in

Eternals 2 Kesinleşti: Chloé Zhao’nun Yöneteceği Devam Filmi Oyuncusu Tarafından Doğrulandı

Eternals 2 geliyor. Oscar ödüllü Chloé Zhao tarafından yönetilecek yeni film, Patton Oswalt tarafından doğrulandı.

eternals 2 kesinleşti marvel
- Reklam -
- Reklam -

Eternals 2 filmi geliyor. The Today Show için verdiği röportajda ilk filmin sonundaki karakteri hakkında konuşan ünlü komedyen Patton Oswald, filmin devamının gelebileceğini ve yönetmen koltuğunda ise yine Chloé Zhao’nun yer alacağını açıkladı.

Marvel Sinematik Evreni 4. faz yapımları arasında yer alan ve Celestials isimli kahraman grubunun maceralarını konu alan Eternals eleştirmenler tarafından ortalama notlar almıştı. Akademi ödüllü Chloé Zhao’nun yönetmenliğini üstlendiği filmin sonu ise Harry Styles’ın canlandırdığı Thanos’un kardeşi Starfox ya da diğer ismiyle Eros ve Patton Oswalt’ın oynadığı Troll Pip karakterlerini izleyicilere tanıtmıştı. Oswalt, The Today Show ile yaptığı röportajda karakterinin geleceğine dair çok net ifadeler kullandı:

“Eternals devam filminin olacağını söylediler. Ayrıca filmin yönetmenliğini Chloé Zhao yapacak. Yani dolayısıyla Starfox ve Pip karakterlerinin yeni maceralarını göreceğiz.”

- Reklam -

Marvel, Eternals 2 Filmine Dair Sessizliğini Koruyor

Eternals 2 Marvel Sinematik Evreni

2022 San Diego Comic-Con etkinliğinde Marvel’ın yeni faz yapımlarını duyuran Kevin Feige ise Eternals’ın devam filmine dair herhangi bir açıklama yapmadı. Buna ek olarak geçen aylarda serinin devam filmlerinin olmayacağı ihtimali üzerinde duran yapımcı Nate Moore da takipçileri üzmüştü. Moore verdiği röportajda her filmin devam yapımlarıyla gelmek zorunda olmadığını açıklamıştı:

“Bu (devam filmleri) her zaman yapmak zorunda olduğumuz bir şey değil. Tabii ki, hikâyenin nereye doğru gideceğine dair fikirlerimiz var. Ancak bu ‘bunun gibi üç film daha yapacağız ve bu daha ilk film’ demek gibi kesin kurallarımız yok.”

Dolayısıyla Marvel hayranları serinin devam filminin geleceği konusunda stüdyonun nasıl bir adım atacağını merakla bekliyor.

- Reklam -

Marvel evreninde farklı bir hikâye anlatım tekniğiyle izleyicilerini şaşırtan yapım gişede beklenen geliri elde etmeyi başaramamıştı. Ancak daha sonrasında Disney+ üzerinden ekranlara gelen eser kısa sürede Shang-Chi ve Black Widow filmlerini geçerek 1.8 milyon hanede izlenmiş ve platformun en çok izlenen yapımları arasına girmişti.

Eternals geniş oyuncu kadrosuyla da dikkatleri çekiyor. Filmde Ajak rolüyle Salma Hayek, Thena rolüyle Angelina Jolie, Ikaris rolüyle Richard Madden, Kingo rolüyle Kumail Nanjiani, Phastos rolüyle Brian Tyree Henry, Makkari rolüyle Lauren Ridloff, Gilgamesh rolüyle Don Lee ve Sprite rolüyle Lia McHugh, Dane Whitman rolünde Kit Harington, Sersi rolünde Gemma Chan ve Druig rolünde Barry Keoghan gibi isimler yer alıyor.

Siz Eternals 2 filminin gelmesi gerektiğini düşünüyor musunuz? Fikirlerinizi Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Oğuzhan Açıkalın

Gedikli bir çizgi roman geek’i olmasam da beyaz sayfalara doluşmuş renkli resimleri her zaman ilgiyle takip ettim. Çünkü resimlerin ve kelimelerin bizi olduğumuzdan daha iyi bir yere taşıyacağına inanıyorum. Kısa kısa hikâyeler yazıyorum, edebiyatın her türlüsüne ilgi duysam da bilimkurgu konusunda kendimi geliştirmeye çalışıyorum.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Ridvancan_Bas Ridvancan_Bas dedi ki:

    O zaman sormazlar mı adama, neden devamı gelecek şekilde bitti ?

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

hbo max deprem

HBO Max’te Deprem: İptal Edilen Projelerin Ardından Şirket Çalışanlarının Yüzde 70’i İşten Çıkartılıyor

Benim Zürafam Uçabilir çizgi dizi oluyor

“Benim Zürafam Uçabilir” Kitabı BluTV’de Çizgi Diziye Uyarlanıyor