi Kesinleşti

Olumsuz tabloya rağmen yeni yapımlardan bazıları için bir umut ışığı var. 2021’de vizyona giren ve başarılı sonuçlar elde eden Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings’in devamı için çalışmalar sürüyor. Yapımına 2025’te başlanması planlanan isimsiz Shang-Chi 2, başroldeki Simu Liu’yu geri getirmeyi vaat ediyor. Detaylar henüz bilinmese de Richtman, Avengers: Endgame’i anımsatan bir zaman yolculuğunun yanı sıra Iron Fist’in açıklanmayan bir biçimde de olsa ortaya çıkacağını imâ ediyor.

- Reklam -

Deadpool and Wolverine Merkez Sahnede

Deadpool 3 Filminden İlk Fragman: Wolverine Geliyor

Sinematik evrenin şu an için en heyecanla beklenen filmi, Deadpool & Wolverine. Bu yapım aynı zamanda 2024 yılı içerisinde çıkacak tek MCU filmi. Ryan Reynolds ve Hugh Jackman, sevilen mutantları MCU’ya taşıyarak ikonik rollerini yeniden canlandıracaklar. Konuyla ilgili ayrıntılar henüz gizli tutulurken, ilk fragman Emma Corin’in canlandırdığı kötü Cassandra Nova’yı engellemek için Deadpool ve TVA arasındaki işbirliğini gözler önüne sermişti.

Shawn Levy tarafından yönetilen Deadpool 3, 26 Temmuz 2024’te vizyona girecek.

Söz konusu filmlerin iptalleri konusunda sizler ne düşünüyorsunuz? Sizce doğru bir karar mı? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, daha fazlası için bizi Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: CBR

Ethem Yekta Ulaş

21 yaşındayım ve Güzel Sanatlar Fakültesi'nde okuyorum. Çocukluğumdan beri bir şeyler üretmeyi seviyorum ve farklı alanlarda deneyim kazanmak istiyorum. Tutkum, öğrenme isteğim ve bu alanlarda kendi tarzımı oluşturma çabamla ilerlemeye devam ediyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Kinds of Kindness Filmi Hakkında - Yorgos Lanthimos - Emma Stone

Yorgos Lanthimos, Yeni Filmi “Kinds of Kindness”ta Bir Kez Daha Emma Stone ile Çalışıyor: İşte Yapıma Dair Tüm Detaylar

Jurassic World 4 Scarlett Johansson Başrol

Scarlett Johansson, “Jurassic World 4” Filminin Başrolünde Yer Alabilir